8
nov
Seneste opdatering: 8/11-17 kl. 1015
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Komponisten og stripteasedanserinden

Jeg har set den før, men den er så fornøjlig, at man kan se den mange gange. Sten Broman var en virkelig original. Hans kærlighed til den meget yngre stripteasedanserinde Gunilla av Halmstad, ‘pionær indenfor afklædningsbranchen,’ er rørende og næsten barnlig. Hun optrådte også hos Stig Lommer på ABC-teatret. Hvad der slår mig ved ham, er hvor meget alle aldrene fra barndom til olding er til stede i ham. Slående er også den svenske glæde og optimisme, der fosser ud af tidsbilledet af landet fra 1902-1983. Tilbage fra 1983 er ikke meget andet end selvbilledet i  den politisk-journalistiske klasse. De er som de eneste anstrengt optimistiske.

Desværre skal man nok være over 50, for at huske den tid, hvor TV havde plads til personligheder som ham. Idag er der ikke andet at gøre, end at skrotte apparatet, det har jeg gjort for mange år siden. Man man mindst lige så godt iagttage omverdenen uden, og tænk, hvad man slipper for. Sten Broman, 1902-1983. Gunilla skriver selv om dokumentaren her: Dokumentär om Sten Broman

November i Aftenlandet

Nordens bedste musikprogram Eric Schüldt. November. Jeg trøster mig med, at tanken om november, er den værste. Foto © Snaphanen.dk, “Fire kvinder” (klik for helskærm)

berlin neukölln 2015 550


Vi hotas till livet – politiker berättar

Dette er slemt, men det kan ikke undre nogen, og det vil blive værre. Der er en voldsom vrede i Sverige, som man næsten ikke aner i MSM, men som man ser overalt på blogs, debatfora og Facebook. I “det nye Sverige” kan alt efterhånden tænkes, også flere politikermord.

Idiotförklaringar. Sexuella hot. Överfall på öppen gata. Vi har bett elva förtroendevalda berätta om priset de betalar för sitt politiska engagemang. Se videos

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Skåning
Skåning
4 years ago

Sten Broman är lite av en skånsk kultfigur. Det finns så många sägner om honom, att de inte går att räkna. De flesta centrerar sig runt Grand Hotel i Lund, och saker han förmodligen aldrig har sagt, men även en hel massa annat.

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
4 years ago

Se det tragiske billede!!..Det kunne ligeså godt være Libanon, hvor den ældre svenske dame og de 2 unge svenske drenge er gæster. Muslimerne går på fortovet som om de allerede har overtaget landet!!

KnudMadsen
KnudMadsen
4 years ago

Nu kommer jeg slet ikke mere i Sverigstan, idet jeg aldrig rejser i muhamedanske lande uden retssikkerhed, også, for mig.
Men er det til at mærke i dagligdagen, at svensken er begyndt at ytre sig imod vanviddet? Da jeg endnu kom der ovre for år tilbage, var det kun meget få, der turde ytre sig kaftigt.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Jeg er lige rundet 55, og husker. ?

I min pessimisme havde jeg set den første politikerterror fra VREDE indfødte for 15 år siden

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x