24
maj
Seneste opdatering: 25/5-18 kl. 1648
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

“Globalisternes mål er at skabe overstatslighed. ‘Klimaforandringer’ er et af midlerne”

“MSM fungerer, som Bannon sagde i går, som PR bureau for den globale elite.” Udgivet 23 maj. De falska klimathoten som inte infrias – fjärde och sista delen av Lördagsintervju 20 med teknologie doktor Lars Bern om globalisternas fyra stora misstag.

Gunnar Sandelin: Sveriges demografiske revolution

På et tidspunkt for nogle årtier siden, må svenske politikere have besluttet sig til, at de ville have et nyt Sverige helt uden svenskere eller, som man også kunne formulere det, et Sverige med nogle helt andre svenskere.

Svenskerne burde spørge deres politikere, når nu ingen journalist vil, hvorfor Sverige skulle have 3.5 gange flere indvandrere end resten af Norden tilsammen. Altså ti gange så mange som Danmark eller Norge eller nogen andre europæiske lande i et lille land, der kun har én promille af verdens befolkning i sig.

Det ny Sverige fungerer ikke

Ingen ydre faktorer tilsagde en indvandring af en sådan størrelse. Svenske politikere må have haft en grund – hvilken? Kan denne nykonstruktion af et land fungere? Jeg tør godt sige, efter at have set det i nærbillede i flere årtier, at det kan det ikke. Det vil være åbenbart for enhver midt i dette århundrede, at ‘det ny Sverige’ blevet en destabiliserende krudttønde i Norden.

Tilsæt 10.000 politibetjente og sygeplejersker og 70.000 skolelærere, det vil alligevel ikke fungere. Mange svenskere har indset det i dag, og flytter fra landet. Det skriver Gunnar Sandelin også om.

Gunnar Sandelin er gæsteskribent på Det Goda Samhället.

2017 beviljade Sverige 3,5 gånger så många uppehållstillstånd till asylsökande – drygt 36 000 – som övriga Norden gjorde tillsammans. Norge, Danmark och Finland beviljar var för sig i genomsnitt endast runt en tiondel så många asylsökningar som vi gör. Skulle vi ligga på deras nivå och ändå vara generösa och bevilja dubbelt så många som något av våra grannländer, så skulle vi fortfarande bara sagt ja till en femtedel av alla de asylsökande som nu fått stanna. Detta hade naturligtvis påverkat den påföljande anhöriginvandringen i samma riktning. Då hade Sverige varit ett helt annat land, och ordet ”utmaning” hade fått reell innebörd, istället för att, som nu, endast fungera som en besvärjelse.

I Stockholm och Göteborg är de runt 44 procent, i Malmö drygt 55 procent, i Södertälje 66,5 och Botkyrka 71,5 procent, men även i städer som Helsingborg, Eskilstuna, Borås och Västerås utgör de runt mellan 40 – 50 procent av gruppen män 15 – 44 år.

GÄSTSKRIBENT GUNNAR SANDELIN: SVERIGES STORA DEMOGRAFISKA FÖRÄNDRING

I et flertal af svenske kommuner udgør udenlandske mænd fra patriarkale, dysfunktionelle kulturer mellem 15 og 44 fra 35 op til 71 procent af de mandlige indbyggere. Hvad det betyder for svenske kvinder, kan enhver umiddelbart sige sig selv. De er terroriserede og løber spidsrod som jagede dyr i det daglige, mens deres politikere fabler om feminisme og genuspolitik som om, det var Sveriges problem.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan Hansen
Allan Hansen
3 years ago

Geert Wilders video:

https://youtu.be/cj-vduCTkUw

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x