23
nov
Seneste opdatering: 24/11-17 kl. 2153
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Glem alt om kvoter! Vi havde ret, da vi ikke ville modtage dem”

A new video posted on Twitter by Poland’s Ministry of the Interior shows exactly why the country was right to refuse migrants. The video is partly about how mass migration has made Western Europe an unsafe place.Poland’s minister of the interior Mariusz Błaszczak also attacks Western Europe’s political correctness and multiculturalism in the video. Poland destroys EU migration policy and concludes: We were right to refuse migrants!, Polish Government Releases Video Blasting EU’s Record on Migrant Crisis and Terrorism  – Tekstet på engelsk. (Se også Western europeans flee from islam and set up colonies in Hungary).

Islam er ingen skyld- og syndskultur

I anden forstand, end at “det er de andres skyld.” Tyrkiet føler ingen skyld over at have myrdet en million kristne armeniere, hvor Tyskland har pisket sig selv i snart fire generationer over nazitiden. En muslimsk morder nægter som hovedregel hårdnakket sin skyld i retten trods video og DNA bevis. Kan vi sameksistere med den slags mennesker?

Politikerne har bestemt, vi skal, og det koster daglige ofre. I dag blev en dreng gruppevoldtaget i Uppsala. Der er over 400 voldtægter på mænd i Sverige om året, og sjovt nok lader de til at være endnu mere tabuiserede end 7000 voldtægter på kvinder. Politik handler nemlig også om at undslippe skyld, for matriarkatet er magtesløst overfor sine importerede beboere. De er ved at gribe magten, og de vil lykkes. Som alle revolutioner, er de begyndt på gaden. Per Brinkemo skriver på Timbro Den nya tidens brottslingar erkänner ingen skuld:

De har inte kommit snett. De har inget missbruk. De delar helt enkelt inte våra normer, och de har absolut ingen lojalitet eller ens vilja till lojalitet gentemot samhället. En dom till fängelse är ingen skam, den är ett besvär, något obekvämt, något att undvika för att det är opraktiskt och långtråkigt att sitta inne.

Lojaliteten är däremot oerhört stark när det gäller gänget, kompisarna, familjen, klanen, kvarteret; och den är dubbelriktad. Vi kan inte alltid involvera deras familjer när vi vill behandla dem för kriminalitet; för familjerna kan tycka att grabben är bra, han drar hem pengar. Den ofta oreserverade kärleken till mamman och respekten för pappan motsvaras inte sällan av en fullständig, och i bästa fall blind, lojalitet tillbaka.

När både sedvanerätten och rättsstatens principer sätts ur spel finns det små möjligheter att hålla unga testosteronstinna unga män, ofta uppfostrade i hårda miljöer, i schack.

Dessa unga som har levt med konkurrerande rättssystem, har nu avsagt sig båda de juridiska systemen och löper amok. Antingen som kriminella eller som radikaliserade.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Hvem havde dog for 30 år siden troet, at Østeuropa skulle frelse Vesten? ?

Nu er jo selv superføderationisten Morten Helveg Petersen (RV) begyndt at bruge udtrykket “migrationskrisen”. Så mangler han – og en for STOR del andre forræderiske TÅBER – “bare” at indse, at hvis der ikke bliver dæmmet op for den store muhamedanske folkevandringstsunami NU, vil den de næste hundrede år skylde ALTØDELÆGGENDE ind over Vesteuropa, og ændre ALT for ALTID! ?

Og kun de heldige/privilegerede vil kunne redde sig øst på.

Lenn
Lenn
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Der bliver da ingen redningsstation, måske undtagen i Sibirien, for den muhammedanske forbandelse vælter ind over hele verden, tjek bare pamelageller og jihadwatch og læs om fx syge Trudeau i Canada, som nu vil gøre noget særligt for tilbagevendende jihadister (=barne og kvindemordere!). Vi går imod så meget ragnarok, at ingen af os nok fatter det, og EU skal nok få held af at knægte de balstyriske lande, som nægter at tage mohammeds lejesvende ind. Imens bliver der flere og flere af dem på gaderne her i Kbh., og jeg kender nu flere indvandrere personligt, og mange har slet ikke… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  Lenn

Ved at se på historien fattes det. Sidst muhamedanerne gæstede den iberiske halvø tog det 750 år – TREKVART ÅRTUSINDE – at få dem smidt ud.

Det vil ikke lykkedes – hverken Frau Mærklig eller eUHA – at knægte Østeuropa. Østrig og andre nationer vil slutte op om dem.

Hvem havde dog for 30 år siden troet, at det blev Østeuropa der skulle frelse Vesten? ?

kenneth hovestøl
kenneth hovestøl
4 years ago

Bravo, bravo;
– “Der er over 400 voldtægter på mænd i Sverige om året, og sjovt nok lader de til at være endnu mere tabuiserede end 7000 voldtægter på kvinder. Politik handler nemlig også om at undslippe skyld, for matriarkatet er magtesløst overfor sine importerede beboere.”
Applaus!

Og er er mitt klassik bidrag til dagens artikkel ;
https://youtu.be/p5jL6Ma9tvk

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x