24
mar
Seneste opdatering: 27/3-18 kl. 0204
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Kan vore ledere ikke tøjle islam, kan de i hvert fald tøjle Tommy Robinson, pensionister hvis hunde kan heile, og gamle tanter, der taler over sig på Facebook, og hvorfor ikke en heilende siameser-katte? Det er lige noget for politikersnuder.

I går døde endnu tre franskmænd på grund af islam, men selvom den ene døde heltemodigt, skønner jeg ikke, europæiske politikere længere er værd at dø for. De er selve ondet, vi skal holde os i live på trods af.

Jeg beklager, at være tvunget til at sige det: De har gjort sig selv til – ikke vore politiske modstandere – men til vore fjender. Fremturer de med bortgivelsen af vort land, risikerer forholdet imellem os udvikle sig voldeligt. Det bør de gøre sig klart i tide, og deres tid er givetvis mere knap, end den har været. Se også Laureen Southern banned from UK for life.

“Vi vil gøre alt for at komme til paradis”

PEW: Omkring 750 mio. afrikanske subsaharans ønsker at emigrere til Europa og USA

Mellem 2010 og 2017 kom en lille fortrop på en million afrikanere til Europa. Lars Løkke og Bryssel vil stoppe de næste 749 millioner “ved at investere mere i Afrika og bekæmpe deres konflikter.” Løkke ønsker med andre ord ikke at adressere virkeligheden, af hvilke grunde han end har til det, og der er ingen journalister til at distrahere ham med den.

En flådeblokade af Middelhavet var en mere oplagt ide, Morten Uhrskov foreslog den for tre år siden, EU’s millionærer er endnu ikke nået frem til tanken af den enkle grund, at de ikke ønsker at tænke den. Og vi har en politisk klasse, der ikke ønsker at gøre opmærksom på, hvem der er problemet. Men det skal politikerne vide: I vil blive draget til ansvar. De personer, f.eks. en Fredrik Reinfeldt, der ødelagde navnlig Sverige, skal ikke tro, de kan gemme sig. I vil gerne dø i synden, men vi vil forhindre jer i det.

Up to two-thirds of sub-Saharan Africa’s 1.1 billion population want to migrate to Europe or to the United States, with millions planning to make the move in the next five years.

Around half of people in Kenya, Tanzania, Senegal, and South Africa, and three quarters of those questioned in Ghana and Nigeria, want to immigrate to the U.S. or Europe, according to a study by Pew Research Centre published Thursday.Around 40 per cent of those in Senegal, Ghana, and Nigeria who want to leave said they intend to do so in the next five years. Up to Two-Thirds of Sub-Saharan Africa’s 1.1 Billion People Want to Migrate to the EU, U.S.

PEW: At Least a Million Sub-Saharan Africans Moved to Europe Since 2010. Se også: The Arab Spring’s Riskiest Legacy May Be Egypt’s Baby Boom.

Tidligere om samme emne: Ny bog: “I 2050 kan der være 150-190 mio. afrikanere i Europa mod kun 450 mio. europæere”. – An african planet – is this the way our world ends? og »Vi forbløder i humanisternes opslidningskrig«

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Søren Møller
Søren Møller
3 years ago

Min ulandshjælp, både over skatten, og ved frivillige bidrag, er, desværre, for størstedelen gået til mad og vaccinationer, i stedet for til forstand og kondomer. = befolkningseksplosion i Afrika. Som nu sætter sig i bevægelse mod et Europa, som styres af kulturradikale, som ikke mener, at grænser er noget, som skal holdes. Ikke førend migranterne kommer så mange, at de kræver at bo i elitens villakvarterer og sommerhusområder. Indtil da mener de priviligerede, at det er fru Hansen i Vollsmose og hr. Jensen i Gjellerupplanen, som bare skal rykke lidt tættere sammen, lade sig kulturberige, og finde sig i mange… Read more »

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x