23
dec
Seneste opdatering: 24/12-17 kl. 0114
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Potentielt er det naturligvis 39 procent inklusive de, der ikke ønsker at svare anonymt på spørgsmålet

Sofie Carsten Nielsen, er bekymret. »Det er et kæmpe problem, at 20 procent siger, at religion står over loven. Der er miljøer, som er så isolerede fra resten og som reelt fungerer parallelt til det øvrige samfund. Det løser vi kun, hvis vi blander os mere,« siger Sofie Carsten Nielsen og tilføjer, at det store flertal med muslimsk baggrund indgår helt almindeligt i samfundet.

Dog ikke et større problem, end at hendes parti og de fleste andre har ivret for den, og ikke agter at løfte en finger for at gøre det mindre. Ikke udover at “vi skal blande os mere.” Hvis det nu er 39 procent, der mener Gud står over loven, kan det næppe kaldes ‘et stort flertal’, som indgår helt almindeligt. Det hedder på dansk ‘et mindre flertal.’

Hvis man vil udtrykke sig lige så politisk tendensiøst som Sofie Carsten Nielsen, ville det hedde ‘op imod halvdelen mener, Allah  står over dansk lov.’ I det tilfælde er der naturligvis tale om en sovende, potentiel muslimsk armé, som vil udrydde dine vantro børn, når tiden er moden. Præcedensen er, at islam har udryddet andre i 1400 år til den dag idag, og den er, som alle burde vide på dette sene tidspunkt, ureformeret.

Under alle omstændigheder bør politik ikke hvile på Radikal ønsketænkning, men på realistisk pressimisme. Pessimismen er det beredskab imod ulykker, som få af vores partier er. Det Radikale parti (Alternativet, SF og Enhedslisten) er direkte livsfarligt for en stat, men den danske Adam Homo stemmer ufortrødent på dem. Det er på tide disse partier og deres politikere, bliver draget til ansvar for, hvad de har gjort. Hver femte indvandrer eller efterkommer i ghettoerne rangerer religiøse love over demokratiske log in.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
3 years ago

Når vi nu ved at næsten 50% af invandrene, selv med 10 års skole gang ikke er i stand til at læse og forstå en avis, så kan man heller ikke forlange at de skal stille op til sådan en undersøgelse, eller havde de en støtte pædago med til at læse spørgsmålene for dem

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
3 years ago

At 39% svarer ‘enig’ til spørgsmålet om ‘En moske og/eller Imam er en vigtig institution i dit liv’ kommer jo ikke som den store overraskelse, når man er klar over at en stor procentdel af muslimerne er mere eller mindre ‘funktionelle analfabeter’, selv på deres egne sprog. Nogen skal jo definere Koranens velsignelser for dem, og præstestyrede regimer har altid været mere end villige til at påtage sig den opgave, da det samtidigt holder dem ved magten.

Henning Jensen
Henning Jensen
3 years ago

Sofie Carsten Nielsen må være både døv og blind, når hun påstår: “at det store flertal med muslimsk baggrund indgår helt almindeligt i samfundet.” Det er jo en løgn. Med den opfattelse så må Sofie Carsten Nielsen selv leve i en eller anden hvid enklave på en anden planet, og når hun mener at muslimproblemet “løser vi kun, hvis vi blander os mere”, så er hun direkte dum. Kigger jeg mig rundt, så kan jeg slet ikke øjne et eneste sted hvor dette er sandt! Det er kvindelige typer som Sofie Carsten Nielsen der er en stor trussel mod alt… Read more »

ferd ed sa
ferd ed sa
3 years ago
Reply to  Henning Jensen

Og Josephine Fuck fra gøglerpartiet Alternativet. Man kan ikke forstå, at de kan være så blåøjet.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x