28
dec
Seneste opdatering: 30/12-17 kl. 1312
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Svenske mediers systematiske bedrag om Afghanistan

Gå ikke glip af hvordan Svensk Webbtelevision viser, hvordan civilsamfundet knager i furerne fra den 21 december, og hvordan politikerne er agterudsejlet overfor situationen. Det er en blid forsmag på, hvordan det vil blive at være svensk politiker om under fem år. At være i svensk politik, er i det hele taget snart en vældig dårlig idé, hvis man har sit eget bedste for øje: Protester i Spånga mot det ökande våldet, del 1 og del 2.

“Nu är jag rädd”

»Et Sverige i total opløsning inden 2050«

Med de nuværende sociale, økonomiske og demografiske parametre i Sverige, kan der synes længe til 2050, men i demografisk forstand er det ikke lang tid, som den nylige PEW undersøgelse viste. Og man bør huske, at Bosnien-krigen i 1992 startede blandt andet fordi, muslimer var ved at føde kristne ud af Bosnien.

Der var dengang ikke megen forståelse i Europa for, vi fejrede vores egen nylige ‘pax eterna.’ At kristne overhovedet kunne frygte at komme i mindretal overfor muslimer, eksisterede ikke i vores verden, men jeg tør nok love vores børn, at de vil blive tvunget til at interessere sig for det. Det er sent i demografisk forstand allerede, især i Sverige.

Et Sverige i krig for første gang i 200 år? Jeg har som bekendt med mellemrum advaret om det siden 2001, mange flere advarer i dag, så jeg kan derfor ikke påstå risikoen er blevet mindre i de år, der er gået. Ingen ønsker at få ret om noget så tragisk, men ingen der er vidende om forholdene i Sverige, kan heller i 2017 feje advarslen af bordet som grundløs. Slet ikke, når vi for hver dag ser, at truslen mod det svenske folk og den svenske stat bliver værre og værre.

Bemærk, at det er folketingsmedlemmet Henrik Dahl som skriver: “Men jeg vil gætte på, at ved det høje scenarium er Sverige gået i total opløsning – mens Tyskland, Frankrig og Østrig vil være godt på vej.”

Morten Uhrskov skriver i Jyllands Posten Den sande historie om Sverige. Svestan er et levende lig, er Dead Man Walking.:

[…] I de sidste tilfælde vil Sverige, med Liberal Alliances Henrik Dahls ord, være et samfund således stillet:

”Men jeg vil gætte på, at ved det høje scenarium er Sverige gået i total opløsning – mens Tyskland, Frankrig og Østrig vil være godt på vej.”

Jeg tror, at opløsningen i Sverige vil være sket et godt stykke tid længere før år 2050 og de 30,6 procent. Men derudover er jeg enig med Henrik Dahl. ”Total opløsning” må i øvrigt være det, der kendetegner et samfund i borgerkrig og almindeligt anarki.

Selv Sveriges ledende politikere er begyndt at fatte omfanget af katastrofen. For fem dage siden bragte JP følgende udtalelse af den svenske finansminister Magdalena Andersson:

”Integrationen virker ikke, som den skal. Det gjorde den heller ikke før efteråret 2015 (hvor flygtningestrømmen til Nordeuropa for alvor mærkedes, red.) Men for mig står det klart, at vi ikke kan tage imod et større antal asylansøgere, end vi formår at integrere. Det bliver ikke godt for de mennesker, der kommer hertil, og det bliver heller ikke godt samfundet generelt.”

Det er dødsklokkerne, der bimler for det Sverige, som vi troede, vi kendte. Uagtet finansministerens hændervriden fortsætter Sverige med at byde velkommen til den tredje verdens masser. 50.100 er det blevet til i de første 11 måneder af 2017. JP

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
3 years ago

Ifølge vore politikere så er det cremen af cremen som i disse år oversvømmer Eu, Atomfysikere, Læger og kebabspecialister i lange baner, disse kloge mennesker har på få år ført Eu tæt på økonomisk kollaps, om bare 80 år mener FN AT DER ER 3,2 MILLIARDER flere af disse mennesker, og hvem tror at de gider, eller kan forsørge sig selv, så mange af dem får vi også glæden af, den Arabiske hold sport voldtægt er allerede nu ved at være den største sportsgren i Sverige, lurer på hvilket år den store befrielses krig begynder

Lawrence
Lawrence
3 years ago

Wow! Stærke ord fra en folketingspolitiker!

Allan Hansen
Allan Hansen
3 years ago

Løgne og bedrag ! En hver, der kalder islam for en slags religion bør straks metal undersøges ( hvis der ikke forfindes medicinsk behandling – bør de straks sendes hjem i ørkenen). En hver, der kalder islam for en slags religion – har allerede begge ben i helvede og hovedet under jorden! Løgne og bedrag! Det er muslimerne, der har betalt den højeste pris for alle islams løgne og bedrag. Der har aldrig været nogen “profet,, Mahund! Det er en lodret løgn! Ingen ved helt præcis hvor og hvornår denne hund blev født? Ingen ved hvor hunden ligger begravet –… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
3 years ago

Ja, bestemt et fremgagende indslag, om den svenske tragedie !

Allan Hansen
Allan Hansen
3 years ago
Erik Skifter
Erik Skifter
3 years ago

Hvis den danske befolkning trodser mediernes manipulationer og løgne, ligesom befolkningen i USA gjorde ved valget af Donald Trump, vil det være muligt at Danmark kan reddes fra kaos og opløsning. Det er medierne der understøtter den katastrofale udvikling vi ser i hele Vesteuropa, hvor de undlader at konfrontere de politiske beslutningstagere med de nødvendige spørgsmål om hvad de oprigtigt mener om konsekvenserne af så voldsom en muslimsk indvandring. Stille de ansvarlige spørgsmålet om hvad de har af kendskab til den muslimske kultur, islams ideologi og regler for muslimernes levevis og om de tror det kan forenes med den vestlige… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago
Reply to  Erik Skifter

De ansvarlige skal have indefrosset ALT ANDET, end deres folkepension og TAP, og betale ekstraskat på 10 procentpoint!

I foråret ’18 bliver det spændende, om DF får byttet skattelettelser med hjemsendelse af 4.200 syrere og familiesammenføringsstop? For hvis regeringen lader som om, de bliver presset til dét, kommer Nye Borgerlige på de afgørende mandater med +5% af stemmerne ved folketingsvalget. ?

Hvad mener du om mit fromme forslag nedenunder?

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
3 years ago
Reply to  Anders Bo

Desværre er det ikke realistisk. LA har sagt, at de ikke stiller krav om fjernelse af topskatten og kæmpeskattelettelser. Der bliver nogle stramninger og mindre skattelettelse på arbejde. Løkke vil uanset hvad aldrig gøre noget Merkel og EU ikke stiltiende accepterer. Menneskerettighederne / konventionerne er hellige – indtil videre.

Infowarrior
Infowarrior
3 years ago

Menneskerettighetene eksisterer kun på papiret.

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago

Hvis ikke LA er klar, til at sluge en STOR kamel på netop dét område, fremtræder de jo – endnu mere – latterlige! ?

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
3 years ago
Reply to  Erik Skifter

I USA var mediepropagandaen og hjernevasken også total. Alligevel valgte de Trump. Her har folk ikke engang mod til at boykotte licensen – tribut for løgne.

Vel er mange amerikanere også i pengenød pga en fremskreden afindustrialisering, de smager bogstavelig talt globalisternes bitre salt, mens vi her har det så godt, men alligevel. Det er nedtrykkende så længe vi må vente på sejre.

Felix Krull
Felix Krull
3 years ago
Reply to  Erik Skifter

Hvis den danske befolkning trodser mediernes manipulationer og løgne…

Det gjorde vi i 2015, da vi valgte Lars “Straksopbremsning”, Soeren “Stop Nazi-islam” og Anders “Lukkede Kasser” ind i regeringen med Tulle “Os ved du hvor du har” som storebror.

Desvaerre vise de sig allesammen at vaere lydige lakajer for globalisterne, saa de dolkede vaelgerne i ryggen.

GHjo
GHjo
3 years ago
Reply to  Erik Skifter

En gnist kan antenne krut-dunken. Et skikkelig rått muslimsle overfall,med voldtekter og mishandling av barn eller funksjonshemmede, eller et muslimske terrorangrep med mange drepte barn og kvinner, f.eks angrep på en barnehage, eller skole, kan være det som får den siviliserte polituren til å sprekke. Det er slik det har foregått opp gjennom islams historie.Muslimene driver den øvrige befolkning til grensen for det som kan utholdes og så reiser den seg.Noenganger blir muslimene jaget bort, andre ganger er det ikke muslimene som må bite i gresset. Som nå i Myanmar. Den ikke-muslimske befolkningen tålte ikke mer av muslimenes voldtekter og… Read more »

Lars-Erik Eriksson
Lars-Erik Eriksson
3 years ago

Sveriges gudagivna uppdrag är att vara bäst i klassen!
Vi var det 1939-43 när tyskarna skeppades genom Sverige i permittenttågstrafiken under våldtäkten på Norge och hade inte Hitler arme´’er stupat i öst så skulle samlingsregeringen begått Anschluss 2.0.
Nu är det mångkulturdivisionerna som rullar in och blågult spricker söm för söm.

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago

Muhamedanerne er jo nazisternes venner, så det passer jo fint, at Sverigstan – osse – giver dem fri indrejse! ?

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
3 years ago

Jeg har diskuteret tilfældet Sverige mange gange. Jeg har fremhævet de puritanske strømninger, arven fra stormagtstiden, men du skriver enkelt “ bare best i klassen”.

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago

Jeg har osse ændret mening om Bosnien de sidste 25 år.

Danmark kan lige så godt nu, oprette og uddanne et grænsegendarmeri under politiet, med en lidt anden og kraftigere bevæbning, automatvåben, chokgranater mm.

Med Sverigstan til højre og Tyrkland i bunden bliver det nødvendigt, og for en gang skyld bør Danmark være forberedt og klar til tiden!

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x