26
nov
Seneste opdatering: 27/11-17 kl. 1709
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Moskeerne bag sløret blev sendt marts 2016. Også vist i Cinemateket, Det Danske Filminstitut. Det er første gang, den er online så den kan ses udenfor Danmark. Lydsiden er en blanding af dansk, engelsk og hollandsk. Via hollandske EJ Bron.

France is close to an Islamic explosion

Fra hvornår er europæerne sendt i krig af deres politikere og EU? Nogle mener allerede, nogle mener, når europæerne erklærer islam krig tilbage. De skyldige i krigen vil givetvis mene ‘aldrig,’ islams kommende krig i Europa, “vil være indvandrings- og islamkritikernes skyld.” Abekastningen om det har været igang i nogen tid. Giulio Meotti kommenterer Christian de Moliners forslag om at oprette muslimske stater indenfor Frankrigs territorium for at undgå borgerkrig:

Open war with French Muslims has not yet broken out, but recent events are bringing it closer.

The “War over France” is hardly just at its beginnings. Many murderous Islamist attacks have taken place and large territories are already outside the control of the French secular Republic.

De Moliner’s practical proposal is clearly utopian, but the very fact that in France writers and journalists are trying to imagine such solutions to the current state of the country gives you an idea of what is happening in Paris. It is in a panic. Muslim extremists and bandits took control of many no-go French areas, Jews are leaving their historic areas to regroup in more safe ones, the magazine Charlie Hebdo is suffering a new wave of mortal death threats, Emmanuel Macron just returned from a trip in Abu Dhabi and Ryadh where he praised Islam and the French foreign fighters are returning to their home country after the defeat of ISIS in Syria.

Everything is now returning to its proper place. Ready for a future Islamist explosion. France is close to an Islamic explosion

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago

Historien skrives af sejrherren. Hvis vi vinder nationerne tilbage, så vil Merkel, RUINFeldt, Junker og hele globalistbanden komme for retten. Hvis globalisterne vinder vil de slå hårdt ned på ekstremisme.

Sidhatt
Sidhatt
4 years ago

Sverige er offisielt ferdig som sivilisasjon. Demokratiet hjelper lenger ikke når det er gått så langt, det må litt andre midler til. Noen ganger må frihetens tre vannes med patrioters og tyranners blod, som Jefferson engang sa. SD vil dessuten bli skjøvet ut i kulden uansett hvor bra de gjør det ved valget.

https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/Qllm34/uppgifter-uppgorelse-klar-om-de-ensamkommande

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Sidhatt

..Såg det, men Mp har ligget under sperran på flere målinger, så dom øker nog ut av riksdagen..men forJÆ …for det.
Reknar dog med at nær SD overtar vil dom åka ut endå..”ut i kulden” men makt endog.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago

Nu kører Kundby pige sagen igen på DDR tv, når journalisterne siger at det er en 100% etnisk dansk pige født og opvokset i Danmark, så ved de fleste oppegående mennesker at her er der noget som stinker, et forsøg på at retfærdig gøre muslimsk terror i Danmark, fordi ” Danskere ” er jo også terrorister, lidt som i Norge, hvor muslimsk terror er helt iorden, pga ABB, her med Kundby pigen har vi ikke hørt eller set et eneste ord om pigens far, hun har Dansk mor, men intet om faderen, jeg vil vædde en halv gris på at… Read more »

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago

For at undgå en borgerkrig, så bliver det bare en krig istedet for, ordkløveri, men krig det bliver det

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Hvorfor skulle muhamedanere i enklaver i det nuværende FranKrig, pludselig holde op, med at “producerer” overskudsbefolkning??? ? FranKrigs mål er at inden udgangen af ’18, at have 80.000 mand mere l våben, og 10.000 ekstra fængsefængselscelle klar, heraf 8.000 til isolation. Så de forbereder sig til FranKrig! Jeg er straks – VÆSENTLIGT – mere nervøs for Tyrkland under den gamle, gale barnløse kvinde – Frau Mærklig. ☠ Det eneste positive er, at det ikke lykkedes RV, at få aflivet Hjemmeværnet, så det kan bruges til bevogtning – ikke kontrol – af den dansk-tyske landegrænse indtil et decideret grænsegendarmeri er oprettet.… Read more »

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x