31
maj
Seneste opdatering: 31/5-18 kl. 2023
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sic semper tyrannis *

Video: Indføring i globalisering på tyve sekunder

Og blodet flød i ‘det nye Sverige’

Multikulturen var elitens nye legetøj på de bonede gulve i Bryssel og New York. På papiret lignede det en god og smuk idé, men det var en skrivebordsidé, og er nu en eskalerende tragedie.

For verdens tired and huddled masses endte den i blodbade i fjerne byer ved Polarcirklen som Stockholm. Mellem en afrikaner og en egypter. Nu vågner en hel generation af oprindelige svenskere op til, at deres forældre har ødelagt landet, de skulle arve. Den sandhed, de bør kende, er at de meget vel kan ende som kopterne i Egypten, landets egentlige befolkning, i slutningen af dette århundrede.

‘Burkaforbud’: Endnu en dansk afledningsmanøvre

Danmark indførte ‘burkaforbud’ idag, endnu en af politikernes mange, impotente ‘løsninger’, på politikerskabte problemer, der ikke lader sig løse. Danske politikere beskæftigere sig med én ting, hvad angår multikulturen: At holde befolkningen hen med snak, indtil de har forladt politik, mens de stadig føjer nye skader til den oprindelige skade, fordi de er for feje til at lade være. Og det går jo indtil videre meget godt.

Når det er sagt, går jeg da ind for enhver idé, der generer islam. Jeg kan bare ikke se, hvorfor de skal vedtages som 100 seperate ubetydeligheder, så Thulesen Dahl kan fejre dem med kage. Der er ikke noget at fejre, som Rune Selsing ganske brutalt skrev om DF forleden, men så meget desto sandere.

Butiksindehaveren har også en del 1 og en del 2.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
3 years ago
Træt
Træt
3 years ago

Det er en oplagt sag.
Negeren er højere på offerrangstigen end Ægypteren, som derfor vil få en dom for vold og selvtægt.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x