6
mar
Seneste opdatering: 7/3-18 kl. 1220
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

“Vi er Sveriges tilbagevandringsparti”

Sverige fik et nyt parti i dag, Alternativ för Sverige. Jeg skrev for 15 år siden: Sverige kommer til at befinde sig i den værste af alle situationer: En maksimal indvandrerbefolkning og en maksimal modstand. Dette staves ‘konflikt.’ Det er formentlig det, der er ved at ske.

“Hvorfor gjorde politikerne det?”, spørger Svensk Webbtv. Hvorfor  skulle Sverige årligt have tre gange så mange ‘flygtninge’ som resten af Norden tilsammen? Det vil jeg håbe, nogen tvinger de ansvarlige til at forklare udførligt, for ingen af de grunde, de har givet, har været ret gode. For min skyld gerne i en retssal, jeg  er en stor tilhænger af det personlige ansvar.

Kasselstrand er begavet, og han har mange pointer. Det er nok bare mine alder der gør, at jeg synes jeg har hørt det meste før, men sådan er politik blevet for mig, en række af déjà vu’er: “Morgendagen tilhører os, ud med levebrødspolitikerne,” og den slags. Heldigvis bliver nye troende og håbende født hele tiden, de klarer sig uden mig.

När före detta SDU-ledaren Gustav Kasselstrand kliver upp på scenen för att lansera Alternativ för Sverige kommer jag att tänka på Donald Trump. Kasselstrand är visserligen mycket yngre men han har samma självsäkra karisma, samma övertygelse om att hans uppgift är att rädda fosterlandet, kosta vad det kosta vill – och att inget får stå i hans väg. Gustav Kasselstrand – Sveriges egen Donald Trump. – Se også Uhrskov i Jyllands Posten: Så fik Sverige et alternativ til Sverigedemokraterne og Två av tre SD-väljare vill se nytt invandrings-kritiskt parti i RD

Anförande av Gustav Kasselstrand vid lansering av Alternativ för Sverige

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Anbefaler forøvrig Snaphanen‘s artikkel for ytterligere informasjon: […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x