20
nov
Seneste opdatering: 20/11-17 kl. 1435
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Søren Krarup lægger vægt på det historiske. Hvordan tilkom de, og hvilke diktaturer var mest ivrige for, at vi andre skulle overholde dem. »Der er, når det kommer til stykket, ingen moralsk pligt til selvødelæggelse,« siger den tyske filosof Peter Sloterdijk. Dette ville være den mest forargelige rubrik på Dagens Nydeligheder og Aftonbladet, nogen overhovedet kunne tænke sig. Selvødelæggelsen ses som et særligt moralsk privillegium i de kredse, og den er vidt fremskreden, som det ses her:

Fjordman på dansk: En uge i Sverige

“Dele af landet er ikke længere underlagt statens kontrol”

Hvis du leder efter kriminalitet, kan du finde det i ethvert samfund. Du behøver desværre ikke søge særligt længe for at finde kriminalitet i dagens Sverige. Ved et flygtigt blik i en hvilken som helst tilfældig dags aviser vil man finde, at avisen er fyldt med historier om væbnede røverier, seksuelle overgreb, voldtægter, bandeskyderier på åben gade og måske eksplosioner i restauranter. Kriminalitetsbølgen er ikke længere begrænset til de større byer. Mange mindre byer og nogle landkommuner er også berørt.

I nogle svenske kommuner er chikane og voldstrusler blevet et stort problem – selv på offentlige biblioteker. En bande på 30-50 unge overtog i efteråret 2017 på effektiv vis et lokalt bibliotek i Trelleborg. En moder, der ikke ønsker sit navn frem, forklarede, at hun nu er bange for at tage hen på biblioteket med sine børn. Sidste gang hun tog derhen, blev de besøgende chikaneret af en højlydt, aggressiv drengebande. Da en vagt gav bandemedlemmerne besked på at forlade stedet, omringede de ham. Det lokale politi siger, at de er klar over problemet, men at de ikke har tilstrækkeligt personale til at patruljere på biblioteket hver dag. En uge i Sverige (One Week in Sweden)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Andre´Kristian
Andre´Kristian
4 years ago

Undertecknad förnuftsnavigatör och rationalist kan sanningsenligt intyga att de mänskliga rättigheter den så kallade humanitära stormakten stoltserar med, uteslutande omfattar den massimporterade kriminaliteten från primitiva kulturer som saknar förutsättningar för integration, laglydnad och normal medmänsklighet.
Dessa grupper åtnjuter det samlade svenska etablissemangets odelade support och lojalitet, under det att offren för denna invasion av socialt dysfunktionella och allmänfarliga element åsidosätts och skuldbeläggs.
Så illa ställt är det med det land vi en gång kände som Sverige, men som nu förvandlats till en multietnisk anarki med tydliga islamistiska förtecken och där fiendegrupperingarna blir allt djärvare då inget motstånd existerar.
Andreas.

Søren Ferling
Søren Ferling
4 years ago

Jeg har ofte problemer med at få Disqus til at loade uanset sted – problemet må være hos dem.

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago
Reply to  Søren Ferling

Ikke her. Check din adblocker.

danevillain
danevillain
4 years ago

Det er morsomt at baggrunden for videoen, bag Krarup – i de smukke Mogens Koch reoler af mahogni – står som kulisse – den stærkt tendentiøse for ikke at sige revisionistiske ‘Den Store Danske Encyclopædi” som i den grad frikendte dem, som holdt med de “korrekte” diktatorer.

Børge
Børge
4 years ago

Siden Snaphanen er defekt. Kommentarfeltet kan ikke læses med adblocker i Firefox. Jeg får myrekryb når der står: venter på eu-adsystem.amazon.com og tilslutter til e21.sitemeter.com

Sidhatt
Sidhatt
4 years ago
Reply to  Børge

Ja jeg har lignende problemer, disqus laster veldig tregt.

ferd ed sa
ferd ed sa
4 years ago
Reply to  Sidhatt

Disqus er åbenbart begyndt at censurere ligesom facebook. Det jeg skrev blev lige pludselig slettet.

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
4 years ago
Reply to  ferd ed sa

Jeg har bemærket at dine indlæg forsvinder.
Du må hellere råbe hurra og klappe i takt.

Børge
Børge
4 years ago

Findes der ikke en indbygget debatfunktion i stedet for en dubiøs amerikansk opsamler af forbudte meningstilkendegivelser?

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago
Reply to  Børge

Proev Pale Moon eller Brave. Pale Moon virker for mig, og spionerer ikke mod dig.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x