24
maj
Seneste opdatering: 25/5-18 kl. 1908
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Det var forfatteren Katerina Janouch der forleden belyste den terror svenskere udsættes for i den skånske by Staffanstorp mellem Malmø og Lund i artiklen “Jag bara väntar på den dagen då de dödar mina pojkar.” Svensk MSM kunne ikke drømme om at følge op på det, men Joakim Lamotte kan. Støt en rigtig journalist: Stöd till arbete med oberoende journalistik. Swish: 0707760990

Ökad otrygghet, våld, hot, sprängningar, dödslistor, knivbråk och gäng som gör att vanligt folk inte vågar sig ut.Nej, det handlar inte om förorter som Rinkeby eller Rosengård, utan om den lilla orten Staffanstorp i Skåne. Samtidigt menar vissa att bilden är överdriven. Jag befinner mig just nu i Staffanstorp för att ta reda på vad som stämmer. Det hele varer en time og kan ses på på Lamottes Facebook.

England som shariakompatibel politistat

Hvis dette er måden, Vesteuropæiske politikere agter at holde den borgerkrig nede, de selv har anlagt uden at spørge befolkningen, så vil de befinde sig midt i en folkelig opstand længe før jeg troede. Det begyndte, da Amy i april bebrejdede engelsk politi, at det ikke greb ind over for muslimske bønner i offentligheden.

As you can see from the second video, Amy was arrested for “homophobia,” not “Islamophobia,” but the impact of this appalling incident is that Britain is now fully a police state, in which people can be arrested and brutalized on nebulous “hate” charges, and have no rights, no recourse. With Theresa May’s government being as Sharia-compliant as it is, it is entirely possible that Amy was targeted also for reminding police of the law forbidding public prayer in parks, or for “Islamophobia” in general — or if she wasn’t, such arrests are coming, and coming soon. Yes, Britain is finished, and videos such as this one chronicle its demise as a free society. Video from UK: Woman who questioned police over Muslims illegally holding public prayers at Speakers Corner arrested

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan Hansen
Allan Hansen
5 years ago

Geert Wilders video:

https://youtu.be/cj-vduCTkUw

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x