17
jan
Seneste opdatering: 17/1-18 kl. 1103
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Borgerne der er måske ‘Shitholians.’ Hopkins nævner, hvad Sverige er ved at blive til. The ‘sh*thole’ countries are here in Europe. Noget andet blågult er også på vej den vej:

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago

De fleste her ved jo at der er katastrofale problemer med Islam, men problemerne er hvis større en vi tror, en venstre ekstrem politiker i Oslo siger idag at de ønsker en fakta baseret debat, og at de er sluttet med at kalde indvandre kritiske indlæg racistiske, det er vel det samme som den døds dømte, som siger, når man sidder med rebet om halsen, så kan man ligeså godt selv hoppe ned fra hesten

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

A shithole country in the making? ;-( https://ekstrabladet.dk/112/eksplosion-ved-politistation-i-malmoe/7001857 Eksplosion ved politistation i Malmø Onsdag d. 17. jan. 2018 – kl. 21:33 Opdateret onsdag d. 17. jan. 2018 – kl. 22:41 Ifølge svenske medier er der hørt en høj eksplosion ved politistation i Malmø Flere biler er blevet skadet i forbindelse med en eksplosion i bydelen Rosengård i Malmø onsdag aften. Det skriver flere svenske medier, heriblandt Aftonbladet. – Området er blevet afspærret, og bomberydderne er på vej, siger Anna Göransson fra politiet i den svenske region Syd til Aftonbladet. …. Ifølge Aftonbladets oplysninger skulle der være tale om en håndgranat.… Read more »

ferd ed sa
ferd ed sa
4 years ago

Jeg blev i øvrigt forbandet, da jeg i dag købte kylling Gordon bleu i Fakta. Da jeg kom hjem opdagede jeg, at der stod HALAL på emballagen. Jeg vil ikke spise noget der står HALAL på i Danmark!!. I efteråret fjernede supermarkedet Lidl kristne kors på græske varer, for ikke at støde muslimerne. Vi skal ikke hele tiden bøje os for de muslimske skikke!! Det er en glidebane, som er del af Islams erobringskultur.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  ferd ed sa

Samme skjedde meg når jeg skulle kjøpe lammekjøtt til får i kål… Kvaliteten var topp, nydelig kjøtt, men så oppdaget vi tilfeldig da vi skulle kaste posen i søpla…Halalslaktet…lå blant vanlig fårekjøtt i frysedisken. Opplevelsen av nydelig får i kål ble dobbel…men aldrig om jeg kjøper halalslaktet..om det var skikkelig merking.. Tok posen med tilbake til butikken og klaget/påpekte fakta..de beklaget.. jeg er blitt mere obs. Så kjøpte jeg igjen fårekjøtt, samme sted, men da ikke halalslaktet..men sånn en kvalitesforskjell på kjøttet…virkelig elendig var det…så nå tenker jeg om dette er et bevisst forsøk på å snikinnføre halaslaktet..pga den store… Read more »

Fred Land
Fred Land
4 years ago
Reply to  sussebassa

Da jeg var barn, foregik det meste slagt med kniv og kølle, vi slagtede kalve, tyrekalve der var ganske små, grise, gedekid, høns,duer og andet. En gris, stor som et hundehus, fik en over nakken med en kølle og blev skåret i halsen mens den levede, blev hejset op så alt blod kunne samles i en ren spand, siden blev den taget ud, tarmene renset og skrabet og det første vi fik var blodpølse, derefter lavedes der ‘gråfinker’ på hjerte, lever og lunger. Det var sgu næsten som halal eller kosherslagt, bortset fra at der ikke bads nogen bøn over… Read more »

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Fred Land

..”da jeg var barn”…
Akkurat, men det er vel flere tiår siden og vi er kommet lengre i dyrehold/avlivning siden da..Gud skje lov.
I Norge skal det nå bli Dyrepoliti i alle fylker..og som det trengs der også..som sikkert i Sverige og Danmark.

Fred Land
Fred Land
4 years ago
Reply to  sussebassa

Det var i halvtredserne i forrige århundrede. Men som sagt; det sker den dag i dag, og dyret slipper at blive stresset af måske 10-20 timer på en bil til noget moderne slagteri. Ved du at mange rigtigt små svenske tyrekalve køres levende fra Sverige til Holland for at slagtes? For derefter at blive genimporteret til gourmetrestauranter, man må jo ikke slagte så små kalve i Sverige, så man i god svensk tradition vasker sine hænder på denne måde. En Kalvekotelet har omkring samme størrelse som en voksen mands hånd. Moral er godt, dobbeltmoral virker være bedre. Jeg betaler hellere… Read more »

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Fred Land

..Hmm…mye rett..tack for tipset.
Det ligger i retning Tomelilla og Kristianstad…så lett å finne for meg..Men nå spiser vi egentlig veldig lite kjøtt, men er fiskespisere…fisk av alle sorter, skalldjur og lignende som vi får ifrån Island, ganske nytrukken og smaker som fisk..det gjør den inte i Sverige, iallaf ikke den fryste..leste på en forpakning..fisket 12/4 2016..her forleden..Takk men Nei takk.

ferd ed sa
ferd ed sa
4 years ago

Det er tragikomisk, at svenskerne og deres idiotiske politikere på så kort tid har formået at ødelægge det førhen så velfungerende homogene land og alligevel fortsætter det dødsensfarlige eksperiment !! Man får næsten tårer i øjnene.

ferd ed sa
ferd ed sa
4 years ago
Reply to  ferd ed sa

Så klart at Ruslands-truslen var en afledningsmanøvre !!. Her til aften står der på SVT Tekst-tv : Löfven uteslutter ej militär insats på gäng. Der bliver vel snart permanent undtagelsestilstand som i Frankrig med militær i gaderne for at beskytte civilbefolkningen.

latmask
latmask
4 years ago

På 1930-talet talade Lubbe Nordström om Lortsverige och Skitskåne. I många avseenden är det ännu lortigare nu.

Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago

Lad os alle bede! Onkel Trump og posedamerne! Hold da kæft hvor går det godt! Jeg ser amerikanske nyhedsprogrammer – Fox News, CNN, etc hver dag, og jeg kan slet ikke genkende det “amerikanske sprog,, på de danske medier (?) Lad os se på lidt fact! 1) Onkel Trump har nedlagt kalifatet, og sendt de islamiske hund tilbage i støvet! – igen 2) Arbejdsløsheden er den laveste i 17 år! ( de tre posedamer: Clinton, Bush og Obama fik aldrig udrette noget som helt – men blev rige og berømte). 3) Stock market er det meste dynamiske i den amerikanske… Read more »

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
4 years ago
Reply to  Allan Hansen

-Og han vil ikke engang have løn for det!

achantus
achantus
4 years ago

Jeg har selv bodd i et “shithole”, nemlig min sosialiststyrte hjemby på 70-tallet.

Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago

Der findes mange lortelande ,,,,,,,,
Det taler vi bare ikke om!

https://youtu.be/sT3b7B_-Ipg

Fred Land
Fred Land
4 years ago
Reply to  Allan Hansen

Havde næsten glemt den, vilken perle fra DR.

Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago
Reply to  Fred Land

Som en god ven sagde for nyelig ” man går lige ud og
pisser et par gange,,,,,,,,,,,, når man kommer tilbage ,,, så er man sgu
blevet 70 år. Ak ja, livet er kort! Keep smiling

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
4 years ago
Reply to  Allan Hansen

Ja, den der var sgu ikke gået i dagens politisk korrekte miljø, og da slet ikke på DR.

Fred Land
Fred Land
4 years ago

I gamle dage kaldte man det ‘bananstater’ er Analstater det nye navn nu?

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x