17
jan
Seneste opdatering: 17/1-18 kl. 2214
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En måske ikke så helt tosset politichef Eliasson

Svenska folket är inte redo för konsekvenserna av att Sverige försvarar sitt territorium

En helt glasklar analyse af Engellau. Det teater vi ser opført i svenske medier, er en ren Potemkinkulisse. Der står en krig og venter på Sverige, når de en dag beslutter sig for at tage den. Det er det Sverige nu vil opruste for både politimæssigt, militært og psykologisk, og slet ikke Putins Rusland, men det får man ingen til at indrømme ærligt. Problemet er, at mens Sverige forholder sig passivt så længe indvandrere kun skyder hinanden, vokser indsatsen fra dag til dag frem imod den uundgåelige dag, hvor der ikke længere er et valg.

Derfor opruster Sverige, og derfor lyver de om grunden. De indvandrede ‘bander’ er en potentiel guerillahær, og de har en tilsvarende bevæbning. og desuden er den svenske offentlighed slet ikke parat til at acceptere det antal dødsofre, der ville opstå.

Derfor dalrer det videre, også selvom Löfven efter at jeg skrev dette i morges, ubetænktsomt har talt om at sætte militæret ind. Situationen er ikke moden til det, Löfven kommer ikke til at gentage sit tilbud. Krigen svenske politikere metodisk har arbejdet på siden 1975, kommer ikke før et større antal almindelige svenskere er blevet indblandet i bandernes skyderier, eller før hær og politi er genskabt i kampklar stand. Vil den tilrejste guerillahær vente på det? Der er tegn på det modsatte hele tiden, bare i dag  her, her og her.

Men nu handlar det inte längre bara om jakt på flyende kriminella. Nu börjar det mer likna krig. Vår tids kriminella fungerar mer som gerillakrigare än som gammaldags tjuvar.

 

AE: Är inte det självklart? I krig handlar det om att döda varandra. Att folk dör i krig är inget olycksfall, utan själva syftet. Om polisen kommer ut i en vad du kallar no go-zon så stöter vi på kriminella ligor som dels är normala kriminella i bemärkelsen att de exempelvis säljer knark och fuskar med assistansersättningen men dels också en sorts armé som vill försvara sitt territorium från inkräktare, alltså polisen.

PE: Hm. Jag fattar att det nog skulle bli jobbigt. Har du förklarat det där för politikerna?

AE: Självklart. Det är därför de säger åt mig att ligga lågt och jobba hårdare med korvgrillningen med buset i utanförskapsområdena. Svenska folket är inte redo för konsekvenserna av att Sverige försvarar sitt territorium.

Fundera på det där, du. Konsekvensen blir att polisen kommer att lämna de där områdena för sig själva så småningom. Folk där får leva med sin kriminalitet. Polisen får koncentrera sig på att försvara medelklassområdena för när mer inflytelserika människor drabbas så ökar nog toleransen för polisvåld. EN KANSKE MISSKÄND RIKSPOLISCHEF(Se alle kommentarerne, her diskuteres åbent og kvalificeret) Se også Sverige i topp med antal skjutningar – “svårt hitta motsvarighet i andra länder. Sverige ligger i paritet med södra Italien”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Svensson
4 years ago

Det är inte bättre i Tyskland, även där har polisen försetts med munkavle:

https://www.youtube.com/watch?v=7MdCptlf-B8

Erik Skifter
Erik Skifter
4 years ago

Det svenske politi har netop løftet sløret for hvad der foregik ved den seneste gruppevoldtægt i Malmø. Efter at have gruppevoldtaget denne unge etniske svenske kvinde, hældte gerningsmændene brandbart væske hen over hendes skridt og følgende antændte de og forbrændte hele hendes underliv. En sygelig handling føj. Jeg har svært ved at finde ord. Sindsygt og helt væk fra det som overhovedet kan accepteres. Hvorfor rejser der sig ikke en kraftig modstand og et oprør i Sverige ? Hvorfor finder det svenske folk sig i disse forrykte gruppevoldtægter af deres egne borgere. Hvorfor dækker den svenske presse denne hændelse så… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Steen, der er en fejl i dit Breitbart-link ( “vokser indsatsen” ) –
her er det korrekte:

https://wwww.breitbart.com/london/2018/01/11/swedish-city-400-per-cent-increase-shootings-2017/amp/

Margrethe
Margrethe
4 years ago

Lone Nørgaards måde at argumentere mod “metoo” på, svarer til, jeg påstår følgende: ” Er det ikke lidt hysterisk at råbe op om danske børn, der bliver udsat for sexovergreb, når det står meget værre til ude i verden. Se blot på Afghanistan..” I så fald er der intet i verden, vi kan sætte ind over for, da der altid kan findes noget et eller andet sted derude, der er værre. At fremkomme med eksempler på noget der er værre er derfor en elendig form for argumentation. Hvad der er ret og uret i de mange beskyldninger fra metoo anmeldelserne… Read more »

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
4 years ago
Reply to  Margrethe

“Den kører på samme melodi som muslimske kvinder, der er blevet voldtaget, og som derfor er “skyld” i familiens tabte ære.” Sjovt nok hører vi ikke en lyd fra feministerne i dén sammenhæng, mens de er helt oppe på tæerne med #MeToo bevægelsen, der for det første forsøger at svine ALLE hvide mænd til som potentielle voldtægtsmænd, samt tilsyneladende ikke har opdaget, at de mænd der så rent faktisk er skyldige primært kommer fra deres eget venstreorienterede bagland af ryggesløse vatpikke, og altså stadigvæk udgør en forsvindende lille procentdel af alle hvide mænd, i forhold til muslimerne. Næh, du, det… Read more »

Margrethe
Margrethe
4 years ago

Jeg kunne ikke drømme om at forsvare løgne om andre, slet ikke med ødelæggende konsekvenser. Men er der noget, der fremkalder grøn udslæt hos mig, er det “argumenter” der forsøger at pege væk på noget andet: “Det kan da godt være, jeg slog fortænderne ud på min søn, da han var mindre. Men for det første var det bare mælketænder, for det andet er der børn ude i verden, der bliver mishandlet meget mere grusomt. Skulle du ikke koncentrere dig om det i stedet, hvis forkælede typer som dig overhovedet har noget at brokke dig over…” Kalder du det at… Read more »

Anne-Kit Littler
Anne-Kit Littler
4 years ago
Reply to  Margrethe

Nu fejlciterer du jo helt kolossalt Lone Noergaard, Margrethe, naar du snakker om “sexovergreb paa danske boern” og “hvad der sker i Afghanistan”. #metoo handler jo ikke om boern, men om kvinder, der paa nogetsomhelst tidspunkt af deres liv har foelt sig ramt af enhver form for sexuelt …. hmmmm ja, hvad skal man kalde det, naar responsen er gaaet helt over gevind og kvinder foeler sig “voldtagne” fordi en og anden fyr har set paa dem med det forkerte udtryk i ansigtet?? Det er jo ikke kun “maend i arbejdsgiverroller” der er blevet ramt af detteher nonsens, det koerer… Read more »

Margrethe
Margrethe
4 years ago

HALLO! – Når jeg skriver om sexovergreb mod afghanske børn versus danske, har det nul og nada at gøre med, hvad LN direkte siger. Jeg bruger det som skæretyk eksemplificering af en argumentationsteknik, jeg ikke give fem flade for…

River
River
4 years ago

Det bedste vil være at politi og militær bryder sammen hurtigst muligt. Disse institutioner fungerer væsentligst med at forhindre svenskere i at mobilisere sig i militser. Eliten bør være de første man bør sætte ud af spillet ikke mindst af hensyn til skræk og advarsel for fremtiden.

Menghis Khann
Menghis Khann
4 years ago
Reply to  River

Korrekt. – Når systemet bryder sammen vil den “rigtige” svensker kunne mobilisere en modstandstyrke. Hvis dette skete idag ville politi og militær fokusere på dem som “kriminelle” og muslimer som “ofre”.

Derudover ville det måske også hjælpe os omkringliggende lande til at indse at vi har inviteret fjenden til bords.

Lawrence
Lawrence
4 years ago
Reply to  River

De kalder bare, så melder jeg mig under fanen “Snaphanerne” !

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago
Reply to  River

Vi kan bruge sosialisternes eget våben, de vil at vi skulle arbejde 12 min mere om ugen for at redde DK, så hvis alle som arbejder i det private, begynder at arbejde 30 timer om ugen, så bryder systemet sammen på få å

samuelafugglas
samuelafugglas
4 years ago
Reply to  River

Svenska socialister har som enda målsättning att använda de invasiva främlingarna, de man kallar för “nysvenskar” i dagligt tal, till att trakassera, förnedra och kränka riktiga svenskar dvs. de som tillhör ursprungsbefolkningen. De har moderaten Ulf Kristersson uttalat sig så sent som igår. Han kommer inta att försöka ändra på den tingens ordning.
Den nuvarande “eliten” skyddar inte svenskarna mot övergreppen och skadegörelsen i riket och medborgarna riktar sin ilska mot polisen vilket är fullständigt galet.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x