29
mar
Seneste opdatering: 30/3-18 kl. 0025
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

“You put a song in my heart, Katie”

Talens kardinalpunkt er den nye apartheid fra sorte mod hvide i Sydafrika, men den runder andre emner som Israel, epilepsi og overvĂŠgt. Hopkins er uddannet soldat fra Sandhurst, og er ‘a card holding member of the NRA.’ Hun stoler trygt og fast pĂ„, at vĂŠre bevĂŠbnet. Vi har sĂ„danne kvinder selv: En Lone NĂžrgaard, en Katrine Winkel Holm, Kirsten Damgaard og Kirsten Sarauw, en Ingrid Carlqvist og en Julia Caesar. Jeg stoler selv mere pĂ„ et eget vĂ„ben, end pĂ„ de politikere, der har gjort det nĂždvendigt. (Se »Giv jĂžder og islamkritikere ret til at bevĂŠbne sig«)

Patriotiske furier [hĂŠvngudinder] der giver lĂžfter om en fremtid. Kvinder er ikke lutter Enhedslisten, Alternativet og det dĂžende, svenske MiljĂžparti, men der er stadig for mange af dem til at dreje historiens hjul imod overlevelse for os og de bĂžrn, de mĂ„tte fĂ„. PĂ„ grund af den store flom af politisk bevidstlĂžse kvinder skal vi ‘i deep shit’ fĂžrst, og matriarkatet Sverige skal dybere ned i tragedie end alle andre. Da jeg sagde det for tyve Ă„r siden, var det en bange anelse, i dag er det desvĂŠrre blevet virkelighed, for hvem kunne tage mig alvorligt? Ikke engang min davĂŠrende kone kunne. Jeg har mĂ„ttet mĂžde en anden, der er mere opdateret, og vente pĂ„ tiden. Den kom.

“Alle skal se, hvad de har gjort mod vores datter”

Se politikere, hvad I har gjort!

FÞr eller senere kommer nogen efter jer pÄ en meget konkret mÄde. Lad vÊre med at hÄbe pÄ et mirakel.  HÄb det bliver senere.

“Hun blev gentagne gange knivstukket af en syrisk asylsĂžger. Hun fik to ribben brĂŠkket, hendes milt har mĂ„ttet fjernes, hun har vĂŠret igennem flere kirurgiske indgreb. Vore politikere har gjort dette imod hende.”

„Jeder soll sehen, was unserer Tochter angetan wurde“

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ettavGudsBarnIJesusNamn
ettavGudsBarnIJesusNamn
4 years ago

det finns ju en anledning till varför Herren Jesus Kristus överlĂ€mnar ogudaktiga nationer till frĂ€mmande makt , och som jag förstĂ„r det Ă€r det överhĂ€ngande risk om att det rör sig om den förbannade perverterings-agendan frĂ„n helvetet med marcherande fjollor och de mest perversa som paraderar gator och torg viftandes med sin förbannade flagga precis som om de hade tagit över landet – medans det största massmord pĂ„gĂ„r – i det kallat aborter. det Ă€r tusen gĂ„nger vĂ€rre Ă€n Sodom och Gomorrah! men anledning till att Han skickar sĂ„ mĂ„nga hit ska Han visst ha sagt har att göra med… Read more »

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x