27
maj
Seneste opdatering: 27/5-18 kl. 2137
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ingen ønsker en martyr Tommy Robinson, mindst af alle Theresa May. “Vinduet for en fredelig løsning på multikulturproblemerne er ved at lukke. Luke Jones siger, at UK har kurs mod blod på gaderne”

Jeg følger sagen. Idag f.eks. ganske store demonstrationer ved Downing Street. Tim Pool taler med en jurist om juraen i sagen. Man kan godt allerede få den tanke, at engelske myndigheder i Robinson har bidt over mere end de kan tygge. Det skal blive interessant at se, hvordan det udvikler sig.

Kevin Crehan blev myrdet i et engelsk fængsel

Det værste der kunne ske  for dem, var at Robinson bliver myrdet i fængslet. Hvis jeg var dem, ville jeg passe Helvedes godt på ham. De udviser allerede symptomer på kontroltab, men det er for intet at regne imod hvor meget mere kontrol de kan miste, hvis der tilstøder Robinson noget mens han er i deres varetægt.

Kevin Crehan, der placerede bacon på en moske, kom ikke ud af engelsk fængsel i live. Om dødsårsagen er der noget blandede, lunkne rapporteringer. Ingen vil tilsyneladende påtage sig skylden. Han er død, og så glemmer vi det bare for politikernes skyld. Vældigt venligt af os.

Lord Pearson warns Home Secretary Sajid Javid: If Tommy Robinson is murdered or injured in prison, we’ll hold you accountable

Endelig kan myndighederne have forregnet sig. T.R. kan siden de sidst smed ham i fængsel, være blevet for stor en mundfuld for dem at fordøje. At vælge at gøre dette over en af de giftigste indvandrerforbrydelser, grooming gangs, kan vise sig at blive fatalt. Meget personlige, stærke og dybe følelser er investeret i det. Hadet til politikerne risikerer endelig at eksplodere.

Video: UK MEP says Tommy Robinson arrest “politically motivated” amid massive protest in London over his arrest. WESTMINSTER ARREST PROTEST – Official Stream!Luke Nash Jones says UK is heading toward blood in the streets.

Tommy Robinson Arrested and Imprisoned, Media Silenced

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan Hansen
Allan Hansen
3 years ago

Tak Steen. men jeg er ikke på “fakebook, og det er ikke tilfældig!
Hils Lars

Allan Hansen
Allan Hansen
3 years ago
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x