29
jan
Seneste opdatering: 30/1-18 kl. 2211
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er en statsmand, der taler. Man kan roligt sige, han retorisk stiller sin præsident i skyggen. Jeg så i går flere interviews med og dokumentarer om Trump. Han er begavet, og han er ikke så politisk blank, som vestlig presse gerne vil gøre ham. Han er pralende og brovtende og meget amerikansk, – “loud” som man siger – men jeg tror vi groft undervurderer ham i Europa. Tiden vil vise det, som den gjorde i tilfældet Ronald Reagan.

Jeg undersøgte Hillary Clinton, og sluttede hun ville være den værste præsident, jeg fandt at man måtte stemme for Trump, for at undgå hende som præsident. Jeg vil naturligvis granske Trump kritisk, men ikke på den monomane, propagandistiske måde vestlig MSM og CNN gør. Pence taler uden manuskript, og uden Obamas uundværlige teleprompter.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago

Trump har allerede skrevet sig ind i historien som den der egenhændigt smadrede det demokratiske parti, de republikanske tøsedrenge, mediernes narrativ og samtlige vestlige lederes våde drøm om globalisme.
Og manden er kun lige gået igang..!

Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago

Den “gode,, fjende!

Efter min mening, har muslimerne betalt den højeste pris for alle
islams løgne og bedrag!
Det bedste du kan gøre for en muslim,er, at hjælpe ham med at
brænde koranen! Frem med tændstikkerne ,,,,,
Så længe Mahunds terrormanuel har religiøs status – lige så længe
vil blodet flyde – dag og nat! Frem med tændstikkerne.
P.S: jeg er islam kritiker – ikke muslim hader.
Jeg tilgiver en hver, der ikke ved bedre!
1400 års jihad og slavehandel skal stoppes!
Frem med tændstikkerne!

LOVE & WISDOM.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Vi vil aldrig blive i stand til at standse migrationen Av: Christian Skaug 27. januar 2018, 19:08 https://www.document.dk/2018/01/27/vi-vil-aldrig-blive-i-stand-til-at-standse-migrationen … Konkurrencen blandt de politiske ledere om at være mest suicidal på Europas vegne, er knaldhård. Men der er vel ikke tvivl om, at EU-Kommissionens indvandringskommissær Dimitris Avramopoulos har indtaget den absolutte førsteplads med et indlæg i det internationale nyhedsmagasin Politico den 18. december. Artiklen åbner med at fortælle europæerne, at det valg, som Douglas Murray taler om, ikke findes. Europa skal dø: It’s time to face the truth. We cannot and will never be able to stop migration. … Avramopoulos’ tese… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago

Jeg forstår simpelthen ikke hvad det er han snakker om. Højrepopulister og xenofober står i vejen for smarte løsninger..? Jamen så fortæl os dog hvad det er for smarte løsninger vi står i vejen for.
Men de er måske ikke smarte nok til at vi må høre dem..?

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago

Man må forstå den forudsætning at Trump er valgt til at dræne sumpen. Den ultrakorrupte Washington elite som stræber efter politiske nøglepossitioner og NWO-verdensdiktaturet. De gik straks efter Trumps valgsejr i offensiven, og jeg mistænker Pence for at være en de kan styre – trods talegaverne – og en potentiel efterfølger, skulle Trump gå hen og dø. Men nu antyder kilder som Q anon (Q=nøgleefterretningsmedlem, anon=anonym), at Trump er på vej i offensiven mod sumpen. Hvis han faktisk skulle knuse de ultraforbryderiske globalister, så vil Trump blive Trump den Store, og endda større end George Washington. Hvis ikke, så nåde… Read more »

jdavidm
jdavidm
4 years ago

Var Trump ikke som han er, havde vi Hillary. Han var et nødvendigt greb efter 50, 70 års venstreorienteret dominans over kulturen. Han er endnu et bevis for på Bismarcks påstand om at Gud velsigner fjolser, fulderikker, og de Forenede Stater.

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago

Det er forbloeffende ofte at folk med minimale forudsaetninger bliver store statsmaend, f.eks. Dwight Eisenhower, Andrew Jackson, Ronald Reagan og, naturligvis, Abraham Lincoln. Herhjemme er Schluter et eksempel; ingen, nok mindst af alle Parfumehandleren selv, havde troet at han ville blive til noget ved musikken, og han blev kun partileder fordi Ninn-Hansen og Haunstrup Clemmensen laa i aaben krig om formandsposten. Hans statsministerperiode blev saa succesfuld netop fordi han ikke var belastet af alt for meget politisk erfaring – han kunne give plads til sine koalitionspartnere. Fire and Fury kan anbefales, trods rodet struktur og elendigt sprog. Det er naturligvis… Read more »

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
4 years ago

I like this man. Meget principfast. Går f.eks. aldrig ind i et rum alene, med en kvinde som ikke er hans kone, hvor besværligt det så end måtte være. Ingen grund til at give oppositionen den slags ammunition, og han er smart nok til at vide det.
Det skulle ikke undre mig synderligt, om han ender med at overtage posten efter Trump, når man ser på hvor hysterisk Demokraterne har opført sig efter valget..

peerpede
peerpede
4 years ago

Problemet med kvinnor i politiken, är helt enkelt att när de närmar sig klimakteriet eller är i det, är de totalt irrationella.
Kvinnor borde inte ha rösträtt!

Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago

Yes Steen
Trump kan vise sig, at blive den bedste Amerikanske
præsident – nogensinde!

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x