24
maj
Seneste opdatering: 25/5-18 kl. 1648
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

“Globalisternes mĂ„l er at skabe overstatslighed. ‘Klimaforandringer’ er et af midlerne”

“MSM fungerer, som Bannon sagde i gĂ„r, som PR bureau for den globale elite.” Udgivet 23 maj. De falska klimathoten som inte infrias – fjĂ€rde och sista delen av Lördagsintervju 20 med teknologie doktor Lars Bern om globalisternas fyra stora misstag.

Gunnar Sandelin: Sveriges demografiske revolution

PÄ et tidspunkt for nogle Ärtier siden, mÄ svenske politikere have besluttet sig til, at de ville have et nyt Sverige helt uden svenskere eller, som man ogsÄ kunne formulere det, et Sverige med nogle helt andre svenskere.

Svenskerne burde spÞrge deres politikere, nÄr nu ingen journalist vil, hvorfor Sverige skulle have 3.5 gange flere indvandrere end resten af Norden tilsammen. AltsÄ ti gange sÄ mange som Danmark eller Norge eller nogen andre europÊiske lande i et lille land, der kun har én promille af verdens befolkning i sig.

Det ny Sverige fungerer ikke

Ingen ydre faktorer tilsagde en indvandring af en sĂ„dan stĂžrrelse. Svenske politikere mĂ„ have haft en grund – hvilken? Kan denne nykonstruktion af et land fungere? Jeg tĂžr godt sige, efter at have set det i nĂŠrbillede i flere Ă„rtier, at det kan det ikke. Det vil vĂŠre Ă„benbart for enhver midt i dette Ă„rhundrede, at ‘det ny Sverige’ blevet en destabiliserende krudttĂžnde i Norden.

TilsÊt 10.000 politibetjente og sygeplejersker og 70.000 skolelÊrere, det vil alligevel ikke fungere. Mange svenskere har indset det i dag, og flytter fra landet. Det skriver Gunnar Sandelin ogsÄ om.

Gunnar Sandelin er gÊsteskribent pÄ Det Goda SamhÀllet.

2017 beviljade Sverige 3,5 gĂ„nger sĂ„ mĂ„nga uppehĂ„llstillstĂ„nd till asylsökande – drygt 36 000 – som övriga Norden gjorde tillsammans. Norge, Danmark och Finland beviljar var för sig i genomsnitt endast runt en tiondel sĂ„ mĂ„nga asylsökningar som vi gör. Skulle vi ligga pĂ„ deras nivĂ„ och Ă€ndĂ„ vara generösa och bevilja dubbelt sĂ„ mĂ„nga som nĂ„got av vĂ„ra grannlĂ€nder, sĂ„ skulle vi fortfarande bara sagt ja till en femtedel av alla de asylsökande som nu fĂ„tt stanna. Detta hade naturligtvis pĂ„verkat den pĂ„följande anhöriginvandringen i samma riktning. DĂ„ hade Sverige varit ett helt annat land, och ordet ”utmaning” hade fĂ„tt reell innebörd, istĂ€llet för att, som nu, endast fungera som en besvĂ€rjelse.

I Stockholm och Göteborg Ă€r de runt 44 procent, i Malmö drygt 55 procent, i SödertĂ€lje 66,5 och Botkyrka 71,5 procent, men Ă€ven i stĂ€der som Helsingborg, Eskilstuna, BorĂ„s och VĂ€sterĂ„s utgör de runt mellan 40 – 50 procent av gruppen mĂ€n 15 – 44 Ă„r.

GÄSTSKRIBENT GUNNAR SANDELIN: SVERIGES STORA DEMOGRAFISKA FÖRÄNDRING

I et flertal af svenske kommuner udgĂžr udenlandske mĂŠnd fra patriarkale, dysfunktionelle kulturer mellem 15 og 44 fra 35 op til 71 procent af de mandlige indbyggere. Hvad det betyder for svenske kvinder, kan enhver umiddelbart sige sig selv. De er terroriserede og lĂžber spidsrod som jagede dyr i det daglige, mens deres politikere fabler om feminisme og genuspolitik som om, det var Sveriges problem.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan Hansen
Allan Hansen
5 years ago

Geert Wilders video:

https://youtu.be/cj-vduCTkUw

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x