12
nov
Seneste opdatering: 13/11-17 kl. 1401
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Over there: S-minister vill “slå tillbaka” polacker som firar sin nationaldag. Stor högerextremistisk demonstration i Warszawa, Svenska högerextremister deltog i massdemonstration og så tager vi lige Ekstra Bladet: Racister i tusindvis marcherer gennem europæisk hovedstad.

Uhrskov: 20,6 procent i Sverige

Omtrent 2.080.000 mennesker i Sverige har ikke-vestlig baggrund.

Jeg burde have lavet dette regnestykke for længst, kan jeg se nu. Det er faktisk muligt ret præcist at beregne, hvor mange med ikke-vestlig baggrund der befinder sig i Sverige. Det er mere bøvlet end i Danmark, fordi de svenske myndigheder ikke opererer med 1., 2. og 3. generations indvandrere fra den ikke-vestlige verden [..]

Med dette antal og denne procentuelle andel er Sverige allerede i dag blevet et land med enorme og uløselige problemer. Læs f.eks. denne artikel fra Gatestone Institute af Fjordman. Den er veldokumenteret og leverer links til alle beskrivelser af den svenske virkelighed. 6.000 bilbrande fra januar til september 2017, en politistation i Helsingborg i Skåne blev udsat for en eksplosion, en politimand i Västerås fik 20 kugler skudt igennem sit hjem, mens familien sov, en kriminel har sagt til politiet, at ”det er ikke længere jer, der jagter os, det er os, der jagter jer” og meget mere af samme samfundsopløsende skuffe.

Hvordan tror man, at Danmark kommer til at se ud, hvis vi skulle være så ulykkelige at nå op på, at en femtedel af befolkningen har rødder i den ikke-vestlige verden? Tror man, at vi vil leve i fred og fordragelighed? Eller tror man, at Danmark vil gå til i etniske og religiøse kampe?
Hvad tror du?  Uhrskov, JP blogs

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago

Bygge bro mellem befolknings grupper, sådan noget pjat, sig det som det er, der er bare problemer med en befolknings gruppe og det er muslimerne, send dem hjem til sandkassen, og vi får et fredeligere land, der har råd til sygehuse og ældrepleje, oven i dette så kan vi få skattelettelser for mellem 50 til 100 milliarder kroner hvert år fremover, og det bare ved at kaste EN befolknings gruppe ud

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Helt enig.
Ikke tror jeg det noen gang vil bli mulighet å bygge bro mellom kristne och muslimer.
og hvorfor skulle vi..
Muslimer kan man aldri stole på ..sier de jo selv i koranen at det er helt ok å juge for oss skitne hunder.
Selv stoler jeg aldrig på en, og vil ha de alle ut av Europa.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago

Lurer på om muslimerne ser sig selv som den fiasko de er, eller de oplever sig selv som en succes, lidt som græshopper der ødelægger alt hvor de kommer frem, blir spændende at se hvornår Sverige kolapser

Sidhatt
Sidhatt
4 years ago

Egentlig litt villedende tall, mer interessant er hvor mange menn mellom 18-30 år som har ikke-vestlig bakgrunn. 40%?

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
4 years ago

Tommy – en frihedskæmper – en rigtig helt. Finders der andre i Europa, som bekæmper vanvidet så stærkt som ham?

Gabrovitcs
Gabrovitcs
4 years ago

Pegida Dresden!

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago

Ekstra Bladet forsømmer ingen chance for at vende tingene “på hovedet”. Ekstra Bladets Poul Madsen og Özlem Cekic har slået sig sammen i en fælles kampagne: https://ekstrabladet.dk/opinionen/selv-vores-droemme-og-fordomme-ligner-hinanden/6910807 Poul Madsen spørger Özlem Cekic: “Nytter det noget at drikke dialogkaffe med folk, der hader flygtninge og indvandrer?” Özlem Cekic svarer bl.a.: “Jeg tror, det er muligt at bygge bro mellem befolkningsgrupper, men det kræver, at alle tager et personligt ansvar.” Udgangspunktet for deres kampagne er jo helt forkert. Det er ikke danskerne der skal være imødekommende og samarbejdsvillige og tage hele “det personlige ansvar”, men det er de nye tilflyttere. Hvis de… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  Henning Jensen

De er et par skvadernosser!

Så ramte jeg lige 3 dages karantæne på Fjæset.

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Drop Facebook. 🙂

ferd ed sa
ferd ed sa
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Jeg har lige slettet min konto på facebook permanent. Jeg blev hele tiden sat i karantæne, og da facebook begyndte, at sortere i mine notifikationer og slette mine opslag, uden min accept, fik jeg nok. Merkel har for nylig bedt Zuckerberg om at slette indlæg, som er kritiske overfor muslimsk masseindvandring og multikultur. Det er desuden kommet frem, at Zuckerberg, en af verdens rigeste mænd benytter sig af aggressiv skatteunddragelse i skattelylande( ifølge de nyligt offentliggjorte Paradise papers). Hvis han er tilhænger af multikultur og masseindvandring burde han betale for det, med sine egne penge!! Facebook = Big brother is… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Gad vide hvorfor både Løkke og Frederiksen, er bange for Frau Mærklig?

For der er jo ikke noget som helst konventionsmæssig imod, at afvise immigranter ved den dansk-tyske landegrænse.

Svenskerne er i øvrigt også bange for Frau Mærklig. For transportøransvaret gjaldt ikke færgen mellem Sverigstan og Tyrkland!

Lawrence
Lawrence
4 years ago

Et par pletskud..:comment imagecomment imagecomment imagecomment image

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x