30
jan
Seneste opdatering: 31/1-18 kl. 0103
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I foråret 2012 udkom Morten Uhrskov Jensens bog ”Indvandringens pris – på vej mod et fattigere Danmark”. Bogens tal er blevet opdateret, og Lone Nørgaard formidler de seneste resultater fra Danmarks statistik.

The Mark Steyn Show with Jordan Peterson

Mit alt for sent vakte interesse for prof. Peterson, fik mig til at se dette i går aftes. Jeg plejer at være mindst tre år foran nordiske medier med udenlandske forfattere, debattører og dokumentarer, og her har jeg været tre år for sent. Det er højst beklageligt.

Det er fra i sommer, og den er virkelig umagen værd, hvis man vil have et indblik i Petersons tankegang: “Tag ikke fejl af genusterorien. Den handler ikke om ord, den er et revolutionært angreb på grundlæggende institutioner og værdier i den vestlige civillisation.” Hvilket må anses som grunden til, at svenske, revolutionære politikere har omfavnet den med millioner af kroner, så den nu læres ud i hele uddannelsessystemet til sagesløse børn, der ikke har en chance for at gennemskue den. Astrologi er mere videnskabelig end ‘genusvidenskab.’

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
4 years ago

Fantastisk samtale mellem Steyn og Jordan Peterson. Tak for den Steen. Hvor er det en uhyggelig fremtid, der rulles op for os i forholdet mellem kvinder og mænd.
Det får mig til at tænke på

achantus
achantus
4 years ago

In 1969, the year that publishers reissued Alinsky’s first book, Reveille for Radicals, a Wellesley undergraduate named Hillary Rodham submitted a 92-page research project on Alinsky for her senior thesis. In her conclusion Clinton compared Alinsky to Eugene Debs, Walt Whitman and Martin Luther King, as someone who was considered dangerous not because he was a self-declared enemy of the American system, but because he “embraced the most radical of political faiths — democracy.” The title of Clinton’s thesis was “There Is Only the Fight: An Analysis of the Alinsky Model.” In this title she had identified the single most… Read more »

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x