17
nov
Seneste opdatering: 17/11-17 kl. 1030
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Hele strygekvintetten er her.

klik for helskærm

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago

Musik fra guderne! Dette er kultur, og lytterskarer til noget sådant er hverken fra Afrika eller Mellemøsten. Og dine solskinsfyldte efterårsbilleder fra Kongens Have en sen efterårsdag med lange skygger, får mig til at tænke på J. P. Jacobsens digt “Stemning”, som vel er skrevet nogenlunde samtidig med Bruckners stemningsfyldte kvintet. “Stemning” blev sat i musik af Wilhelm Peterson-Berger et par årtier efter kvintetten blev komponeret: Alle de voksende Skygger Har vævet sig sammen til en, Ensom paa Himmelen lyser En Stjærne saa straalende ren, Skyerne have saa tunge Drømme, Blomsternes Øjne i Duggraad svømme, Underligt Aftenvinden Suser i Linden.… Read more »

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x