7
maj
Seneste opdatering: 8/5-18 kl. 0906
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(Facebook har ikke ganske overraskende censureret videoen væk kl. 16:50. Jeg ser, om en anden dukker op, inden jeg sletter posten. Jeg fandt en og uploadede den et sted, der er befriet for bedrevidende, røde censorer.)

“Vill du knulla?”: “Jeg skærer dine arme og ben af, hvis du ringer til politiet”

Dette her er lige noget for svenske feminister af Drude Dahlerup og Gudrun Schyman-typen. Det er muligvis romantisk i Bufuckingstan, men i Halmstad er det lidt af et kultursammenstød. Et eller andet må de jo gøre i Afghanistan, for at komme i stødet til at få 5.12 børn i gennemsnit. Kvinden der filmer, udviser en imponerende sindsro og en ur-svensk bogstavelighed, men hun er ikke klar over, at svensk politi aldrig ville rykke ud til så banal en hændelse som trusler om afskårne kvinde-lemmer.

Hun lever mentalt i fortiden, dengang Sverige fungerede. Det var i cirka 1975. Nu er Sverige den 2. verden med kurs mod den 3, men det er den tid, hvor den svenske elites selvbillede stadig befinder sig.

Svenske politikere er forbrydere. De hører hjemme i en retssal, ikke i et parlament

Selv hvis ‘ny-svenskeren’ voldtog hende, ville de ikke komme, men hvis etnikkeren faktisk skar hendes lemmer af, ville polisen muligvis dukke op. Hvis de havde tid for mordsager, hvor offeret var afgået ved døden. Dem er der flere af i Sverige  hver eneste dag. Masser af lig ligger og flyder hele tiden i Sverige. Følg selv flyderiet på svensk Google News. Svegot har den: Kvinna ber invandrare sluta trakassera henne – blir hotad till livet.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Svegot.se   Snaphanen […]

Joakim
Joakim
4 years ago

Jag har mailat videon av händelsen till er
Snappost@Yahoo.dk

Mvh =)

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x