14
nov
Seneste opdatering: 15/11-17 kl. 1754
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Rapport: ‘De hade- og fordomsfulde alternative medier truer demokratiet’

“Hadeside” (hatsajt) er en svensk opfindelse. Ordet eksisterer på dansk, men det forekommer ikke i daglig tale. Man oplever f.eks. ikke danske journalister kalde denne blog det. Det er så populært blandt svenske journalister, at  én Expressen-artikel anvendte det hele 35 gange.

Svenske journalister hader virkelig ‘hadesider,’ så det er påfaldende. I Rusland og Saudiarabien hylder MSM dissidenter og frie bloggere, men i Sverige er de samme mennesker “fordomsfulde ekstremister og halvnazister.” Dette til trods for, at rigtig forskning har vist, at ‘racisme og fremmedhad’ stortrives i det meste af verden udenfor det kristne, tolerante Vesten. Dette viser kun, at det er den svenske ‘elite’, som er provinsiel og “fordomsfuld.”

Der er vel to hovedgrunde: Svensk presse er regimetro ind i det absurde, og dens oplag falder meget brat, det er simpel brødnid. Nu får de endda millioner for ‘at bekæmpe fake news’ i den kommende valgkamp, som svenske politikere med god grund frygter mere, end de har frygtet noget længe. De er også bekymrede for den alternative presse, der i Sverige af helt indlysende grunde, er større end nogen andre steder.

Rapporten som FOI – Totalförsvarets forskningsinstitut udgiver, kunne man selv have skrevet ud fra kapitelnavnene. “Fordomme” er universalforklaringen på al modstand imod multikulturen, ikke én rationel grund kan tænkes i forfatternes verden. Folk der tager afstand fra eller gør grin med svensk feminisme og genusvidenskab, er slet og ret kvindehadere. Det ventreekstreme Southern Poverty Law Center bruges som autoritativ, neutral kilde, og sådan fortsætter det.

Her lades alt håb ude om en fredelig diskussion af, hvad der tegner til at blive den største brøler i svensk historie overhovedet: Multikulturen. “Vi kan ikke snakke om det,” er budskabet fra politikernes megafoner.

Rapporter som denne er ikke videnskab, det er et led i kampen om dagsordenen, men den prøver at snyde sig til fordele ved let gennemskuelige tricks. Det kommer ikke til at stoppe det opgør om multikulturen, der ligger og venter på enhver der er så uforsigtig at befinde sig i svensk politik.

Stærke kræfter vil komme til at gøre hvad som helst, for at lukke munden på underskoven af politisk dissens, for den svenske nomanklatura har trods et “demokratiministerium” ikke vist naturlige anlæg for demokrati. De længes efter gamle dage, da der sad en marxist på hver provinsredaktion og bestemte enevældigt, hvilke meninger som var gode nok til at blive trykt.

Læs selv Det vita hatet:radikal nationalism i digitala miljöer eller Igor Putilovs kritik af rapporten Totalförsvarets forskningsinstitut pekar ut alternativa medier som hot mot demokrati.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago

Spørgsmålet er om det er pressen der er systemtro eller det er politikerne der lader sig styre af pressen.
Er det halen der logrer med hunden..?

salrol
salrol
4 years ago

I Sverige tillfrågas aldrig folket om sin mening i sakfrågor av vikt för landet i (BINDANDE) folkomröstningar. Till skillnad mot Danmark, Norge, Finland, Schweiz, Ungern, Polen m fl. Demokrati har intet som helst att göra med att vart 4:e år rösta fram representanter till Sveriges Riksdagen, då folket inte medges inflytande över vilka kandidaterna blir, stryka olämpliga kandidater och inte har en möjlighet att avsätta valda representanter, vilka skurkar de än visar sig vara. Sverige har numera samma valsystem som en gång existerade i DDR, Sovjet och andra kommuniststater, d v s rösträtten är allmän och hemlig, men alla vet… Read more »

Margrethe
Margrethe
4 years ago

Nu får svenske børn snart forbud mod at lave snemænd…. Jeg har aldrig tidligere været hverken racist, “homofob” og hvad alle de besværgende heksebetegnelser ellers hedder. Men eftersom man ikke kunne få lov at leve efter live and let live princippet – I respekterer jeg er på min side af linjen, og jeg respekterer, I er på jeres side, i fred og fordragelighed – Ja så er modviljen langsomt, men sikkert begyndt at vokse. Det var ikke nok, at vi alle kunne være her, uden vi nødvendigvis alle skulle elske hverandre – nææeh Nej. DU SKÁL ELSKE ALT, DER IKKE… Read more »

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
4 years ago

Det er OKAY at være hvid.

spirild2
spirild2
4 years ago

comment image

SVERIGES MINISTER FOR KULTUR OG DEMOKRATI

MELK OG TEGNET FOR “OK” ER HATSKE SYMBOLER!

Forstår dere ikke at dette ER krig??

Å være HVIT, er en krigserklæring mot SVARTE!!!!

Ok, krig skal det bli!

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Det er jo HELT svensk, det her! ?

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x