10
nov
Seneste opdatering: 11/11-17 kl. 0435
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The Ministry of Health website reads: “We want everyone… to be more aware of how their behaviour affects their health. The aim of the programme is to help Poles lead healthier lives (and make healthy choices) and be able to enjoy health and full wellbeing, participation in work, social and family life.” The campaign comes after a similar initiative in Denmark, which aimed to counteract the increasing number of young couples remaining childless. Poland Tells Young People to ‘Breed Like Rabbits’ to Solve Declining Population, Rejecting Mass Migration.I Tyrkiet opfordrer Erdogan kvinderne til at få flere børn. Kapløbet om fremtiden er i fuld gang.

Mislykket statslig sabotage mod Tommy Robinson

Tim Burton describes what it was like at Tommy Robinson’s book launch, and how it happened

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago
Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Lily Bandehy advarer Europa mot islam
Resett TVNovember 10, 201741 Comments

https://resett.no/2017/11/10/lily-bandehy-advarer-europa-mot-islam/

Lily Bandehy rømte fra den islamske overtakelsen av Iran til Norge i 1988. Nå føler hun at hun blir innhentet på nytt. I dette intervjuet med Helge Lurås kritiserer hun Europa for å ha ventet for lenge.

– Jeg forstår ikke Norge. Jeg forstår ikke Europa. Dere var ferdige med religion. Dere hadde satset på individualisme, humanisme, demokrati. Plutselig ofrer dere alt for islam. Hvorfor? spør Bandehy.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
4 years ago

Oh hvor jeg nød den.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Hvis det er videoen ovenfor, du mener, så var den danske oversættelse vist lige lovligt kreativ – men hysterisk morsomt alligevel 😉

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Og der er vist ikke megen risiko for en hjernerystelse lige i hans tilfældelse 😉

Charles Nielsen
Charles Nielsen
4 years ago

Det var Live Leak videoen jeg mente. sidder stadig og griner.

achantus
achantus
4 years ago

Kanskje finnes det en mulighet til å redde denne dødsdømte rase dersom alle kunne bosette seg på ett geografisk avgrenset område og slik skape en hvit etnostat? Slik det er nå kommer vi sakte til å dø ut i hver våre land.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago
Reply to  achantus

Rigtigt, hvis nu at det var muligt for forskellige racer af mennesker, at leve fredelig sammen, så var det nok sket tidligere igennem de 300.000 år der har levet mennesker på jorden, men vi er opdelt, og det er sikkert ikke uden grund at vi er det, gi børn modellervoks i 10 forskellige farver, og en time senere så er der bare en farve, det er dette politikkerne tror vil ske når de prøver at tvangs samle alle mulige og umulige racer på et sted, men her bliver vi ikke samlet, her ender det i en kæmpe explotion

Margrethe
Margrethe
4 years ago

Vi var endelig nået til det stadie, hvor Europas befolkning kunne falde, på grund af lykkelige omstændigheder – sunde og frie mennesker, der kun fik ønskebørn – og ikke de sædvanlige årsager til fald i befolkningen, krig og sygdomme. Endelig kunne det overbefolkede Europa, igen få plads til, at mennesker ikke skule leve som svin i overfyldte stalde, hvad jeg betragter storbyer som. (Hvor kommer den største andel af multikultier og andre sindsforstyrrede fra? – ikke fra landet.) – Nå men sådan skulle det ikke være. Dem, hvis livsindhold består i at ødelægge alt for andre, havde set lyset. Nok… Read more »

Lenn
Lenn
4 years ago

Fed idé! Så kan der rigtigt produceres kanonføde for muhammedanerdjævlene!

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Og jeg som troede, det var det langsomme blide “aftræk”, der gav kønne intelligente børn! ?

Ak ja. ?

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago

Hvis det samme skulle praktiseres her i Skandinavien, hvor muslimer frit kan invadere, så vil en sådan “national formering” ikke ske hurtigt nok for at kunne konkurrere. Og desuden kan indfødte skandinaver ikke se frem til yderligere mangfoldiggørelse i form af udefra kommende familiesammenførte. Hvis man foretager en meget uvidenskabelig sammenligning, så er gennemsnitsalderen for nygifte i f.eks. Danmark over 30 år. https://ast.dk/midlertidige-upublicerede-mapper/analyser-pa-ministeromradet/det-sociale-omraade-og-beskaeftigelsesomraadet/gennemsnitsalderen-for-forstegangsviede-er-stigende Hvorimod personer der lever efter koranen og gifter sig med 10-årige, allerede på det tidspunkt er i gang med 3. generation, og med hvad der deraf følger af afkom, når skandinaviske sammengifte indleder deres første generation. Gadaffi… Read more »

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x