31
jan
Seneste opdatering: 1/2-18 kl. 1741
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Vi er Europas døtre. I vil fortrænge os, staten vil ikke beskytte os. I er kvindernes fjender” (Nu med undertekster)

#Germany: The resistance begins! Young German women start the campaign “120 decibels”. The campaign is directed against the imported migrants violence, against sexual harassment, abuse and rape of women in Germany. 120Dezibel. Der echte Aufschrei gegen die wahre Gefahr. German Women Launch Campaign Highlighting Increased Violence Against Women as a Result of Mass Migration

PEW: ISIS største trussel i 2017

Eftersom ISIS næsten var nedkæmpet i 2017, må der menes islam som sikkerhedstrussel i bredere forstand. Kortet viser nogle interessante afvigelser. I Tyrkiet mener man, ‘U.S.A s magt og indflydelse’ var den største trussel, i Sverige mente man, at det var ‘klimaforandringerne’ trods det, at Sverige oplevede sit første muslimske terrorangreb og at alt tyder på, der vil komme  mange flere. Sig ikke, at det samlede svenske Pravdas propaganda ikke virker.

Globally, People Point to ISIS and Climate Change as Leading Security Threats

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Svensson
5 years ago

Äntligen börjar det hända något, även några artister vågar ställa upp, tex här:

https://www.youtube.com/watch?v=XT8rb56jn8s

och:

https://www.youtube.com/watch?v=QyOBuwYrtVc

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Vi anser dem som muslimske invasions­styrker Av: Christian Skaug 30. januar 2018, 15:44 https://www.document.dk/2018/01/30/vi-anser-dem-som-muslimske-invasions­styrker/ … Ungarns statsminister Viktor Orbán har beskrevet migrationen til Europa som en invasion. I et interview med Bild siger Orbán: «Vi anser ikke disse mennesker som muslimske flygtninge. Vi anser dem som muslimske invasionsstyrker.» For at komme fra Syrien til Ungarn må man krydse gennem fire lande, siger den ungarske regeringschef. Folk kommer ikke, fordi de «flygter for livet», men snarere «på jagt efter et bedre liv». … Statsministeren accepterer ikke præmissen fra tyske politikere, som er indvandringsliberale både på egne og andres vegne, om at… Read more »

sussebassa
sussebassa
5 years ago

OT Gode nyheter.. Politisjef Eliasson er endelig avsatt, fått sparken, men som plaster på såret får han toppjobb som generaldirektør på myndigheten for “Samhellskydd och beredskap”. Sosserne bruker som undskyldning at pga endrede kriminella forhold och økningen, trengs en annen typ tenkning/strategi enn hans…sosserne “sjonglere” udugelige ledere ifra et sted til et annet, och Eliasson har en fortid på flere steder som har “gått dukken” etter han overtok. Jeg tenker vel mere i baner : Hjelpe og trøste oss…nå går vel det vi redan hadde av samhellskydd och beredskap helt åt skogen..Klar beskjed UT..Nå er alle svensker nødt til selv… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Reply to  sussebassa

Ja, og GW vejrer morgenluft – så længe det varer ? Der kommer nok snart en ny inkompetent Sosse-tosse, som man skylder en vennetjeneste ? https://www.expressen.se/nyheter/gw-persson-darfor-sparkas-eliasson-nu-/ GW Persson: Därför sparkas Eliasson nu Publicerad 31 jan 2018 11.34 Leif GW Persson välkomnar beslutet att sparka Dan Eliasson som rikspolischef. Men betonar samtidigt: – Jag ogillar djupt att dansa på gravstenar och det tänker jag inte göra den här gången heller. Han har haft ett svårt uppdrag och jag tror att han hade fel från början. … Retade gallfeber på landets poliser Bakgrunden är den omfattande omorganisationen av polismyndigheten – något som… Read more »

sussebassa
sussebassa
5 years ago

Takk..dette var ju bra, ler litt også. Redan i 2016 var tanken bl topp sosserna å gi honom avskjed, men han ba på sina knær…faktisk flere ganger..2017..tidlig…och fikk dermed beholda jobben. GW er en typ som jag tycker om..men man skal inte tro han vet Alt..men blander seg i det gjør han endog..pluss at han nå er på slanken igjen, og dermed litt cranky…slutad dricka, inntil sommeren, då børjar han igjen. I tillegg har han også foreslått 3 kandidater, alla ifrå sydSverige… Nogon har også foreslått honom…men han har tackat nei. Klart spennende..Hvem det blir, også se om det blir… Read more »

Anna Svensson
5 years ago

Visserligen har Danielsson sparkats – fastän uppåt till ett nytt välavlönat jobb – men det garanterar inte att det blir bättre, eftersom tydligen lång och trogen partimedlemskap är det viktigaste när den nye tillsätts. Nepotism är viktigare än förmåga.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
5 years ago

Bortset fra at det er vore politikere som er den største trussel mod det 100 vis af generationer før os har opbygget, så er deres nyttige idioter, muslimerne en ikke uvæsentlig del i politikernes ødelæggende adfær

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
5 years ago

De nyttige idioter er jo desværre ikke begrænset til muslimerne, som vi har set talløse eksempler på.

KnudMadsen
KnudMadsen
5 years ago

Hov hov, hvad med muhamedanernes rettigheder? Jeg mener at vide, at det går hårdt ud over de hellige immamer og muhamedanske mænd i det hele taget

Henning Jensen
Henning Jensen
5 years ago
Reply to  KnudMadsen

Hov hov, – de muhamedanske kvinder behøver ikke at forsvare sig.
De sorte teltklædte beskårede kønsløse “henner” har intet at frygte. De er ydermere godt opdraget efter den gamle talemåde: “Kvinde, – kend din plads sidst i rækken!”
Onde tunger mener, at det er en lærdom vi vesterlændinge burde have taget til os for 100 år siden.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  KnudMadsen

Hov hov..utdyp gjerne…

Henning Jensen
Henning Jensen
5 years ago
Reply to  sussebassa

“KnudMadsen” er ironisk! Meningen med det skrevne er det modsatte af hvad der står.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Henning Jensen

Det var vel også derfor jeg ba han Utdype det mere..

Felix Krull
Felix Krull
5 years ago

Der menes specifikt ISIS, ordret: “the islamic militant group known as ISIS.”

Denne latterlige vildfarelse har vi vores massemedier og politikere at takke for.

Henning Jensen
Henning Jensen
5 years ago

“Kvinder – forsvar jer!” – Men det er slet ikke nok.
Der har været mange eksempler på at gamle er blevet overfaldet både ude og hjemme, så til det overstående må tilføjes: “Gamle – forsvar jer!”.
Børn har også blevet en udsat gruppe, så derfor må der også tilføjes: “Børn – forsvar jer!”.
De tiloversblevne er således mænd mellem 18 og 59 år, netop den gruppe som burde gå forrest og forsvare os alle.

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

“Ihr habt es gewusst..!”
Lige præcist. Og hvis de ikke tør indrømme det, skulle de aldrig have haft lov at lede så meget som en sandkasse. Almindeligt dødelige vidste det nemlig – og sagde det oven i købet hele tiden..!
Men nu må kvinderne så selv på banen, for vestlige mænd blev desværre kastreret for fire årtier siden.

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
5 years ago

120 db: Fand’me ikke for tidligt at de begynder at vågne op!

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago

“Spændende” så om 120 db kalder til standret? ?

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x