14
dec
Seneste opdatering: 15/12-17 kl. 0311
49 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den dræbte på Enskede Gymnasium i går er den unge mand Mahmoud Alizade, der ikke lever længere takket være omstændighederne. Stefan Löfvens omstændigheder. Fredrik Reinfeldt, Carl Bildt og Göran Perssons omstændigheder.

Mange unge mennesker lever ikke længere i Sverige, trods det at gymnasiet er Möjligheternas skola. De  lever mange årtier kortere, end de havde regnet med. 10 procent af skolens elever er svenske,  halvdelen af skolen elever opgives at være, hvad de eufemistisk kalder nyanlända: Udlænding myrder udlænding i Sverige. Det sker stort set hver dag. “Arma, jävla Sverige,” skriver en svensker.

Morderen, er det interessant? Endnu en voldelig udlænding, der ikke ‘tror på dialog.’ Gudskelov “tyder på inget på främlingsfientliga motiv” ifølge de stadig mere rystede, svenske journalister.

Nu står den på krisehjælp, psykologer og fakkeloptog, Sverige kan klicheerne i søvne. Kun de særligt enfoldige, kan tage det alvorligt, der er så mange, vi har set dø i Sverige i 30 år, og deres pårørende er helt alene om tabet. Kollektivet og politikken vil ikke vide af dem, overhovedet ikke, hvis de er svenske. ‘Hvilken skam, de er døde, lad os glemme dem i en fart’ når vi har været tilpas oprørte.

Når sådan noget sker, spreder ‘krigens tåge’ sig først efter et døgns tid, men man kan ikke skjule noget i internetalderen, hvilket det svenske etablissement knapt har opdaget. De tror, de endnu sidder med kontrolpinden til opinionen.

Et drab på en svensk skole er ikke ganske sjældendt forekommende. Mest berygtet er vel skuddrabet på Bromma Gymnasium allerede i 2001. Det vækker dog stadig opsigt. Om ti år gør det ikke, og alle svenske skoler vil have videoovervågning og metaldetektorer. Lærerne vil være bevæbnede, hvis de selv kunne bestemme. Statens kontroltab vil være totalt, og svenske vælgere synes indtil videre at ville afvente det stille og roligt behørigt beroliget af Valium-pressen.

Sveriges forfald – og det går virkelig stærkt nu, det er en accelererende bevægelse – foregår i ALLE sektorer. Jeg tillod mig at skrive om det fra år 2000, og jeg blev svinet til. Ikke at det gjorde noget særligt. Det blev hurtigt trivielt. Stikker man snuden frem, får man tæsk, det kan ikke være anderledes. Folk der vil elskes eller gøre karriere, skal holde sig væk, og det har de også i vidt omfang gjort. Medløberne er de fleste.

Mest notorisk var vel Martin Krasnik og Michael Wivel, der for ikke så mange år siden skrev, at jeg var en af landet værste “højreekstremister og antisemitter.” Det morede mine gamle jødiske venner en hel del. Nogle har jeg haft siden 1958, da jeg kom i første klasse. De to retter sig ind, men ikke tids nok til at ændre noget. De følger strømmen, de skaber den ikke. Det er en illusion, de selv dyrker.

Det er af samme grund, Søren Villemoes med den røde baggrund i lydfilerene nedenfor, ikke er særlig intereressant som andet end et barometer på, hvor etablissementet befinder sig. Men det vil også interessere nogle. Fingeren op i luften, der har vi det respektable borgerskab i lydfilerne lige nedenfor. Med i ‘gamet’, men ikke for meget. “Man tager sit parti.” siger Frederik Paludan-Müller i 1842. Det gør man stadig.

Den eneste undskyldning de kan føre i marken er, at de ikke anede, hvad de talte om, men det er vel mindre godt for en journalist, som tjener sin løn på at formidle viden. Offentligheden er fuld af ævl og støj, man skal lede efter perlerne. Det er ligesom, når man fanger kantareller, det meste er mos og blade. De to er langt fra dumme, de gennemgik bare en uhæderlig periode. Som en Uffe Østergaard forestiller jeg mig.

Jeg får ingen undskyldninger fra dem, der svinede mig til, men det betyder intet, det er ikke min ambition. Jeg er mere lidt stolt af det, for jeg ved fra Sverige, at ‘the first line of defence’ imod sådanne som mig, er nedtystning. Man ved, man har ramt et ømt punkt, når MSM argumenterer imod en med let beviselige løgne.

Jeg har ikke mistet alverden: Et enkelt ægteskab og nogle venner, jeg ikke har savnet et sekund. Jeg har fået så meget mere i stedet, ved at vove pelsen.

Jeg havde ret, og det kan nok være at den mere intelligente del af Danmark og Sverige har travlt med at rette deres meninger til, men det er for sent. I Sverige hedder de nyfrelste skribenter Dahlberg, Marteus, Westerholm og lignende.  Bedre end ingenting, men ikke særlig meget, deres selvpositionering kan ikke aftvinge mig megen interesse. De kunne have sparet deres land for meget, men de valgte at tie og synge med på politikernes liturgi, fordi alt andet var for risikabelt.

Sverige er i et fald fra en meget høj bygning, og det kan ikke standses i farten. Slet ikke af de folk, der p.t. svinger taktstokken. Jeg havde meget velskrivende, svenske venner i år 2000, som så det samme som jeg, men ikke kunne publiceres noget sted. Det gik via dem op for mig, at Sverige var et teaterdemokrati. Jan Milld publicerede mig første gang i 2001. I Danmark var det et mindre problem at skrive i aviserne.

Jeg ville selvsagt ønske, jeg ikke havde haft ret i år 2000, men det havde jeg. Min egen konklusion på det hele er, at man ikke kan skåne nogen for noget. Bøger, kronikker og en fri debat, som Sverige ikke har haft, betyder ikke så voldsomt meget. Vi er som børn, vi skal falde, slå os og brænde os, og afmægtigheden var den dominerende følelse, hos os der ville beskrive den svære virkelighed, som fejghed og passivitet havde kastet os ud i.

De fleste af vores problemer er selvskabte, og demokratiet fungerer elendigt, fordi vælgerne ikke er informerede. Mange af politikerne er knapt nok. En amerikansk islam-kender og jøde sagde til en norsk ven af mig: “Europa vågner først, når 100 000 er døde.” Jeg er efterhånden overbevist om, at han får ret. Morituri te Salutant!

Mit ønske er ukompliceret: At danske politikere stopper, inden også Danmark er uigenkaldeligt ødelagt. Til den ende ville jeg i år 2000 bruge det svenske eksempel, og det eksempel blev bedre end jeg havde forestillet mig i min vildeste fantasi.

I dag er situationen desværre, at hvis Sverige kan reddes, er det kun efter voldsomme tragedier. Jeg føler bare lede, sorg og træthed ved det, der skal ske i de kommende årtier.

Jeg kan stadig se mig selv i spejlet, mens dødsofrene hober sig op. Alt andet – bortset fra Danmarks skæbne – er mig underordnet.

***********

(Fra min Facebook, jeg er ude af kontoret i dag og må benytte mig af lidt stordrift. The Fog of War har jeg lånt fra Robert McNamara, John F. Kennedys højt begavede forsvarsminister, som “68’erne” på tidspunktet var for uvidende, til at forstå.

De havde til dels ret om Vietnam, men af de forkerte grunde. Sådan er det, under The Fog of War, især dengang uden internet. Nettet var nogle spredte korrespondenter, men sådan er det stadig: Det meste af, hvad der foregår, er skjult for os. Alligevel har vi mange meninger om det. Jo mere uvidende vi er, desto flere synes vi at have. At famle i blinde er betragterens vilkår. Instinktet og erfaringen bliver afgørende for den enkelte, men ikke ret meget for de politiske beslutningstagere.

McNamara’s grundvilkår var krig, men han troede aldrig på Vietnam-krigen. Hans chef, der heller ikke troede  på den, blev desværre myrdet. Sveriges vej ud i krig og ud af af uskyld, er kun ved sin spæde begyndelse. Tragikken er helt tabt på Sverige, hvor en knusende majoritet stadig imod enhver fornuft og virkelighed mener, at det kun kan gå fremad.

Den helt fantastiske portrætfilm, kan man se her)

“Detta är bara inledningen till en ny mörk tid”

En kommentar fra et svensk debatforum

Vi kan inte resonera utifrån våra egna erfarenheter av att växa upp i Sverige och gå i skolan.

Det är en helt ny verklighet som slår tillbaka med all kraft, och detta är bara inledningen till en ny mörk tid. Civilisationen avskaffas i Europa, med en rasande fart. Det politikerna nu inte inser att det är människorna som är civilisationen. Fyller man på med ociviliserade folk, blir detta konsekvensen, att vi måste försvara oss.

I skolan finns det nu vuxna som låtsas vara barn, men de är kriminella bedragare, som har tagit över skolan. Riktiga barn har ingen chans att värja sig, mot våldsmän och psykiskt störda element från tredje världen.

Min spekulation är att MGM har varit plågad länge, och inte fått den hjälp han har rätt till i ett rättssamhälle. Polisen och myndigheterna har övergivit oss alla!

Min spekulation grundar sig på de upplysningar som framkommit om det baaarnet som mördats. Offret var en person som inte hade något att göra i Sverige, och på en skola med “riktiga” barn.

Jag är övertygad om att utredningen kommer visa att det riktiga offert är det som nu är gärningsmannen, som inte hade en chans att överleva i det nya Sverige, där det är arga män som invaderat varje vrå i samhället, som förr var barnens revir. Om han var plågad eller trakasserad så hade han ingenstans att vända sig.

Det finns ensamkommande barn, som faktiskt uppgett rätt ålder. Därför förstår inte jag varför myndigheter generaliserar och behandlar alla som väller in som barn, och inte gör skillnad på bedragare och de barn som måste skyddas.

Den berörda skolan är en skam. Det framkommer av den infantila hyllningen de har på Facebook! Skolans stolthet är ju dessa fula, ohygieniska skärbrädor som detta pack från Afghanistan, lyckas åstadkomma, på snickeriet!

Kriminella män från Mena är heliga kor, som kommer undan med att leva laglöst i Sverige. De hotar och demonstrerar och tycker att de har rättigheter. De är ett pack som kostar pengar, och det vet vi alla om, men varför detta bedrägeri får fortsätta är den stora frågan. Att de sen placeras bland barn är, också kriminellt.

För en fredlig eller mobbad ungdom finns det bara en slutsats och det är att försvara sig. Med kampsport, kniv eller vad en ung människa känner till i ren desperation. För i Sverige är inget längre så som det ser ut eller förmedlas av myndigheter och media.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
49 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
hallerharry
hallerharry
4 years ago

Verkligheten 2017, var så här det blev och vi har alla röstat hit oss.

hallerharry
hallerharry
4 years ago

Gäller tydligen att beväpna sig. Hur gör man enklast och billigast?

hallerharry
hallerharry
4 years ago

Häng dom högt.

ferd ed sa
ferd ed sa
4 years ago

Som straf for, at have ødelagt de europæiske lande med muslimsk indvandring, skal de skyldige politikere som minimum indfanges og sættes på hjul og stejle!! til advarsel for fremtidige politikere, som har samme intentioner om, at lade grænserne stå åbne for de muslimske barbarer.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
4 years ago
Reply to  ferd ed sa

Straffen kommer til at ligne “Det stockholmske blodbad, Kalmarunionen, under (Christian Tyran)” Politikrerne har selv bedt om det

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

En dræbt og flere såret i knivangreb på gaden i Holland

Ofre for knivstikkerier er fundet i to forskellige gader i den hollandske by Maastricht.

TORSDAG D. 14. DECEMBER 2017 KL. 22:27

https://www.b.dk/globalt/en-draebt-og-flere-saaret-i-knivangreb-paa-gaden-i-holland

Politiet fandt den dræbte person i en gade, mens flere sårede blev fundet i en anden gade lidt længere væk, skriver avisen De Telegraaf.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

One down, XXXXXXXXXX to go ?

Irak henretter terrordømt svensker [!!!]

https://www.b.dk/globalt/irak-henretter-terrordoemt-svensker

En svensk-irakisk mand er blandt 38 terrordømte, som torsdag blev hængt i Irak. Det udløser svenske protester.

TORSDAG D. 14. DECEMBER 2017 KL. 19:17

Ministeriet vil nu indkalde den irakiske ambassadør i Sverige for at få en forklaring. [ Hvorfor?!? ? ]

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago

De vil ha en forklaring på hvorfor de bare har hængt en, der er jo mange flere de kunne ha taget med

ferd ed sa
ferd ed sa
4 years ago

Den muslimske 5´te kolonne i Europa er nu blevet så stor, at de med knive kan slå tilfældige ihjel på gaden, når de har lyst. Borgerkrigen er begyndt! og det bliver kun værre.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago
Reply to  ferd ed sa

Heldigvis er muslimerne svage æreløse fiaskoer, husk 6 dags krigen, der var de 200 mod 1, og alligevel fik de r.ven på komedie, på et tidspunkt så bliver eupæerne trætte af at få en kniv stukket i ryggen af muslimerne, og så bliver de smidt hjem til sandkassen

ferd ed sa
ferd ed sa
4 years ago

Sverige er blevet et fuldstændig bizart land, hvor en flok meget syge galninge styre landet direkte mod afgrunden. Den svenske befolkning er igennem årtier blevet hjernevasket af eliten, feminister og PK-medierne. I 2050 vil muslimerne udgøre mindst 30 % af befolkningen, i Danmark 16 %. Hvis der ikke øjeblikkeligt bliver indført totalt asylstop, vil det blive enden på Skandinavien som vi kender det.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago
Reply to  ferd ed sa

Hvis man har set debatten på DDR2 i aften, så er der ingen chance for et perker stop, venstre populisterne elsker dem, og for dem ville en udskiftning af Danskere med perkere bare være en velsigenelse, selfølgelige lige indtil perkerne begynder at kappe hovederne af folk som siger sin mening

ferd ed sa
ferd ed sa
4 years ago

Ja, i aften bliver en idiotisk venstreorienteret professor fra Oxford interviewet i DR 2 deadline. Alle flygtninge og fattige skal inviteres ind i Europa. Han taler ikke om befolkningstilvækst, befolkningsudskiftning og Islams ødelæggende effekt på de Vesteuropæiske lande. Selvfølgelig bliver sådan en tumpe interviewet i PK-mediet DDR2

87%ValdeDetta
87%ValdeDetta
4 years ago
Reply to  ferd ed sa

Det lär bli minst 50% år 2050! De har visat sig många felberäkningar!

87%ValdeDetta
87%ValdeDetta
4 years ago
Reply to  ferd ed sa

Det lär bli minst 50% år 2050! De har visat sig många felberäkningar!

87%ValdeDetta
87%ValdeDetta
4 years ago
Reply to  ferd ed sa

Det lär bli minst 50% muslimer år 2050! De har visat sig många felberäkningar!

87%ValdeDetta
87%ValdeDetta
4 years ago
Reply to  ferd ed sa

Det lär bli minst 50% muslimer år 2050! De har visat sig många felberäkningar!

87%ValdeDetta
87%ValdeDetta
4 years ago
Reply to  ferd ed sa

Det lär bli minst 50% muslimer år 2050! De har visat sig många felberäkningar!

ferd ed sa
ferd ed sa
4 years ago
Reply to  87%ValdeDetta

30 % er det estimerede minimum i 2050, så 50 % er mere sandsynligt, hvilket vil betyde, at Sverige bliver et muslimsk land allerede om 30 år !!. Hvis ikke snart den svenske befolkning vågner op af dvalen er løbet kørt !

87%ValdeDetta
87%ValdeDetta
4 years ago
Reply to  ferd ed sa

De kommer inte vakna upp, det är redan försent! Ett krig är endast räddningen, dessvärre!

87%ValdeDetta
87%ValdeDetta
4 years ago

Ryktet säger att det är en Palestinier som gjort det!

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago

Svensker hængt i Iraq skriver løgne pressen nu, ja helt sikkert en Svensker, min bare r.v

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Store oppslag i EX såklart..och svensk..men klart alle lurer vi på hur svensk er denne..pk pressen klarer inte å lur oss lengre..nå skrattar vi mere overfor deres så totalt underutviklede och hjerntveddad PKhjerner.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago
Reply to  sussebassa

Ja helt ret, jeg tænkte at, bare 1, det var jo ikke mange

sussebassa
sussebassa
4 years ago

..nei desverre.

Anna Svensson
4 years ago

Tyvärr har jag inget ljus jag kan tända för denne “svensk”.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago
Reply to  Anna Svensson

;-(

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Fikk store oppslag i expressen i går..då skadet..så ble det helt tyst..neddysset..som vanligen.
Men alle visste ju på førehand..hvilka…fellesnevner muslimer..igjen..man bryr seg inte mera..heller inte at det skjer på en skola..igjen..det gikk ju typ bra..ingen andra blev skadet/drept.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago
Reply to  sussebassa

Bare de slår hinanden ihjel så går det an. blir spændende at se hvornår Svensken vågner og gør noget ved det muslimske problem

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
4 years ago

Om den spage svenske en dag vågner, udråber hen sikkert sig selv til mælkevejens humanitære supermagt – og lægger sig til at sove videre.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago

Tror desvære at de udråber sig til et Kalifat først

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Tull, la oss få valet unna, så tar vi diskusjonen etteråt..har vi begge mere konkret å forholde oss til.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago
Reply to  sussebassa

Der blir et Kalifat i Sverige, før end SD får 51% af stemmerne

Fred Land
Fred Land
4 years ago
Reply to  sussebassa

Tja, offeret var efter sigende, Guds gave til folket og sikkert bare på forkert sted da kniven ramte ham i ryggen så han døde af skaden.
Gerningsmanden er med garanti en misforstået ung mand, der gennem den i Sverige dominerende racisme, har reageret impulsivt og han kommer med al sandsynlighed at blive udsat for den efter Svenske forhold hårde straf med ‘samhällstjänst’ i et antal timer, så klart med samtale, dialogkaffe og kanelbulle!

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago

Selv om muslimerne er en økonomisk, kulturel og alt andet, fiasko her på jorden, så er der nogen få der har humor, så et program på DDR2 fra Perkistan, hvor politiet havde fanget 2 muslimske terrorister, PK journalisten kom forbi fængslet og hørte fangerne skrige, han spurgte forskrækket politi chefen om de brugte totur på fangerne, han svarede, og det er værksteds humor på højt plan, Vi får ingen svar ud af dem med blomster og chokolade

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Skrattet høyt…så sant som det er sagt det, men vanskelig å gjennom føre i våre såkalte demokratiske land, men så effektivt.

Fred Land
Fred Land
4 years ago

Godt skrevet Steen.
At bære kniv er måske noget man gør, men en 7500 Lumen lommelampe (14 V) med strobofunktion, er lovlig og blænder en person mindst 5-10 minutter, også om dagen faktisk.
Findes på ThrueNite for et par tusind rigsdaler 🙂

achantus
achantus
4 years ago

Våre politikere tror nok Europa bare er et sted, et sted som kan fylles med en ny befolkning og likevel forbli Europa. Ville The Beatles forbli The Beatles om man skiftet ut John, George, Paul og Ringo?

Triturus cristatus
Triturus cristatus
4 years ago
Reply to  achantus

Glimrende sammenligning! Den skal jeg bruke.

Ann O Nym
Ann O Nym
4 years ago

Det er farligere i Sverige enn i Afghanistan.

Fred Land
Fred Land
4 years ago
Reply to  Ann O Nym

Man ska tänka sig om innan man går en kvällsrunda med hunddjuret.
Det även i en liten by med kanske 3500 huvuden.
Jag strosar mest vart jag vet det inte finns folk, vissa människor vågar jo inte gå i varken skog eller på kyrkogården när det är mörkt, verkar ligga i vissa kulturer att samlas i byar och bygga hus där liknar små fort eller förläggningar, inga fönster ut överhuvudet.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Fred Land

Det trodde jo også hon som ble drept…en kvinnelig joggare..joggade i sin vanlige skog som flere år tilbaka.
Nei, her går vi tur med våran 2 kosebamser..knurr knurr ifrån dom och folk spretter unnan..fri løype..i min lille stad..och med pepperspray..

Fred Land
Fred Land
4 years ago
Reply to  sussebassa

Du bor väl på Österlen om jag inte misstar mig, det är väl bara att hoppas att inte S med anhang kommer till makten där.
I Göinge väller det in med folk utifrån, det oavsett politisk färg på styret.
Verkligheten ligger rakt om hörnet Susse.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Fred Land

..ja på Østerlen i en liten stad hvor SD står meget sterkt som annars i Skåne..SD`s høgborg, som bare øker..tror nok de danske genene gjør Skåne annerledes enn resten.. også politisk.
Derfor tror jag inte på Sosseovertak her..min lille stad er veldig konservativ..som resten av Østerlens befolkning.
Vellinge, en verkelig topp snobb rik kommune fikk igjennom forbud om tigging, och flere kommer etter.
Sosserna kan holde seg rundt Stockholmsområdet…foreløpig..vi tar en jafs ad gangen.

Fred Land
Fred Land
4 years ago
Reply to  sussebassa

Tja, jeg kommer fra Danmarks ‘smørhul’, de grønne områder lidt nord om København, der hvor Arabere har fire ben og en sadel på ryggen.
Nu tror jeg ikke på at noget SD-resevat eller lignende kommer til at sætte standarden for Sverige, risikoen at man lever på lånt tid er overhængende.
Jeg har boet et antal gange i Sverige siden 1975 og kan bare sige; lycka till.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Fred Land

Hadde vært greier det…Skåne tilbake til Danmark typ. Valet i 2018 bli helt avgjørende for Svenskers fremtid, men alternativene er flere hvis SD skulle få flertall, eller høgsta sifror..LØfven har sagt han aldrig vil akseptera om dom kommer å få høgsta siffror..dermed vinnare av valet. Då igjenstår det store demonstrasjoner av de røde kjeltringene..borgerkrig..då er demokratiet satt ut ur spel..som det nok er redan i dag..men med mere fysisk vold…så det skremmer meg. Eller vi kan hoppas på en mere lugn overtagelse..SD`s Åkesson som svenskernes nye statsminister..och løfven erkjenner tapet…uansett blir han nog kastet av sosserna om så blir tilfellet..han… Read more »

Fred Land
Fred Land
4 years ago
Reply to  sussebassa

En anden ting Susse, jeg der har arbejdet i både Danmark, Sverige, Norge og Tyskland, ser jo at Sverige uden kamp indtager førstepladsen over politisk indoktrinerede nikkedukker. Hvad man ikke har haft af debatter på arbejdspladsen, går næppe at beskrive, men lige forbandet går de som en flok får til stemmeurnerne og lægger sin indflydelse på det de i hverdagen hader. De læser Aftonbladet/Expressen og ser sidste nyt fra SVT’s redaktion og reflekterer ikke over den manipulation de udsættes for. Der findes en grund til at jeg ikke er svensk statsborgere, men det kan du sikkert regne ud selv. Jeg… Read more »

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Fred Land

Alikevel er det skjedd en endring i Sverige etter SD ble et større parti..det merks på alle alt debattsider/blogger..men valget vil gi oss svaret..fakta.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago
Reply to  sussebassa

Drev med teglmuring på Skara i sommer, der var der ikke mange hvide mennesker tilbage

49
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x