4
jan
Seneste opdatering: 5/1-18 kl. 1218
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Maybe we just screwed up our entire society”

En virkelig god langlytter med James Delingpole. Douglas Murray nævner de få forgængere han har haft i branchen, “de tidlige advarsler,” fra Enoch Powell og Jean Raspail over Oriana Fallaci, Pim Fortuyn til Bruce Bawer. Vi har nu også et par stykker i Danmark, Sverige og Norge. Mange har haft en barsk skæbne, men nogle skal gøre det beskidte arbejde, om de dør af det eller ej. De har været politisk-sproglige mineryddere, der banede vejen for de store, ængstelige masser som f.eks. endnu ikke pensionerede Jean Monnet-professorer. Interviewet er helt frisk fra fad.

Kampplads den svenske skole

Man kan idag se, at den svenske skole bare de næste fem år mangler 77.000 skolelærere. Det kan ikke undre nogen, når man læser denne rystende artikel om, hvordan indvandrere opfører sig i svenske skoler. Elever der stikker gafler i hovedet på hinanden, og rektorer der låser sig inde på deres kontorer. Dette er en kamp, matriarkatet har tabt fuldstændigt. Fra “Överallt demonstrerade de utländske killarna sin makt.”

Överallt demonstrerade de utländska killarna sin makt. De la upp sina ben på lediga stolar så att vi inte kunde sätta oss. När man gick i korridoren stod de i grupper och gav en onda ögat, de bara stirrade efter en. Man visste inte vad de sa eftersom man inte förstod deras språk och man visste inte om det var allvar eller inte, om hotet var på riktigt. Det var obehagligt. De svenska tjejerna var också utsatta.

Dessutom har det varit inbrott, skadegörelse samt skjutits med raketer inomhus på högstadieskolan bredvid. Den gamla högstadieskolan, som skulle rivas, brann sedan ner till grunden dagen före terminsstarten i höstas. Under hösten 2017 har den nya högstadieskolan haft vakter efter oroligheter och nyårsafton i Skara blev en riksnyhet då en grupp på 30-40 personer hamnade i bråk. DEN SVENSKA SKOLAN – “ÖVERALLT DEMONSTRERADE DE UTLÄNDSKA KILLARNA SIN MAKT”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ferd ed sa
ferd ed sa
4 years ago

De uvidende befolkninger bliver ved med at stemme på de samme idiotiske politikere valg efter valg. Macronulus vil nu forbyde nyheder som fake news, fordi de er imod EU og muslimsk/afrikansk indvandring. Merkelig har overtalt Zuckerberg om at slette alle kritiske opslag på facebook om muslimsk indvandring. De franske kvinder er blevet fuldstændig betaget og våde i trusserne, fordi bøssen Macron har giftet sig med en ældre kvinde, som kunne være hans mor. Befolkningerne vil bedrages og bliver bedraget af BIG MOTHER EUSSR. Macron og Merkel vil i uskøn forening ødelægge Europa for evig og altid. Jeres børn skal integreres… Read more »

olesiggaardandersen
olesiggaardandersen
4 years ago

Undskyld, jeg er pessimist. Flertallet af mine medborgere er ikke rationelle, men emotionelle.

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago

Det handler nok saa meget om at de er medloebere. Historien skrives af fem-ti procent af befolkningen, resten foelger bare refleksivt efter, og dybest set er det meget forstaaeligt: de kan alligevel ikke goere noget.

Den gode nyhed er, at dette flertal skifter side saa snart vinden vender: om ti aar er det kommunistsvinene og landsforraederne, der ikke er stuerene.

River
River
4 years ago

Det mest deprimerende ved Sverige, idiotlandet, er at når vi kommer til Danmark, og det gør vi, bliver det ikke meget anderledes. Menneskers sørgelighed kan man læse om i Richard Adams Kaninbjerget. Skal der være en anderledes modreaktion må der være en større gruppe mennesker der er villige til at ofre deres liv for noget større. Måske lidt som Breivik. Hov der sagde jeg det sgu.

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago
Reply to  River

Det kan vel også tænkes at visse ting snart begynder at tage fart. Jo flere samfund der falder sammen omkring os, jo mere løsnings-orienterede begynder vi vel at blive. Måske Danmark endda bliver et safe heaven for flere trætte europæere, der ikke lige gider Polen eller Ungarn. Så kommer der måske lidt skred i tingene..?

River
River
4 years ago
Reply to  Peter Zichau

Ja, du får ret.
Men først igennem borgerkrig og andet uhyggeligt. Det er vel egentlig også det du siger tilsat en vældig tro på det særligt danske.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Peter Zichau

Valget..avgjørelsen i Sverige vil nok sette fart også hos nabolandene..enten med det ene eller andre utfallet…
Selv håper jeg det blir med SD..Åkesson i føringen..selv om det nok vil medføre større demonstrasjoner/hærverk/borgerkrig/total kaos i landet..men best på lengre sikt for svenskerne framtid och nabolandene.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Når dén tid kommer, skal Löfven afsone som dansedreng for afghanske skægbørn! ?

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x