19
dec
Seneste opdatering: 20/12-17 kl. 1900
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Syv store franske byer ber’ for deres liv

Ved Brandenburger Tor blev der sat et mindesmærke for alle ofre for muslimsk terror. Myndighederne fjernede det i en fart.

Seven mayors from France called on President Emmanuel Macron to step in and help them deal with the flow of (illegal) immigrants from Africa and the Middle East.

French daily Le Monde published a letter written by the mayors of Strasbourg, Grenoble, Rennes, Nantes, Toulouse, Lille, and Bordeaux. In the letter, the mayors say that they are forced to take in “several thousand” refugees every month. This tsunami is creating massive social problems, they go on to explain. They feel that they’re “backed up against a wall” and “completely saturated.”

The mayors want Macron to establish a “solidarity network” between the cities of France “dedicated to addressing the flow of migrants,” as well as an “enlarged meeting with the state at the highest level,” which the mayors say must act quickly by assuming its sovereign powers to “finance these developed actions and propose a clarified framework of work with the communities for a real plan of reception of the migrants.” France: Mayors Panic, Call on Macron to Help Them Deal with Tsunami of Migrants

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Richard lll
Richard lll
3 years ago

Mark Steyn is a formidable speaker!

Allan Hansen
Allan Hansen
3 years ago
Peter Zichau
Peter Zichau
3 years ago

Hvad venter vores politikere egentligt på..? Hvis en nyelig udgivet PEW-rapport, med al ønskelig tydelighed viser, at omkring 20 procent af Europas befolkning flere steder vil være muslimsk i midten af dette århundrede, så er det eddermanme bare om at sætte bremserne i nu og starte hjemsendelser af de mindst ønskværdige. Har de stadig intet begreb om, hvad en så stor del af folk med det menneskesyn vil gøre ved vores kontinent..?! Eller venter kujonerne på, at andre tager over og rydder deres lort op, mens de selv sidder og spiller hellige..?! I det mindste har jeg ingen døtre, så… Read more »

Henning Jensen
Henning Jensen
3 years ago

Citat: “Seven mayors from France called on President Emmanuel Macron to step in and help them deal with the flow of (illegal) immigrants from Africa and the Middle East.” De syv borgmestre ønsker hjælp til en “bedre” fordeling af de franske “flygtninge”, imellem de franske byer. På fuldstændig samme måde som det rådne EU ønsker en “ligelig” fordeling mellem landene, af disse mange særdeles uønskede landsskadelige invaderende personager. Intet af dette må ske. Franske byer må sige nej tak til flere flygtninge, og ligeså må de europæiske lande sige NEJ TAK til flere såkaldte “flygtninge”. Dette syge cirkus må stoppe,… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago

Makron arbejder jo også hårdt, på at få dirigeret Den Store Muhamedanske Folkevandringstsunami østover.

ferd ed sa
ferd ed sa
3 years ago
Reply to  Anders Bo

Macronolus er et opblæst narcissistisk fjols!!..ligeså naiv og forræderisk som Merkelig! De to fjolser styrer Europa direkte imod afgrunden. Jeg lagde mærke til at Merkel, så slidt, gammel og skamfuld ud ved årsdagen for terrorangrebet i Berlin. Hun ligner Hitler i de sidste dage i førerbunken,hvor erkendelsen af det Tredje riges sammenbrud er en realitet. Jeg ser hellere Østrig, Ungarn, Polen og Tjekkiet overtage ledelsen af Europa!!

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago
Reply to  ferd ed sa

Det virker også bagstræberisk af Løkken ikke at ville modtage familiesammenføringsstop og returnering af 4.200 syrere, når nu DF tilbyder det på et sølvfad. Dét kan være årsagen, til han IKKE får international topjob, når stemningen er vendt! ?

Østrig-Ungarn har nu været udenfor indflydelse i 100 år. På tide de vender tilbage til fordums storhed? ?

Sebastian & Orban lader til at mene det seriøst, med at dæmme op for Den Store Muhamedanske Folkevandringstsunami!

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x