9
nov
Seneste opdatering: 9/11-17 kl. 0855
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tankegangen bag, er at de i 500 år har set, hvad der skete med den kristne verden, og de skal de ikke nyde noget af, så sandt som tro handler om magt i den førmoderne verden. Omtrent som at kineserne ikke skal have noget af at droppe den formelle kommunisme, efter at de så deres værste mareridt udspille sig med Sovjet. Tilsidst lidt om den depraverede gerontorocker, Mick Jagger.

Sverige nr. 1 i godhedskonkurrence

Det er slående ved internationale billeder af Sverige, at de egentlig handler om et land, der fandtes i 1975. Jeg skal ellers lige love for, at der et andet land i 2017, men de taler næppe svensk i FN:

Sverige havner langt foran oss på kåring av land som bidrar mest i verden. Sverige har blitt rangert som den nasjonen som gir det største bidraget til menneskeheten, ifølge «The Good Country Index». Sverige slår dermed 162 land, inkludert Norge som havner på 13. plass. Vi må også se oss forbigått av Danmark, som havner på plass nummer to.

– Sverige må være lei av å komme topp i alle j*****a landindekser, men det er er bare et faktum, sier professor Simon Anholt til nettstedet The Local. Anholt jobber ved University of East Anglia i Storbritannia og har utarbeidet indeksen. Den rangerer landene innenfor fem kategorier, blant annet kultur, vitenskap og teknologi og fred og sikkerhet. Sverige knuser Norge på «godhetskåring»

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Kønshysteriet med nye pronominer og politiske korrekthed i anden potens er nu åbenbart ved at gå helt over gevind i Canada – ligesom vi har set i Sverige gennem flere år – endda med støtte i en vanvittig lovgivning og i et sådant omfang, at det nu truer folks karrierer og anseelse, hvis de vover at modsige PK-“eliten” og de ekstreme kønsfascister eller bare tillader sig at ytre deres egne meninger om dette vanvidscirkus offentligt, fx. i forbindelse med forelæsninger og almene akademiske udvekslinger af standpunkter, hvor de stakkels og ofte ret uvidende “studerende” så løber en stor risiko for… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago

OMG..!

Sverige nr. 1 i godhedskonkurrence og Danmark er nr. 2..!!!!

Jeg havde i det mindste håbet vi var nr. 132. Nu må vi sgu se at vågne op..!

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago
Reply to  Peter Zichau

Ja ødelæg velfærdsstaten, impoter 300.000 analfabeter og deres familier til evig forsørgelse, så stryger du til tops på disse venstre ekstreme hitlister, var selv tilfreds med en placering under Saudi Rabarbien

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago

Det er altid befriende at høre Mark Steyn.
Jeg tror bare ikke det er “Sir” Mick Jagger der er blevet højreorienteret på sine gamle dage.
Det er sgu desværre nok borgerskabet, der er blevet venstreorienteret.
Sørgerligt…

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
4 years ago

At være nr. to på godhedslisten, er prisen for diverse stramninger.

Margrethe
Margrethe
4 years ago

Nej det gør islam ikke. Sørgeligt at jeg skal fryde mig over den tragedie, der ligger gemt bag, at antallet af nye medlemmer til skytteforeningerne er så kraftig stigende, at der er lange ventelister for at komme til våbeninstruktion. Klubberne kan slet ikke følge med. En ikke så ringe andel af den tavse folkesump må jo immervæk være blevet obsternasige over for den herskende multikulti ideologi, uden at ret mange andre end os der ser det, har forstået, hvad det er, vi ser…

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago
Reply to  Margrethe

Alle de år jeg var i hæren trænede vi altid på et opgør med muslimerne

sussebassa
sussebassa
4 years ago

..og det merkes i eget land..Sverige.. hvor all felles goder blir færre, fattigpensjonærer flera, husløse svenske, lengre vårdkø for alvor sjukdommer mm..Alt.
De betaler prisen for “godhetsapostelen” LØfven..rakt ut, han skiter i egen befolkning så lenge han er på topp i dessa intern metinger..och kan sole seg i glansen der..(sikter nog på en int posisjon) som han skal straffas for vid valet..Avsettes, och inn med Åkesson SD..som skal igjeninnføre typ Folkhemmet..svensker først i eget land. bla, kulturen och nasjonalfølelsen tilbake..och for dom som inte tycker det..UT..Då er inte Sverige landet for dom.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago
Reply to  sussebassa

Tror desvære at Sverige fortsætter galskaben, og tager 4 nye år med Röfvens muslim import, der er ingen kur mod Svenske sygen, Sverige må gå konkurs og så må Svensken rejse sig og ta makten tilbage fra landsforæderne

sussebassa
sussebassa
4 years ago

..Nei..det tror inte jag… Følger noggrand med på både Pk media och altern – media/diskufora/blogger..så Nei. Stødet for SD øker, og Løfvens minskar betraktelig…derfor. Dessuten ..hvem skulle Løfven samarbeida med..MP långt under perra på siste måling…Men det viktigaste M har nå sagt det er ok å samarbeidet med SD på komm nivå, så dom nærmer seg.. hva flere M topper oa vil..et samarbeide med SD vil bli den beste løsningen for Sverige. Ja, konkursen er nære, nå sjunker boligmarkedsprisene med hele 15% i Stockholm, och folk selger der med store tap..er redd øk boblan er vid å verkeligen eksplodera.. Då… Read more »

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago
Reply to  sussebassa

7 klöveren har vel stadig den 8 årige aftale de lavede ved sidste valg, så er vel 100% sikker at de får 4 nye år, måske bare med 80% opslutning, mere end 50% til SD og måske M, lyder ikke sandsynlig

sussebassa
sussebassa
4 years ago

7kløveren er også under forandring i oppslutning..Då og Nå..så hva vi ender opp med vil kun valet vise, som det endelige resultatet.
Men den viktigste endringen sålangt er at M har fått en ny dyktig leder..som også målinger vises og allerede nå er KD, MP under sperran i målinger..sålangt..kanskje C.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago
Reply to  sussebassa

Det er bare fint hvis du får ret, men ser man på andre Diktatorer med 87% opslutning, f.eks Assad, Hussien, Gadaffi og Kom jung un, så er det jo ikke folk som giver op uden modstand, en af fordelene ved at være Diktator

Margrethe
Margrethe
4 years ago
Reply to  sussebassa

Når jeg kommer sent hjem om natten, har jeg også lagt mærke til, at flere danskere lusker rundt og roder i skraldespande efter flasker. Den slags gør mig for alvor vred. Ingen dansk skal nedværdiges til sådan et liv. Romaer og lignende er jeg ligeglad med. Men danskere…

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Margrethe

..Same her også, men jag har mera faste som jag gjer tomflasker, mat og lignende ..och nogon kroner..hellere svensker enn tiggere/mafiaen.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago

Islam, og Koranen kan ikke refomeres da det er guds ord, guds ord som Muuuuuhammeds tilbedere senere kopierede fra Jødiske og Kristne religiøse skrifter, sø det var ikke bare geder muslimerne stjal dengang, de stjal dengang og de stjæler idag, 1400 år med fætter og kusine fester har gjort at muslimerne ikke har gennemgået en Evolution som andre mennesker og dyr, men de er blevet det eneste bevis på en De-evulotion her på jorden

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Erdogan: “Der findes kun ét islam.”, og tilhængerne er muhamedanere.

islam har indbygget reformationsresistens, for vil man blot ændre ét kom(m)a i koranen, kvalificerer man sig pr automatik, til at blive gjort 35 cm underhøj ved kniv. ?

En muhamedaner er – og bliver – en muhamedaner, og kan derfor ikke integreres i noget samfund.

islam er ikke “bare” invasiv, skadelig og totalitær, med samtidig også en forbrydelse mod menneskeheden! ☠

– – –

OT

Ordet “multikulturel” er et paradoks. Fordi når kultur er/betyder ensretning, giver begrebet “flerensretning” jo ingen fornuftig mening!

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago

Citat: “Sverige har blitt rangert som den nasjonen som gir det største bidraget til menneskeheten”. Set her fra Danmark synes udsagnet at være helt rigtigt, selv om der rigtigere burde have stået: “..det største bidraget till muslimsk menneskeheten”. De almindelige svenskere må sgu da klare sig selv, og det mangler da også bare andet! Men nu skal Sverige ikke prale for meget. For ligesom førhen i fodbold – så er det sket at vi har slået dem. For også på godhedens områder haster både Norge og Danmark godt efter, så vil skal nok komme med helt i front. Vi har… Read more »

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x