26
maj
Seneste opdatering: 27/5-18 kl. 1336
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Orwell’s Nightmare: Articles About Tommy Robinson’s Arrest Rapidly Scrubbed From the Internet

Update søndag: Demonstrationer ved Downing Street. Timcast om juraen i Robinson-sagen

Robinson var mødt op ved retten i Leeds for at filme et indvandret ‘grooming gang.’ Hans  forbrydelse var at filme sig selv og politikernes importerede børnevoldtægtsmænd. Han skal angivelig have brudt et retsligt mediedekret, der  forbyder dækning af ‘grooming-retssagen,’ og nu har engelske medier åbenbart et forbud mod at omtale fængslingen af Robinson. Han er allerede fængslet. Historien er nærmest ikke eksisterende i engelske medier. Jeg hører fra fælles venner, at de frygter for, om han vil overleve.

At udstille disse politikere forbryderes gerninger, skal man ikke gøre i England mere. De vil benytte ethvert kneb, for at ikke at tage ansvaret for deres handlinger. Engelske medier ignorerer stort set begivenheden. Metro har lige denne Tommy Robinson arrested outside child grooming trial for ‘breaching the peace.’

Politikerne undervurderer vreden imod dem

Breach of peace er omtrent forstyrrelse af den offentlige orden, hvilket fremgår af videoen, ikke var hvad han gjorde, men i England kan man arrestere hvem som helst for hvad som helst nu om stunder. Det hele handler naturligvis udelukkende om, at engelske politikere vil gribe til enhver – også ulovlig -metode for at stoppe dem, der dokumenterer og dermed miskrediterer deres ‘multikulturprojekt.’ ‘Krigen’ bare ikke bryde ud på deres vagt, men de undervurderer vreden imod dem. Se f.eks. denne kommentar om at drage politikerne til ansvar.

Robinson måtte ikke filme muslimske børnevoldtægtsmænd

The United Kingdom is on a path to tyranny that should preoccupy us all. A conservative activist named Tommy Robinson has been sentenced to 13 months in prison on charges of “breaching the peace” simply because he approached a courthouse where a supposed gang of middle-eastern Muslim men are set to face trial over various accusations of rape. Tommy Robinson was not inciting crowds, was acting perfectly appropriately, and was not using anything resembling racially inflammatory language. Jailing of Tommy Robinson Demonstrates UK’s Worrisome Tyrannical Trend.Tommy Robinson Arrested, Jailed for Reporting on Muslim Rapists, UPDATE: Tommy Imprisoned Already.

Se evt. Tommy Robinson in Copenhagen 2016.

Stefan Molyneux: Tommy Robinson Arrested and Imprisoned, Media Silenced

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan Hansen
Allan Hansen
3 years ago

Ja, Knud vi bør ALLE støtte op omkring Tommy Robinson, med
underskrifter evt. kontant indsamling til Tommy og hans familie.
Tommy´s frihed er vores sidste håb!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x