10
jan
Seneste opdatering: 14/1-18 kl. 2128
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“I’m impressed, that so many people have turned out for what must promise to be an evening of unrelenting pessimism,  which is what you’re going to get.”

Se også: En dødsdømt kulturs klummeskriver og Peter Hitchens: Blair og fire af hans nærmeste ministre var kommunister i studietiden… og senere. Nogle meget senere. Bemærkningerne falder omkring min 40:00 i Q & A.

Hitchens Q & A

For os der må have det hele med. Her er noget af lydniveauet fra salen lidt lavt, men Hitchens står helt fremme i lydbilledet. Brug eventuelt høretelefoner.

Listen to “Hitchens Q & A” on Spreaker.

Og lidt yderligere fotos fra en aften af de helt sjældne. © Snaphanen.dk, click photos for full screen

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] er ikke kommet op med et svar, men Peter Hitchens sagde for nylig noget i København, som appellerede til mig, og mĂĄske viste mig en vej ud af […]

trackback

[…] ud af ligningen, demokratiet har været en illusion i mange ĂĄrtier, hvilket flugter med, hvad Peter Hitchens sagde i København for nylig. “Kristendommen har sit eget endeligt indlejret i sig. Demokratiet har […]

trackback

[…] ĂĄr efter er tallet 2.7 gange værre. Man kan ikke skĂĄne nogen for noget. Det er bare at indse, som Peter Hitchens sagde i København forleden, at man absolut intet kan pĂĄvirke politisk, og at den indsigt er noget af en […]

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
5 years ago

Har altid sagt at der ikke bliver borgerkrig heroppe, fordi fjenden er en invaderende fjende, men må nok reviderer opfattelsen af dette, for krigen den kommer men fjenden er ikke bare muslimerne, den er i lige så høj grad væmmeligboerne og venstre populisterne, de er uden for pædagogisk rækkevide, hvis de fik lov så ville de bruge hele verdens budget på et skægbarn i norden, istedet for at hjælpe 10 millioner der trængte hjælp i mena land

ferd ed sa
ferd ed sa
5 years ago

Jeg har lige set TV2 nyhederne, hvor en armener ved navn Arnak vil have asyl i Danmark. Er der nu også udbrudt krig i Armenien??..Der var desuden et indslag om den totale ødelæggelse af Syrien, som fortsætter i det uendelige. Alle muslimske lande er efterhånden fuldstændig kaos og ødelæggelse og de forventer så, at kunne rejse til Europa, hvor ødelæggelsen kan begynde forfra. Al muslimsk indvandring må stoppes øjeblikkeligt. Den vanvittige religion (voldsideologi) Islam må og skal udslettes fra jordens overflade eller inddæmmes bag en høj mur, så muhamedanerne ikke kan komme ind i Europa!!.

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
5 years ago
sussebassa
sussebassa
5 years ago

Betyr egentlig ingenting..En til eller fra..
Det sies at Sverige har ca 250 IS terrorister ilandet, tilbakevendt…som svenkerne forsørger..sĂĄ..

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
5 years ago
Reply to  sussebassa

Det kan jo egentlig også være lige meget hvor de skjuler sig.
I mĂĄ jo ikke smide dem ud nĂĄr i finder dem.

Fred Land
Fred Land
5 years ago

Du finder dem ikke pĂĄ Ă–sterlen, der har arabere fire ben og en sadel pĂĄ ryggen.
Der var ikke heller sĂĄ mange af de tobenede af slagsen i min gamle kommune Holte/Søllerød, desto flere af de andre med de ‘rette’ meninger.

sussebassa
sussebassa
5 years ago

..men alikevel har man bedre typ kontroll nĂĄr man finner de..hvis man..
Fengsel kan ju også være ett alternativ.

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
5 years ago
Reply to  sussebassa

Hvorfor give dem muligheden for at hyre en ‘bleeding hearts’ advokat, der kan sikre dem opholdstilladelse nĂĄr de kommer ud fra fængslet, “fordi nu har de jo været i landet sĂĄ længe, menneskerettigheder, og blah-blah-blah”?
Hvor er den almene Svenskers menneskerettigheder henne i det billede?

Nej, Susse, find dem og ud med dem, og det kan ikke gĂĄ stærkt nok…

sussebassa
sussebassa
5 years ago

Du vet like godt som meg at spillereglene mĂĄ følges, men enig i at Om ikke. Det er klart nødvendig med typ utrensking,..men vil neppe skje med det første. Svenskers menneskerettigheter..Hm….som hverdagen er i Sverige idag, har de ikke noen..det er det bare Løfvens skjeggbarn som har..myrder, rĂĄner voldtar, bilbrenner mm og politiet er maktesløse..og verre har det blitt..mye verre..anarki eksisterer i virkelighetens Sverige. Om SD vil makte ĂĄ endre dette..vi gĂĄr veldig spennende tider i møte om Sveriges framtid..valgĂĄret er i gang, og utfallet et være eller ikke være for land og folk. KLart stod det opp til meg… Read more »

River
River
5 years ago

Gary Allen and Larry Abraham on Communism: An international conspiratorial drive for power on the part of men in high places willing to use any means to bring about their desired aim – global conquest.
Blair og Co var heller ikke slavehærens forsøg på retfærdighed, men snarere dukkeførernes redskaber.
Der er mennesker der opretholder deres magt ved destabilisering.

haugianer
haugianer
5 years ago
Reply to  River

KOMMunisme/islam med et human face……kontraproduktivt——

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x