5
dec
Seneste opdatering: 9/12-17 kl. 1233
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En rædselskavalkade. Du har aldrig set så mange inkompetente løgnhalse på bare fem minutter. Ingen kan undre sig over at landet har to hjul i grøften, og de to sidste på vej derned. Der er ingen mangel på dem, der er også en kavalkade nr. 2, nummer 3 og nummer 4. Når provinsielle amatører vil være kosmopolititter, bliver det uvægerligt tragikomisk.

 Første generation byggede op, anden generation forvaltede, og tredje generation rev det hele ned igen. DR’s sverigekorrespondent Anna Gaarslev havde ikke noget plausibelt bud på, hvorfor mandejagten #Metoo-bevægelsen var større i Sverige end nogen andre steder. Jeg tror, det fremgår ganske tydeligt hvorfor: Den svenske stat er mere ideologisk, propagandistisk end nogen andre vestlige demokratier. Der er postet milliarder i HBTQ og multikultur, og det har virket. De brede masser reproducerer vrøvlet.

»Fler dör i trafiken i Afghanistan«

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan Hansen
Allan Hansen
3 years ago

HOME AT LAST! Endelig er vi tilbage i det historiske spor! Der har levet jøder i Jerusalem og Gaza siden oldtiden. Vi ved, at kong David grundlagde et jødisk kongerige for 3.500 år siden, og hans søn opførte bjergtemplet i Jerusalem ergo er Jerusalem jødernes homeland! Vi ved, at kristendommen opstod omkring Bethlehem for ca. 2000 år siden – ergo er Bethlem kristendommens homeland ” thi glæder sig Jerusalem,,, Vi ved, at islam opstod mere end 1.000 kilometer fra Jerusalem og 2.000 år efter Jerusalem! Vi ved, at islam opstod i Mekka for ca. 1.400 år siden – ergo er… Read more »

heimevernet
heimevernet
3 years ago

Det er interessant å bemerke serien av jenter som begynner ca 3:40. De er svært opptatt av og bekymret for rasisme. Men det skinner gjennom at de ønsker mer og mer etnisk mangfold i Sverige, altså mer og mer etniske gnisninger. Men hvorfor?! Hvis rasisme er så dårlig for et samfunn (og det er det jo), hvorfor ikke bare forbli homogent? Det går aldeles utmerket for en araber å beundre en stavkirke og for en svenske å beundre kaligrafi – hvis de ikke hater hverandre på grunn av at politikk og omstendigheter har tvunget dem til å leve sammen og… Read more »

ferd ed sa
ferd ed sa
3 years ago

Sverige er et surrealistisk sindssygt land befolket af idiotiske mennesker, kun overgået af Nordkorea !!

heimevernet
heimevernet
3 years ago
Reply to  ferd ed sa

Nord-Korea slår kanskje Sverige på visse områder. Men på surrealisme må vel Sverige være et hestehode foran…

Margrethe
Margrethe
3 years ago
Reply to  ferd ed sa

Prostitution er ikke et erhverv, men seksuelle overgreb. Voldtægt camoufleret med betaling. Har du en kone/datter/søster/niece/ du ønsker et års ophold i “verdens ældste erhverv”? Det vil sige, hun skal sutte pik på fem mænd om dagen, lade fem andre onanere i hendes vagina og tre ekstra få sig lidt analt friktion. Dag efter dag, efter dag, efter…. Realiterne om prostitution er så forkvaklede, så langt ude, så humoren er total, når jeg hører, de samme mænd, der forsvarer prostitution, tale dunder om “muslimske mænds kvindesyn”. De muslimske mænd er jo bare ærlige på det punkt. Qua mit tidligere arbejde… Read more »

ferd ed sa
ferd ed sa
3 years ago
Reply to  Margrethe

Jeg forsvarer ikke prostitution og har aldrig selv benyttet mig af det, men hvordan pokker vil du forbyde eller gøre det strafbart, at købe sex i udlandet. I Pompejis ruiner er der fundet farvelagte tegninger på væggene, hvor kvinder og mænd har sex sammen, som var Romertidens bordeller. Prostitution har eksisteret så længe, der har været mennesker på jorden og må derfor betragtes som at være verdens ældste erhverv (en modydelse for penge). Vil den svenske regering placere agenter rundt omkring i verden, som holder øje med om svenske mænd køber sex af fremmede kvinder???. Der findes desuden kvinder, som… Read more »

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
3 years ago
Reply to  Margrethe

Det er en gammel skrøne at det er verdens ældste erhverv, den første mand som betalte for det, må jo ha haft et job for at betale

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
3 years ago

Berlinske har kåret årets KO, og det er så i år blevet en GRIS
https://www.b.dk/aaretsdansker

Allan Hansen
Allan Hansen
3 years ago
invernes
invernes
3 years ago
Charles Nielsen
Charles Nielsen
3 years ago

Her er noget af det bedste der er sket i 2017:
Vores gode ven fra USA har anerkendt Jerusalem som Israel´s Hovestad

USA vil flytte sin ambassade fra Tel Aviv til Jerusalem i Israel.
Mere på Potten:
https://jyllands-posten.dk/international/usa/ECE10089813/trump-anerkender-jerusalem-som-israels-hovedstad/

Julenfreden er dermed reddet, ,og julehyggen sikret. 🙂

Gud jul alle sammen og nu skal vi have en stor snaps.
Hilsen CN.

invernes
invernes
3 years ago

Fantastisk gledelig 🙂

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  invernes

Ja, her også, gledelige nyheter, men i svensk tv går det kontinuerlige hatet/angrep overfor president Trumph..kontinuerlig..men man venner seg..Slår av shitet..men undrar endog hvor mange som kjøper det..tyverr altfor mange, men modig gjort av han.

Andre´Kristian
Andre´Kristian
3 years ago

Detta bedrägeri har pågått under en mycket lång tid och alltfler avslöjanden förevisar nu den demokratifientliga censur som tillämpas av SR:s politiserade propagandister, där radioutsändningarnas huvudsyfte är att utöva åsiktsstyrning via de politiskt prostituerade programledarnas subjektiva förnumstighetspedagogik. Sorgligt nog finns det alltjämt lyssnare som fortlever i vanföreställningen att en bred representation av svenska folket erbjuds en chans att komma till tals och dess olika synpunkter på aktuella samhällsfrågor ges tillfälle att ventileras. Ingenting kunde vara mer felaktigt och vilseledande, då ingen som inte anammar korruptionsetablissemangets värdegrundsevangelium får göra sin stämma hörd inom den humanitära stormaktens infekterade eter, där de pseudodemokratiska… Read more »

FeliCity
FeliCity
3 years ago

Vilken fantastisk människa som vågar ringa och tala om,
SANNINGEN!!!!, _ K R E D Å… Absolut det ä bedrägeri, de lurar oss hela tiden,
folk vågar inte säga högt, något…

ferd ed sa
ferd ed sa
3 years ago

Når man ser det videoklip, får man det indtryk, at hele den svenske befolkning fra politikere til menigmand burde indlægges på et sindssygehospital !!!

latmask
latmask
3 years ago
Reply to  ferd ed sa

Du har rätt till minst 80%. 20% kan fortfarande tänka litet själva.

ferd ed sa
ferd ed sa
3 years ago
Reply to  latmask

20 % af den svenske befolkning er unægtelig normale selvstændigt tænkende individer, men kommer aldrig til orde i medierne, i det PK-pressen er styret af de 80 % rablende vanvittige svenskere.

Hans Karlsson
Hans Karlsson
3 years ago

Tack, detta bekräftar vad jag länge misstänkt.
Det är alltså inte jag som är tokig!

Infowarrior
Infowarrior
3 years ago
Reply to  Hans Karlsson

Det kan være både og 🙂

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
3 years ago
Reply to  Hans Karlsson

Bare rolig. Det rød-grønne gift har ikke fordærvet alt endnu.

Kasper K
Kasper K
3 years ago

Vilken avslöjande video kring “sakliga och opartiska” Sveriges Radio.
Nu fick vi svart på vitt hur den s k slussen jobbar. Rena aktivister.
Och självklart släpptes denna faktaspäckade inringare inte fram i sändning.
Fy fa´n säger jag bara. Detta var värre än t o m jag befarade.

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago

Årligt dør 1.000.000 mennesker i trafikken på verdensplan.

Infowarrior
Infowarrior
3 years ago

Fy flate så bra video 🙂

Peter Zichau
Peter Zichau
3 years ago

Den kælling vil jo ikke vide af sandheden. Man fornemmer hvordan de i fremtiden vil kæmpe med næb og klør, for at fastholde deres forvrængede verdensbillede.
Det skal nok blive stærkt underholdende.

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
3 years ago
Reply to  Peter Zichau

De kan dermed blive farlige, hvis begivenhederne skulle ekskalere ud af kontrol

26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x