16
nov
Seneste opdatering: 16/11-17 kl. 1853
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er en inspireret bog. Det vil sige, da jeg begyndte at skrive den i 1972, havde jeg udsigt til Middelhavet, og jeg spurgte mig selv: “Hvis nu de kommer…..og så kom bogen til mig som ingenting. Den ligner ikke noget andet, jeg har skrevet.” Jean Raspail: “Le Camp des Saints” (1973)

In the last two months, there have been at least 50 certain landings with evidence in the boat; for the rest we don’t know. Prosecutors estimate that 1,200 people have arrived on the Agrigento coast and 1,800 on Lampedusa and Linosa.”. Most of the migrants who arrive this way are north African. “They land mostly at night and according to prosecutors they are largely economic migrants, along with some who have already been expelled from Italy and others who have just been released from jail in Tunisia as a result of the amnesty,” Lombardo said. “These landings are dangerous, we know nothing about who arrives,” he continued.

Ghost landings in Sicily a threat to security, ‘Ghost boats’ drop Tunisian migrants onto sunny Italian tourist beaches

Foto: Læger uden Grænser med denne kommentar:

Rita reached #Sicily at the end of a terrifying journey through #Libya along with her father. She dreams of traveling the world as soon as she feels better. No child should go through the horror she has witnessed!

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
5 years ago

Øhh..- Og hvem er det så lige at Tunesien er i krig med??
Ser sgu ud som om jeg har fået forlagt mine notater om det, et eller andet sted…
/sarc off.

Lawrence
Lawrence
5 years ago
David
David
5 years ago

Den er sgu lidt underlig den sidste kommentar fra De Grænseløse Læger.

“She dreams of traveling the world as soon as she feels better.”

Det er jo fint nok hvis man er turist, men der er jo forskel på at være turist og så migrant. Ordvalget indikere turisme, og ikke migration. Men i så fald er det sært at De Grænseløse Læger sejler med turister, uden at få betaling for det. Det er jo konkurrenceforvridende og vil være i strid med EU reglerne vedr deslige.

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago
Reply to  David

Du mener “Grænseoverskridende Læger”, ikk?

Hvilken goodwill denne selvgode “forening” end måtte have haft, må den nu år ordentlige mennesker anses for borte – HELT BORTE!

Hvis de vitterligt ville rede immigranterne, fra at drukne, skulle/burde de overtale dem, til at blive hjemme.

Føderationen se i øvrigt STORT på egne regler, når det passer i deres kram.

David
David
5 years ago
Reply to  Anders Bo

haha ja grænseoverskridende er bedre, enig.

ja, jeg undres over de regler fra Føderationen, jeg synes ikke at være i stand til at afgøre hvornår noget skal overholdes og hvornår noget ikke skal. Virker lidt som om at det har noget at gøre med, om det passer med den enkelte politikers standpunkt. Men sådan et har man jo også kun, indtil man tager et nyt.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Reply to  Anders Bo

Neger Uden Grænser? ?

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago

Nordafrikas kyster skal patruljeres med skarpladte droner, og enhver mistænkelig båd skal have hul i bunden, FØR muhamedanerne stiger om bord!

ferd ed sa
ferd ed sa
5 years ago

Middelhavet skal mineres og overvåges med dronebåde, som kan sænke migrantbådene eller skyde på dem med skarp ammunition. Befolkningstilvæksten er enorm i Mellemøsten og Afrika, Vi har indtil videre kun set toppen af isbjerget!!! Flygtningestrømmene vil fortsætte med uformindsket styrke til Europa. NO MONEY, NO JOB. GO HOME!! eller bliv interneret i lejre, er den eneste løsning på problemet.

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago
Reply to  ferd ed sa

Og de lejre skal ligge i Nordafrika!

ferd ed sa
ferd ed sa
5 years ago
Reply to  Anders Bo

Eller i Sverige, som kan få navnet New Arabia eller New Africa!!

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago
Reply to  ferd ed sa

Sverigstan er kalifatets europæiske brohoved.

Hvis eUHA ikke returnerer de muhamedanske immigranter til hjemlandene, vil disse end ikke prøve, at løse deres demografiske problemer selv.

Kina vil BULDRER frem, når 1-barnspolitikken for alvor slår igennem. Indien vil der imod blive en failed state, med stor eksport af ubrugelige overskudsmennesker, til resten af verdens STORE “fornøjelse”.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Reply to  Anders Bo

Mon ikke snarere det bliver os indfødte, urene, vantro europæere, der kommer til at bo i indhegnede reservater i “vore egne” engang så fredelige, sikre, homogene og velfungerende lande – for vores egen sikkerheds skyld – ? Forslagene er tilsyneladende allerede under overvejelse i visse “akademiske” kredse i Frankrig, hvor problemerne med den muslimske “kulturberigelse” jo som bekendt er størst – Danmarks fremtid om bare 20 år, hvis ikke vore dybt naive, uvidende, selvgode, gloriepudsende og groft uansvarlige politikere tager sig grundigt sammen i en vis fart og begynder at stille hårde og ufravigelige krav og sætte meget skarpe grænser… Read more »

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
5 years ago
Reply to  ferd ed sa

Nej tak, Sverige ligger ALT for tæt til Danmark.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x