29
maj
Seneste opdatering: 30/5-18 kl. 1120
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Journalisten og socionomen Gunnar Sandelin skrev for en uge siden den meget delte og kommenterede artikel SVERIGES STORA DEMOGRAFISKA FÖRÄNDRING. Idag kom opfølgeren, der dokumenterer at Sveriges grasserede kriminalitet nærmest udelukkende er indvandret. På én lille gade i Malmø er to blevet skuddræbt på bare en uge, men det drukner i alle de andre mord i Sverige, ingen kan holde regnskab med. BRÅ påstår, der blot myrdes 190 personer i Sverige om året, men med mindst et mord om dagen, enkelte dage har jeg talt fem, er tallet langt, langt højere. Hvorfor lyver de? Antagelig er det en ren refleks.

Nyligen skrev jag en krönika här på Det Goda Samhället, där jag försökte ta ett helhetsgrepp på den stora demografiska förändring som Sverige har genomgått de senaste 15-20 åren utan att medborgarna informerats om dess omfattning: ”Sveriges demografiska förändring” (24/5) GÄSTSKRIBENT GUNNAR SANDELIN: SVERIGES STORA DEMOGRAFISKA FÖRÄNDRING, DEL 2. Se også Lasse Ekstrand. Journalisten som inte får en ursäkt

Den EU-støttede invasion af Europa fortsætter

To tusinde afrikanere landet på to døgn

After a period of relative calm, African migrants have begun arriving en masse into Italy once again, crossing through Tunisia now that Libya has become virtually impassable.

Over the weekend some 2,000 African migrants arrived on the Italian islands of Sicily and Sardinia, many of them having departed from the North African country of Tunisia.

Over the past four years, Libya has been the prime departure point for African migrants attempting to reach Italy by sea, with more than 600,000 migrants successfully making the crossing in this period. People smugglers have taken advantage of the security vacuum created by ongoing armed conflict in Libya and the lack of a single recognized government. Migrants Discover New Route into Italy, 2,000 Arrive in 48 Hours.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] og det klansamfund, Sverige er på vej tilbage til efter ikke at have haft i tusind år. Med den demografiske udvikling, kan det kun blive værre. Sverige er ikke midlertidigt ødelagt, det er for altid. […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x