12
dec
Seneste opdatering: 13/12-17 kl. 1146
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Diskussionen om et forbud mod at bære burka har været en pseudodiskussion. Burkadiskussionen fjerner fokus fra, at hovedproblemet er det islamiske tørklæde. Newspeek. Se også: Veil-Wearing Muslims Leave Austria as the Niqab Ban Kicks In

Tyskland: Kære migrant, bliv væk!

“Vær sød, ikke at invadere os”

Det er noget barokt, at det tyske udenrigsministerium må lancere en hjemmeside, der trygler de invaderende menneskemasser om at blive væk, samtidigt med, at hjemmesiden er en hemmelighed overfor den tyske befolkning. Ingen tyske medier har omtalt den, men den er optimeret for den 3 verdens stigende antal smartphones. Vesteuropæiske politikere er i den grad fanget på hælene af deres egen retorik og politik.

Douglas Murrays korte video nedenfor handler også om at ‘sende signaler.’ Danske politikere kan noget af kunsten, men svenske – som næsten alle er amatører og idealister – har sendt de forkerte hver eneste gang, de havde et valg. Resultatet ser enhver.

“Rumours about Germany: Facts for Migrants”. It aims — In English, French and Arabic — to debunk “some of the most common false promises made by traffickers”, such as:

“Every refugee receives a welcome payment of 2,000 euros”,
“Germany grants a house to every refugee” or,
“The ship for the crossing is very big, it even has a pool and a cinema.”

“The website is optimized for smartphones and speaks in simple, clear language to people who are thinking about coming to Germany, who are on their way or who already are here.” Germany’s Batty Plan to Deter Migrants

Fra Rumours about Germany, facts for migrants

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
liz
liz
3 years ago

Sålænge vi ikke spørger Sharia-Babes’ne om deres begrundelse for at drapere stof om hovedet tror de at vi bifalder.
Så personligt, når situationen byder sig, spørger jeg ind til dét de har om hovedet. – Bare for at give dem ‘en sten i skoen’ og måske provokere dem til at bemærke os danske kvinder, som de ellers har så travlt med at ignorere.

sussebassa
sussebassa
3 years ago

I min lilla stad er det nyaste innfor yngre muslimmoter..stendig sløya, men nå med tights, som går helt oppi røven, mycket synbart och en kort jacka øver..jodå, man tildekker fortfarende sitt hår, men hva med resten..noe typ “utvannet burkastil” kan man si.

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago
Reply to  sussebassa

Cameltoe? ?

Henning Jensen
Henning Jensen
3 years ago

Et burkaforbud er en markering af at samfundet ikke accepterer muslimske særregler, og at der trods alt kan blive trukket “en streg i sandet”.
Men lad dem nu beholde tørklædet, en synlig fjende er langt at foretrække.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
3 years ago
Reply to  Henning Jensen

De er lettere at kende når krigen mod Islam kommer rigtig igang, så bomber vi dem frem til stenalderen, og så har de også et bedre fundament at begynde på, et evolutionært spring på mange 1000 år

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago
Reply to  Henning Jensen

Burkaforbudet er den første skive af haram-salamien! ?

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x