18
maj
Seneste opdatering: 19/5-18 kl. 0142
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

“Jøsses kineser” tænkte jeg, da jeg hørte den i går. En højtuddannet, retorisk avanceret parlamentariker. Selv for tysktalende er talen avanceret, så jeg besluttede at vente, til den blev tekstet. Det er den nu. Alle tyske medier taler om den idag.Hun ‘lægger gift for udlændinge‘, økonomkolleger tager afstand fra hende, og Steven Bannon skal have hjulpet hende.

Den ellers professionelle presse kører en sand kampagne mod AfD, men sjældent har Die Grünen fået så mange verbale øretæver. Det var på høje tid, de prøvede det. Der er kommet nogle tegn på intellektuelt liv i såvel den svenske som den tyske rigsdag. Den bitre strid, disse forsamlinger har påført deres befolkninger, vil nu ramme dem selv. Navnlig i Tyskland og Sverige kan det kun gå for langsomt.

Croatia Warns 60,000 Migrants Ready to Break Through into EU

The Croatian government has sounded an alarm to the rest of the European Union claiming that the Balkan migrant route may reopen in the very near future with 60,000 migrants ready to cross into the political bloc.

The ministry then called on the European Union (EU) to provide assistance in reinforcing the common external border to prevent a potential humanitarian crisis, Il Giornale reports.

“If they find a weakness here, they will be in trouble,” an anonymous source from the Interior Ministry said. The 60,000 migrant estimate comes from Slovenian police who estimate there to be that many migrants currently between Greece and Albania looking for a safe route to enter the European Union. Croatia Warns 60,000 Migrants Ready to Break Through into European Union.

En chockeret svensker har oplevet dem på Balkan: Herre min skapare HUNDRATUSENTALS migranter är i Sverige om NÅGRA VECKOR.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Nyttig idiot for den liljehvide elite? Formuleret lidt bredere med et citat fra en nyligt afholdt tale af den tyske parlamentariker Alice Weidel: ”Hvorfor ledes dette land af idioter”? […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x