5
maj
Seneste opdatering: 6/5-18 kl. 1146
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Den tredje maj höll Dominic Driman ett föredrag hos Klippans unga muslimer. Hans budskap var klart och tydligt. Uppdraget är att göra Sverige muslimskt.”Vi är i Sverige endast för att sprida islam”.

Med lidt uheld kan Sverige være muslimsk fra 2060

Klippan er en mindre by på 8000 indbyggere lidt øst for Helsingborg, hvor Dominic Driman selv bor. De allermindste samfund i Sverige er nu islamiserede. Det er enhver troende muslims pligt at sprede islam med ethvert middel – vold såvel som Dawa. Denne skånske muslim er altså blot troende, ikke ‘ekstremist.’ Man ser hans forbindelse til den kommunale, danske islamist, Khalid Alsubeihi.

Islams mål er altid at dominere

Der er 2.3 mio fremmede i Sverige og cirka en mio muslimer. Der er altså virkelig længe til, muslimer er i flertal. Men  islam behøver ikke at være i flertal, for at dominere et land. De var cirka 15 procent i Al-Andaluz, og kunne alligevel dominere det i over 700 år. Islam vil være 15 procent i Sverige omkring 2060 dvs. Sverige kan være et muslimsk domineret land tidligst om 40 år, men vi ser, hvordan islam på alle parametre undergraver landet længe inden, for islams mål er altid at dominere. Individuelle muslimer kan mene noget andet, men også de er underlagt ortodoksiens terror.

Konturerne af en kommende religionskrig, er vanskelige ikke at få øje på. Alle burde gyse, men de fleste er søvngængere, snart går de igen hen og stemmer på den værste samling landsforræddere i Sveriges tusindårige historie. Om tyve år, er Sverige som Libnon var, da borgerkrigen brød ud. Jeg ved hvordan det var, for jeg var der i 1969, og hørte mit livs første maskingeværknitren seks år, inden det brød rigtig løs.

Fra 2038 kan alt ske. Det har været nytteløst at advare, og det er formentlig allerede i dag mindst ti år for sent, at gøre det. At Løfven igår ymtede noget om, at Sverige skulle tage færre migranter, og EU flere, kommer ikke til at ændre det fjerneste ved det. Vejen tilbage fra, hvad svenske politikere har gjort, er meget længere, end den tid de har, til at forebygge virkelige katastrofer. Løfven skal være glad, hvis han mister magten, Moderaterna skal græde, hvis de får den. Ingen af dem vil forstå mit velmente råd. (Se hvad tilfældige tyrkere på gaden mener i en vox-pop om ikke-muslimer: “Slå dem alle ihjel.”)

Dan Park fylder 50 år

Uwe Max Jensen

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x