22
dec
Seneste opdatering: 26/12-17 kl. 1301
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

De rød-grønne efterlader sig ikke halvgjort arbejde. Sverige skal afskaffes helt! Rekordhög asylinvandring trots ny flyktingpolitik. Hvis Sverige lå på EU-gennemsnittet, ville det have 6000 aslysøgere om året. Gunnar Sandelin korrigerer SVT’s fejlagtige, underdrevne oplysninger:

Ni skriver att årets beviljade uppehållstillstånd för flyktingar och asylsökande uppgått till 50.100 hittills enligt Migrationsverkets statristik. Det är fel! Ni har slagit ihop beviljade uppehållstillstånd för asylsökande och anhöriga till dessa till och med november. Vet ni inte att anhöriga inte söker asyl? Antalet asylsökande som fått stanna hittills är 33.006. Sedan skriver ni att i ett historiskt perspektiv är det bara 1994 som kan mäta sig med dagens nivårer. Även det är fel. Förra året beviljades över 71.000 uppehållstillstånd till asylsökande. Vänligen skärp er!

Alle asylpolitikkens forudsætninger var løgn

Det var ikke “mennesker der flygtede fra krig og elendighed.” Sverige tjente ikke en krone på dem, tværtimod repræsenterer de milliarudgifter, der er godt igang med at lægge velfærdssamfundet i graven. De sidste, der påstod den gav overskud, var DN/Arena i juli 2015. Den havde så danske efterplaprede som den gennemført uhæderlige David Trads, som stadig kalder sig ‘journalist’ og optræder i den rolle.

Hvis der havde været tale om ægte flygtninge ifølge konventionen, havde mere end otte ud af ti ikke smidt deres ID papirer væk. Blandt afghanerne har kun én ud af hundrede vist ID papirer. Ingen aner altså, hvem der er, eller om de overhovedet har asylgrund udover hvad de selv påstår. Svenske myndighederes ræsonnement er: “Hvorfor skulle de lyve?” For ikke at blive sendt hjem, for eksempel.

Sveriges politik hviler derudover på den fejlagtige antagelse, at antallet af migranter er endeligt. Det er det ikke. Med Afrikas befolkningseksplosion i resten af det 21. århundrede, er antallet uendeligt.

Det eneste rationelle formål med den førte politik, nogen kan få øje på, er altså at udrydde et svensk folk for dermed at udrydde en svensk nation, for Juncker og Löfven kan blive enige om, at “nationer er roden til alt ondt.”  Men det udsagn gør sig jo ikke så godt i partiprogrammerne.

Indtil videre har svenskerne fundet sig i at blive udryddet, og snart er de for få til at protestere. Det samme gælder alle vesteuropæere, men vi er lidt bagud sammenlignet med det arme Sverige. Hovedårsagen til det, der sker, bør dog stå os alle klart inden vi bliver fjernet fra jordens overflade af dem vi selv stemmer på.

Udsigten her ved årsskiftet 2017-2018 for vesteuropæerne er, at vi er dødsdømte af vores egen indolens, ugidelighed og luksustilværelse i pop, sex, underholdning og rød trivialpresse.

‘Svensker’ terroranholdt i København

Syrerens navn Moyed Al Zoebi. Hans sidst kendte adresse er hotel Astoria i Malmø. Han blev for et år siden tiltalt men frikendt for at sætte ild til en shiamoske, og var ifølge Säpo for farlig til at være i Sverige og besluttet udvist. I Sverige siger det ikke så lidt. Alligevel var han på fri fod. Det tør svagt antydes, at Sverige sejler og er blevet en sikkerhedsrisiko for sine naboer. Fra Niklas Orrenius artikel om ham i 2016:

”Vi ska döda hela världen tills Gud blir dyrkad till 100 %”

”Vi ska döda hela världen tills Gud blir dyrkad till 100 %”, skriver IS-sympatisören Moyed al-Zoebi i en Facebookchatt med sin mamma. Men han sitter inte i Irak eller Syrien – utan i Vittsjö i Skåne.

En 30-årig syrisk flygtning, der har været bosat i Sverige, er anholdt af politiet i København, og han sigtes for forsøg på at udføre et terrorangreb i København ved at angribe tilfældige mennesker med knive og detonere en sprængladning.Den formodede terrorist, der sigtes efter terror-paragraffen 114, fremstilles i eftermiddag i Københavns dommervagt med krav om varetægtsfængsling. Hans stilling til sigtelsen kendes endnu ikke. 30-årig anholdt for planlagt terror med knive og bombe i København, – Terror-sigtet: – Vi vil dræbe hele verden indtil alle dyrker Gud.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
SweDane
SweDane
3 years ago

Som dansker er det vel bare at være glad for Fredrik Reinfeldts frase ” Tack för att ni valde Sverige “, eller hur ..
Derefter skal trafikken fra Sverige naturligvis kontrolleres minutiøst i Helsingør og på Peberholm.

ferd ed sa
ferd ed sa
3 years ago

Som det ser ud nu, kan Sverige næppe reddes fra undergangen. Svenskerne må åbenbart have en indbygget selvudslettende dødsdrift, når de på så kort tid, kan forvandle et af verdens bedste lande til et tredje verdens land med vold, kriminalitet, voldtægter og drab, som sprænger alle satistikker.

Allan Hansen
Allan Hansen
3 years ago

” Vi skal dræbe hele verden, til Gud bliver dyrket 100 procent. Hvis 99 procent dyrker ham, så vil vi fortsætte med at dræbe til 100 procent dyrker ham, skrev den 30-årige.,,

Moyed Al Zoebi.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
3 years ago
Reply to  Allan Hansen

Det er vel også Allans vilje at muslimerne hører til de dårligst begavede mennesker på jorden, lurer på hvad hans mening er med det

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
3 years ago

Han blev jo vanvittig af tørst efter at have trasket rundt i ørkenen, da stammen smed ham ud for tyveri, så det der med ‘mening’ skal man nok lede længe efter.

http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/mobile/000/005/378/worldburn-top.jpg

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Läste igår på Twitter att Christian Bale uttalat sig om att världen skulle bli mycket bättre om vita hade mindre inflytande.

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
3 years ago

Jamen, Bale er jo også nærmest opfostret i det liberale La-La-Land Hollyweird, så det undrer mig såmænd ikke.

“Du først, Christian!”, er vist det eneste rationelle der er at sige til det.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Ja, det är ett riktigt dårhus vilket Harvey Weinstein, Corey Feldman bara bevisar. Sedan finns det ju en hel del skådespelare som är riktiga airheads, till exempel Angelina Jolie och George Clooney. James Woods är ett av få undantag. Följ honom gärna på Twitter för han är rätt skön.

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago

Stem Nye Borgerlige ved de næste folketingsvalg.

Lige nu står vi til 2,2% af stemmerne!

Anna Svensson
3 years ago

Hoppas han döms i Danmark till ett riktigt straff, I Sverige bara belönas han som den fina individen han är.

Fred Land
Fred Land
3 years ago
Reply to  Anna Svensson

Jeg kan ikke se at DK skal bedømme og opbevare svensk affald.
Det har faktisk sket et antal gange førhen.
Svenskerne tør ikke have dem siddende af skræk for terroraktioner for frigivelse af affaldet.
Send ham tilbage til Sverige, så får han sikkert endnu flere penge i erstatning.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
3 years ago

Begrav ham levende med en halv gris, så er vi fri for ham,
Hvad er odset på at sten kasteren fra Tarup er en velintegreret muslim, eller en afvist asylansøger

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
3 years ago

Ingen gris fortjener så krank en skæbne.
Ellers enig.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
3 years ago

For satan mand. Det er jo en fornærmelse af Grisen. 🙂
Nej: Send ham til Midtjylland, der ligger der en stor Plantage. (Gludsted-Plantage). Vi er et par stykker der meget gerne vil give ham kærlighed.

KnudMadsen
KnudMadsen
3 years ago

Jeg er et meget kærligt menneske og hjælper Jer gerne!!

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x