1
maj
Seneste opdatering: 2/5-18 kl. 1048
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En vittig Morten Messerschmidt om det kommende, svenske valg.

Svensk Kamikaze-politik vil totalchrashe

Problemerne er for alvor ved at krybe ind på svenske kommuner. Husk dette til om et år eller to, når du ikke hører om andet end svensk, økonomisk fallit. Hvad der er igang nu, er et desperat cover-up af alle de skyldige, og den slags er aldrig langtidsholdbare. Jo længere det holder, desto værre, for jo mere drakoniske bliver løsningerne, den dag de ikke længere kan udskydes. Svensk asylpolitik blev ikke stoppet rationelt, den stopper ved at totalchrashe.

Hvis de ansvarlige overlever bare til efter valget, skal de være glade. Nu kan man godt så småt begynde at frygte, at situationen fremkalder den ny-nazisme, svensk presse har fablet om i mange år. Når den ene fanatisme går i krig med den anden, så er Fanden løs.

NMR er et patetisk syn, men også makabert. Denne patologi er helt utænkelig i Norge og Danmark, og hvis de vinder frem, kan man roligt sige, der er føjet spot til skade. Nordiska motståndsrörelsen blev forbudt i Finland i 2017. Det er en nødløsning, og hvem har skabt dem med dødsforagtende blindhed?

Chris Forsne er en rutineret journalist, hun fortæller om hvordan en kommune strander økonomisk, på grund af den moralske supermagts inkompetente ledere.

Jag förstår inte hur detta ska kunna ses som en human flyktingpolitik…. det blir förfärliga nödlösningar till extremt höga kostnader. Kommunstyrelsen ordförande i Kungsbacka, Hans Forsberg (M), suckar.

Regeringens ogenomtänkta migrationspolitik drabbar nu landets kommuner hårt. Kunsgbacka är en av dem som får ta smällen och de ledande politikerna är både arga och förtvivlade. Bara inköp av husvagnar går på 80 miljoner och hela den kommunala verksamheten drabbas av svår systemstress. Krisen i Kungsbacka är också hela Sveriges kris.

Staten tar inte sitt ansvar, regeringen har skapat vår migrationspolitik helt utan konsekvensanalys, sedan kastar man över ansvaret helt och hållet på kommunerna. Det är orimligt, säger Hans Forsberg.

De två senaste åren har kommunen gått back med närmare 50 miljoner kronor efter det att den statliga ersättningen räknats bort. Många av Kungsbackas politiker fruktar att detta bara är början. Det kommer att fattas förskolor och skolor….. Barnafödandet är också högt. Färre arbetar och betalar in skatt, samtidigt som kostnaderna skenar iväg. Krisen i Kungsbacka: 80 miljoner till husvagnsboenden och svår systemstress.

Hør også tidligere statsminister Perssons angreb på Fredrik Reinfeldt. Han kan virkelig ikke lide ham,  som man også kunne høre i den fascinerende dokumentar ORDFÖRANDE PERSSON. Se den! Göran Perssons attack: Totalt misslyckad migrationspolitik.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Normann
Normann
5 years ago
Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
5 years ago

Vad är det som är fascinerande med Göran Persson, som tvingat svenska medborgare att finansiera hans vackra gård i det fagra Södermanland?
Att stjäla och plundra sina medmänniskor under hot om våld, är det fascinerande?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x