9
nov
Seneste opdatering: 9/11-17 kl. 1916
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I lange tider har hans redningsvestinstallation med 3.500 veste siddet på Charlottenborg og bebrejdet folk på fortovscafeerne overfor i Nyhavn, at de ikke er så humane som han er. Hvorfor koncentrerer han sig ikke om sit eget land? Kina, verdens næststærkeste økonomi, har færre flygtninge end Frankrig eller Sverige. Syrere tog de ikke imod, med begrundelsen at Vesten var medskyldig i borgerkrigen. Why China Isn’t Hosting Syrian Refugees og Tragediekunstneren Ai Weiwei har lavet en storslået dokumentar om migration

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Hvorfor er man overhovedet ikke overrasket? ;-( Var der nogen, der sagde Big Brother stat om EU? http://www.express.co.uk/news/world/876801/EU-Brussels-Brexit-News-Europe-children-students-school-lessons-education-support Brussels plan for EU PROPAGANDA LESSONS to be taught in ALL European schools CHILDREN as young as four years old could be taught to support the EU as the bloc looks to the young to keep the European project alive, a report from Brussels has revealed. By Vincent Wood PUBLISHED: 08:03, Wed, Nov 8, 2017 In a report to the European Commission President, Jean Claude Juncker’s special adviser Luc Van den Brande called on Eurocrats to offer children a “European studies curriculum”… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

http://www.george-orwell.org/1984/22.html

” …

He gazed up at the enormous face. Forty years it had
taken him to learn what kind of smile was hidden beneath the dark
moustache. O cruel, needless misunderstanding! O stubborn, self-willed
exile from the loving breast! Two gin-scented tears trickled down the
sides of his nose. But it was all right, everything was all right, the
struggle was finished. He had won the victory over himself. He loved Big
Brother.

Lawrence
Lawrence
4 years ago

Har du haft denne statistik Steen?
Personer med udlændingebaggrund står bag mere end 95 procent af alle overfaldsvoldtægter, ligesom de står bag 90 procent af alle skudepisoder. Det viser nye tal fra Sverige.

https://kulturkamp.blogs.berlingske.dk/2017/10/25/mord-og-voldtaegt-i-det-svenske-tusmoerke/

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago

Så længe Ai Weiwei’s redningsvestinstallation sidder på Charlottenborg, og ikke på ryggen af “turister” i gummibåde på vej over middelhavet, så gør det ingen skade. Så man kan fortsat roligt sidde og nyde sin fadøl på ‘the sonny side’ af Nyhavn. Det er jo ikke det eneste sted at disse redningsveste hænger eller har hængt. Disse installationer har jo slet intet med kunst at gøre, og kan og skal kun imponere feminine henner af begge køn, der bilder sig ind at de i Weiwei kan genkende en stor grum og forfulgt, men retfærdig, samurai. https://theculturetrip.com/europe/germany/articles/ai-weiwei-covers-berlins-konzerthaus-in-refugee-life-jackets/ Dette redningsvest-flip er lige så… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago

Alle, kinesere såvel som afrikanere, sydamerikanere eller indere for den sags skyld, er vant til, at vestens venstrefløj er helt på linie med de mest stupide og godtroende idioter alle andre steder.
Derfor kan Ai Weiwei jo ligeså godt lukrerer på det. Det kan måske oven i købet indbringe ham lidt penge og en pris et eller andet sted – som f.eks. Sverige eller England..?
Nå, det er vist sket…

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x