4
maj
Seneste opdatering: 5/5-18 kl. 0504
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Orgasmer og glidecremer for ‘nyanlända’

Hvis man kommer fra muslimske lande, der ikke har et voldtægtbegreb, men opererer med tilladelige sex-slaver, var det måske mere vigtigt at fortælle de ´’nyankomne’, at de vantro, svenske ludere ikke er slaver eller krigsfanger, – selvom de kunne se sådan ud – og at det er forbudt at voldtage dem, end at give seksualtekniske råd.

Det er jo ikke på grund af indvandrernes manglende sex-teknik, at de svenske voldtægtstal er steget med 1555 procent siden 1975, og at indvandringen er skyld i det. Men i Sverige spiller kultur ingen rolle, så hvor skulle RFSU vide det fra?

Tino Sanandaji har som jeg selv bemærket, at Sverige må være det dårligst egnede land i verden til eksotisk masseindvandring. De er lige så hjælpeløse som de amerikanske indianere, der pådrog sig europæiske sygdomme og døde i massevis.

Hvis noget er voldtægt, er det svenske politikeres behandling af deres eget folk i 45 år. Ingen uddanner unge, svenske kvinder og indvandreres farlighed, for det er bekvemmere for den feje ‘elite,’ at lade være. Forleden tog endnu en 14-årig svensk pige sit liv efter en gruppevoldtægt. ‘Extremely urgent’: Sweden makes sex education films for migrants.Sweden to Spend Millions for Migrant Sexual Education.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago

Lidt “profetsex,, ” Hvis en mand – hvilket Allah forbyder – skulle have samleje med et dyr, hvorunder han får udløsning, er rituel afvaskning nødvendig” ” Hvis en mand har analsex med sin kones søn, fader eller broder efter indgåelse af ægteskab, er ægteskabet stadig gyldigt” ” Hvis under samleje mandens penis trænger ind i kvindens skede eller mandens anus, hvad enten det er helt eller delvis ( op til omskærelseringen) , er rituel afvaskning nødvendig for begge partnere, selvom de er sexueltumodne” ” Hvis man begår sodomi med en ko, et får eller en kamel, bliver deres urin og… Read more »

Træt
Træt
4 years ago

“Ingen uddanner unge, svenske kvinder og indvandreres farlighed,”

Skulle der ikke stå OM i stedet for og?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x