15
dec
Seneste opdatering: 16/12-17 kl. 0320
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Verdensfjerne eliter har ført en uansvarlig og uetisk indvandringspolitik

Paul Collier var inviteret af det danske socialdemokrati, og medvirker i en debat i Deadline (som også kan ses i udlandet.) Desværre er der ingen der forholder sig til Afrikas demografi de næste tre årtier, som er af en sådan art, at Europa ikke kan modtage dem selv hvis det ville. Men det er et vigtigt signal, at Collier er hovedtaler på et dansk, socialdemokratisk arrangement. Efter 34 år begynder partiet at virke ædrueligt. Vi er dog mange, som aldrig vender tilbage. Et halvt livs hærværk på Danmark, og den velfærdsstat de hævder at forsvare, er ganske enkelt for meget. Tilliden er borte med blæsten. Held og lykke, Tesfaye, Sass Larsen og Frederiksen. Vi tilgiver jer aldrig!

Det er ikke hver dag, at en tidligere Afrika-rådgiver for Tony Blair og forskningschef for Verdensbanken, der har dedikeret sig til at hjælpe den tredje verden, advokerer for, at Europa holder op med at modtage flygtninge. [..]

Her anklagede Collier de europæiske politikere i almindelighed og socialdemokrater i særdeleshed for at have ført en verdensfjern, elitær og globalistisk politik, der har fremmedgjort den almindelige borger.

»Socialdemokratierne blev overtaget af en helt anden klasse end den, der oprindeligt udgjorde deres kerne. Ikke almindelige borgere, men den uddannede akademiske elite, der var fremmedegjort over for almindelige borgeres bekymringer og typisk boede i enklaver i enkelte storbyer,« siger Paul Collier og fortsætter:

»Denne nye elite misforstod også den tredje verdens bekymringer. De troede, man skulle varetage de behov, som enkelte migranter og flygtninge, der dukkede op på Europas dørtrin, havde. Men indbyggerne i den tredje verden har ikke brug for hjælp til at komme væk. De har brug for muligheder i deres samfund,« siger han.

Ifølge Collier skal indsatsen for flygtninge gøres i det første sikre land, de kommer til. Her skal der oprettes lejre, hvor flygtningene får mulighed for at arbejde og få kompetencer, som de kan tage med sig, når de vender hjem.

»Den grundlæggende regel bør være, at folk der ankommer i strid med asylreglerne, ikke skal have det, de vil have, for så vil der komme flere. Sådan fungerer incitamenter.

»Som flygtning har man ikke ret til at shoppe efter det land, man ønsker, men bør i udgangspunktet tage tilbage til det første sikre land, man kom til.« Flygtningeekspert vil lukke Europas grænser: »Jeg har ikke til sinds at blive kaldt højrefløjens puddel« log in

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ferd ed sa
ferd ed sa
4 years ago

Der er ikke noget at sige til, at de muslimske horder strømmer til Europa, og især Norden for, at nyde godt af det danske velfærdssystem og de høje velfærdsydelser uden, at røre en finger. Samtlige muslimske lande er på sammenbruddets rand på nær Saudi Arabien, som fra naturens side er så heldige, at have olien. Hvis de ikke havde haft olien, ville de være ligeså fattige, som alle de andre muslimske lande. Det er gæstearbejderne som holder landet kørende, imens olie-Sheikerne og kongefamilien bruger pengene på luksus og fritidsfornøjelser. Det er desuden en af grundene til, at muslimerne igennem hele… Read more »

ferd ed sa
ferd ed sa
4 years ago

Der er ikke noget at sige til, at de muslimske horder strømmer til Europa, og især Norden for, at nyde godt af det danske velfærdssystem og de høje velfærdsydelser uden, at røre en finger. Samtlige muslimske lande er på sammenbruddets rand på nær Saudi Arabien, som fra naturens side er så heldige, at have olien. Hvis de ikke havde haft olien, ville de være ligeså fattige, som alle de andre muslimske lande. Det er gæstearbejderne som holder landet kørende, mens olie-Sheikerne og kongefamilien bruger pengene på luksus og fritidsfornøjelser. Det er desuden en af grundene til, at muslimerne igennem hele… Read more »

Margrethe
Margrethe
4 years ago

En abe kan finde ud af at forholde sig til Afrikas demografi – nok især gorillaer, da det også bliver deres død – men bortset fra det. Den ledende mediepolitiske klasse er ikke tynget af manglende viden, men af total og inderlig ligegyldighed. Renset for alle moralske anskuelser, har de også god grund til at være ligeglade. Også på deres børns vegne. Har man først fået foden inden for i glastårnet, er fremtiden sikret. Sådan kan det i hvert fald se ud. Spiller du spillets regler, vil der altid holde et privatfly i lufthavnen, parat til at transportere dig og… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago
Reply to  Margrethe

Det har altid været sådan, at folk hellere vil sige det de tror andre vil høre end at sige sandheden. Derfor har vi haft en hel generation af “godhjertede idioter”, der fik lov at sætte dagsordenen. Ingen turde nemlig sige dem imod, af frygt for at blive stemplet som hjerteløse. Sådan er det stadig, men nu er toget bare kørt af sporet. Dem vi var så konfliktsky og dumme at give magten, har vist sig at være fuldstændig blanke overfor selv det mest åbenlyse. Hør bare hvordan sangere, musikere, forfattere og reality-stjerner kæmper for at lyde mest idiotiske, i primetime.… Read more »

Margrethe
Margrethe
4 years ago
Reply to  Peter Zichau

Den egenskab, der har gjort menneskeheden så (over?)effektiv, er i lige så høj grad menneskehedens akilleshæl: Flokmentaliteten. Det er den, der får samfundets mange tandhjul og maskiner til at køre så effektivt, som de gør. Alt ville ende i anarki og fattigdom, hvis flertallet bildte sig ind, de skulle gå rundt og reflektere og være kritisk over for alt, hvad de støder ind i. Flertallet kan og skal ikke tænke selv, hvor inderligt man end kunne ønske det. De skal hente input og ledetråde fra autoriteter. Det er så her menneskets nøgle til succes lige så hurtigt kan blive nøglen… Read more »

achantus
achantus
4 years ago
Reply to  Margrethe

Amen til det.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Han giver jeg IKKE meget for! ?

Manden er 68, så hans “stemningsskift” er lige så gratis som Uffe Østergaards! ?

Hvad d’herrer for 15-20 år siden, da vi havde brug for dem, og det kostede? ?

Glistrup – derimod – var en hædersmand!!!

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Jeg er stort set enig med dig, men . . . Jeg synes at vore lande er nået dertil, at alle, selv frafaldne, er velkomne til at slutte op om bevarelsen af vore samfund. Så hvis man i højere grad kunne indgå i samlet fællesskab, her og nu, mod den fælles nuværende fjende, politikerne og muslimerne, så er det ligegyldigt, hvad den enkeltes motiv og baggrund og fortid er. Så fortidigt fnidder, og fortidige fejltagelser, bør vente med opgørelse til fremtiden. For et årstid siden antydede jeg andetsteds, at det måske var en ide at prøve at få fagforeningerne ind… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  Henning Jensen

Det er ikke det, at de skifter “standpunkt”, det er tidspunktet i deres karriere – og vores andres virkeligheden – de gør det på! ?

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x