29
mar
Seneste opdatering: 30/3-18 kl. 0025
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

“You put a song in my heart, Katie”

Talens kardinalpunkt er den nye apartheid fra sorte mod hvide i Sydafrika, men den runder andre emner som Israel, epilepsi og overvægt. Hopkins er uddannet soldat fra Sandhurst, og er ‘a card holding member of the NRA.’ Hun stoler trygt og fast på, at være bevæbnet. Vi har sådanne kvinder selv: En Lone Nørgaard, en Katrine Winkel Holm, Kirsten Damgaard og Kirsten Sarauw, en Ingrid Carlqvist og en Julia Caesar. Jeg stoler selv mere på et eget våben, end på de politikere, der har gjort det nødvendigt. (Se »Giv jøder og islamkritikere ret til at bevæbne sig«)

Patriotiske furier [hævngudinder] der giver løfter om en fremtid. Kvinder er ikke lutter Enhedslisten, Alternativet og det døende, svenske Miljøparti, men der er stadig for mange af dem til at dreje historiens hjul imod overlevelse for os og de børn, de måtte få. På grund af den store flom af politisk bevidstløse kvinder skal vi ‘i deep shit’ først, og matriarkatet Sverige skal dybere ned i tragedie end alle andre. Da jeg sagde det for tyve år siden, var det en bange anelse, i dag er det desværre blevet virkelighed, for hvem kunne tage mig alvorligt? Ikke engang min daværende kone kunne. Jeg har måttet møde en anden, der er mere opdateret, og vente på tiden. Den kom.

“Alle skal se, hvad de har gjort mod vores datter”

Se politikere, hvad I har gjort!

Før eller senere kommer nogen efter jer på en meget konkret måde. Lad være med at håbe på et mirakel.  Håb det bliver senere.

“Hun blev gentagne gange knivstukket af en syrisk asylsøger. Hun fik to ribben brækket, hendes milt har måttet fjernes, hun har været igennem flere kirurgiske indgreb. Vore politikere har gjort dette imod hende.”

„Jeder soll sehen, was unserer Tochter angetan wurde“

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ettavGudsBarnIJesusNamn
ettavGudsBarnIJesusNamn
3 years ago

det finns ju en anledning till varför Herren Jesus Kristus överlämnar ogudaktiga nationer till främmande makt , och som jag förstår det är det överhängande risk om att det rör sig om den förbannade perverterings-agendan från helvetet med marcherande fjollor och de mest perversa som paraderar gator och torg viftandes med sin förbannade flagga precis som om de hade tagit över landet – medans det största massmord pågår – i det kallat aborter. det är tusen gånger värre än Sodom och Gomorrah! men anledning till att Han skickar så många hit ska Han visst ha sagt har att göra med… Read more »

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x