21
maj
Seneste opdatering: 21/5-18 kl. 1335
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

An investigation into Finland’s police data by the country’s police academy, shows that 131 Finnish citizens became victims of sex crimes committed by asylum seekers in the year 2016. A total of 1052 asylum seekers were suspected of crimes in 2016 and virtually all were men, who together represented 29 nations. Two thirds were Iraqis and the age of the suspects was evenly distributed. Finnish women were victims in 8 out of 10 cases. 93% of migrant sex crimes in Finland are committed by migrants from Islamic countries – Study.

“Ger upp – flyttar från Lund”

Man kan se, det er en pæn og velopdragen svensker, der skriver her. Men nu betaler han prisen for at have været velopdragen. Poletten skulle være trillet ned for ham for tyve år siden, nu kan han blot tømme sit giftbæger uden at kny. Han må indse, at svenske politikere ikke stopper deres katastrofale samfundeksperiment, da det ville være en indrømmelse af skyld, og de vil ikke havne i en retssal og drages til ansvar før end tidligst nødvendigt. De skal stoppes. Nok er de suicidale, men kun på nationens og andres vegne.

Enhver informeret person, kan se at det svenske multikulturekperiment er fem eller ti år fra at nedsmelte fuldstændigt. Stop det nu! En svensk lærer, mener at tidspunktet nu er kommet til at bede for Sverige, og det er meget tænkeligt, det er det eneste, der er tilbage at gøre. Men prøv dog at flytte jeres kryds en sidste gang.

Hele tråden på debatforummet er iøvrigt interessant at læse, hvis man vil fornemme stemningen blandt menige svenskere, når de kan tale frit fra leveren anonymt. Denne mand flytter på hovedsageligt for sin families skyld:

“Har nu tröttnat på Lund, kombinationen av PK-människor i styrande position som har någon slags kollektiv skuld för att man inte har så fint berikad “blandkultur” som Malmö och s k nyanlända som tycker de kan bete sig hur fan man vill (speciellt gentemot kvinnor) för att man aldrig får några gränser från samhället är vådlig.

Man bygger nu flyktingförläggningar på finaste jordbruksmark intill ESS i Brunnshög (så att de internationella forskarna får trevligt sällskap), köper nyproducerade bostadsrätter åt de nyanlända, skänker ca en miljon om året till en tveksam förening “Hjälp tiggare i Lund” vars mål är att göra Lund till ett tiggarparadis, etc. Samtidigt går kommunens budget på knäna.

Droppen blev dock källarmosken som etablerats i mitt område (med stöd från kommunen såklart) som fått allt fler muslimer att bosätta sig här med kvinnor i slöjor och burkor och män som inte verkar ha något annat än att göra än att gå och vagga på gatan och titta på alla bilar som kör förbi. Då jag har familj att värna om blev det självklart att flytta, inte heller gör det faktum att värdet på bostaden riskerar att sänkas som en sten när det här blir mer allmänt känt saken bättre.

Vet inte om min situation eller sätt att se på saken är unik? I hela landet som stort vet jag att det inte är så, men i Lund kan jag inte säga vad jag tycker då det skulle få konsekvenser för mig.”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Træt
Træt
3 years ago

“Ger upp – flytter från Lund” er fra 2017, men derfor sikkert ikke mindre aktuel i dag.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x