13
maj
Seneste opdatering: 14/5-18 kl. 2117
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Tjeteneren Khamzat Azimov.* Update: Azimovs martyrvideo. “De vil forhindre os i at udvandre (Hijrah), så vi kan angibe dem i deres egne lande.”

skriver DR/Ritzau. Det vil jeg nu ikke sige: Muslim screaming “Allahu akbar” murders at least one, injures four in stabbing spree. – Isis claims responsibility for multiple stabbing in Opera district. Stadig søndag, hvor hele verden ved, det var et jihadangreb, skriver Stéphanie Surrugue og Sally Larsen en sludder for en sladder af udenomssnak. Folk der kun bruger DR, må have tågede forestillinger om, hvad der er foregået.

246 er nu dræbt i Frankrig i muslimsk terror siden 2015. “Vi viger ikke en tomme for frihedens fjender,” siger præsident Macron. (“men vi inviterer dem i millionvis,” kunne han have sagt.) Den er genbrugt nogle gange. Om deres muslimske mordere kører politikerne i samme rille indtil den dag, deres plagede folk tvinger dem til at skifte til en anden.

*Tjetenerne blev islamiseret fra Dagestan så sent som for 300 år siden, og siden da har der stort set været krig hele tiden. Idag er 95 procent af befolkningen sunni islam, som den kan være mange steder i Europa i år 2100, hvilket følgelig vil betyde evig krig og slutningen på europæisk kultur, velfærd og demokrati. Sverige , Frankrig og Belgien står først i den kø. (Foto: Den tjetenske terrorist ligger dræbt i Rue Monsigny nær Operaen og Hotel Ritz – lidt bleg om næbbet.)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
C
C
4 years ago
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x