22
mar
Seneste opdatering: 23/3-18 kl. 1457
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

“Die Moslems werden sich niemals integrieren“

AfD har kanalen Politikstube, hvor en borger i går gav to politikere end opsang, de kommer til at huske. Historiens store hjul drejer i Tyskland. Hvad Merkel er tvunget til at sige idag om sin store brøler, er det rene vand imod hvad tyske (og danske, norske og svenske) politikere er tvunget til at sige om fem år. Hvis vesteuropæiske politikere vil dø i synden, skal de til at skynde sig. Især de svenske. „Ein Bürger bringt es auf den Punkt:Die Moslems werden sich niemals integrieren“.

Overlæge: “Chokerende mange indvandrerkvinder er analfabeter”

Den tunge arv fra 80’erne og 90’ernes multikulturalister

En overlæge fra Indvandrermedicinsk Klinik i Hvidovre fortæller i Ugeskrift for Læger- danske Läkaratidningen – om sit patientklientel af indvandrerkvinder, der er familiesammenførte for 20-30 år siden, og nu er syge af isolation, mishandling, ensomhed og virkelige og indbildte sygdomme. Det er en tragisk historie, og man spørger sig selv, om de danske politikere, der var ansvarlige for dette var idioter eller forbrydere, og hvordan det er muligt at danskerne endnu i 2018 stemmer på disse personer og partier.

60-65 pct. af de kvinder, der ses på Indvandrermedicinsk Klinik i Hvidovre, er analfabeter og enkelte forstår ikke tal.

”Vores klientel er en del tungere. Det er kvinder, der typisk har boet her mellem 15 og 45 år. Mange kommer fra landområder i Tyrkiet og er giftet herop og familiesammenført med en fra hjemlandet”, forklarer Annemette Mygh.

”De fleste af kvinderne, vi ser, har fået mellem tre og fem børn. Men når kvinden har tilendebragt den opgave, er der ikke flere forventninger til hende, og så kommer hun til at sidde i et henfaldende tomrum, fysisk og psykisk og ofte i dyb isolation”.

Traumatiseret af familien

Ud over analfabetismen er det også en hindring for at lære dansk, at mange af kvinderne er hæmmet af at være traumatiserede. For selv om man ikke er krigsflygtning, kan man sagtens være traumatiseret, fastslår Anne Mette Mygh:

”En del er meget mere traumatiserede, end man først tror. De er traumatiseret af familien – af en voldelig mand og en voldelig svigerfamilie. En fortalte mig, at da hun blev familiesammenført hertil som ganske ung, måtte hun på et tidspunkt vælge at barbere sig skaldet, fordi svigerfamilien havde for vane at tage hende i håret og kyle hende ind mod væggen, når hun ikke lystrede”. UfL: Chokerende mange indvandrerpatienter er analfabeter.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x