3
jun
Seneste opdatering: 4/6-18 kl. 1407
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

EU truer nu alles ytringsfrihed online med copyrightlov – bortset fra internetgiganternes og de store, globale medieforetagender. Slut med Snaphanen, Uriasposten, Den Korte Avis og svensk alternativ presse. Det bliver en centralisering af (online) ytringer, vi kun kender fra Kina, Sovjet, DDR og Nazityskland. Men med langt mere avancerede metoder. “Have you got a license for that blog, mate?” Skriv til din EU Parlamentariker, mails er her. Det kan haste.

Står dette til troende, varsler det slutningen for mange års blogning på Snaphanen, hvis dette bliver til virkelighed den 28 juni.

Der er sket noget andet mærkeligt, nu vi er ved det makabre og ‘fishy’: I mange, mange år havde bloggen dagligt 5-7000 læsere i gennemsnit. Det lå stabilt i over et årti. Når Julia Caesar skrev, kunne der være 20 op til 50.000. Den er nu nede på en tredjedel – 2400, og det er sket ret brat inden for det sidste år. Det kan have naturlige forklaringer, men det kan også ikke have. Det er for påfaldende til ikke at lugte.

Jeg forsøger at forske videre, jeg kender nogle ret teknisk kyndige folk. Måske kommer da endda noget i dansk MSM. I international sammenhæng er de, som den flue man klasker ud på armen.

Mørket sænker sig midt i den gnistrende sommer

En anden observation: Jeg har 1000 Facebookvenner, og jeg får sjældent over ti reaktioner på en post, hvor andre med meget færre ‘venner’, få flere hundrede. Muligvis er man bare faldet af på den og blevet dødkedelig, muligvis er der  algoritmer, Zuckerberg og Merkel inde over.

Fik vi tyve års ytringsfrihed online?

Med artikel 13 og GDPR stiger presset på menigmands ytrigsfrihed fra de store og mægtige. De store globalistiske medieforetagender vil overleve, underskoven af medier vil forsvinde, og dermed ytringsfriheden online – og demokratiet.

Det er en ildevarslende tid. Mørket sænker sig midt i den gnistrende sommer. Efter GPDR og Artikel 13 bliver alle dagens svenske katastrofenyheder  unægtelig noget petit-agtige. Jeg får flashbacks til den censur, jeg som gammel avisskribent oplevede i Sverige inden internettet slog igennem. “Censur” skal tages helt bogstaveligt, og nu er den Fandeme her. (Se i forlængelse af denne post: EU Directive Spells Disaster for Internet Freedom.)

Gunnar Sandelin: Svenske kvinder ‘radikaliseres’

Langt om længe vågner svenske kvinder op imod ødelæggelsen af deres land og strømmer til Sverigedemokraterna. Kvinder kan lide, at tingene fungerer, og de ser et land i opløsning, som jeg har set i mange år. De så det ikke komme, men nu ser de det ud af deres vinduer. Årtier for sent til noget som helst præventivt, men det kan blive den vigtigste faktor i et muligt svensk jordskredsvalg:

Personliga intryck kan ju avfärdas som ”anekdotisk bevisföring”, men stöd för missnöjet finns att hämta från Sveriges största opinionsinstitut Sifo, som ser en tydlig ökning av kvinnliga socialdemokratiska väljare som går från S till SD. ”I maj ser vi en ökad utströmning till Sverigedemokraterna bland kvinnor. Det innebär att sedan valet har nästan lika många kvinnor som män lämnat S för SD”, rapporterar Sifo på sin hemsida.

Enligt webbpanelen YouGov har andelen kvinnliga väljare som skulle rösta på SD ökat med 3,5 procentenheter från mätningen i april jämfört med den i maj.

Den svenske fremtidstro forsvinder

Något avgörande händer när människor, som tidigare i grunden betraktat samhället med välvilja och tilltro, på kort tid upplever att livet omkring dem blir hotfullt och att ingen skyddar dem. Nordens största marknadsekonomiska tankesmedja Timbro visar i en färsk undersökning att mellan 75 till 80 procent av svenska folket, även de mest högutbildade som brukar ha framtidstro, är mycket pessimistiska och upplever en försämrad trygghet i tillvaron som det största problemet. Kvinnorna är nästan lika negativa som männen.Gemensamt för många som hör av sig är just att de känner sig otrygga, att deras livsutrymme krymper, att framtidstron försvinner, såväl för dem själva som för deras barn och barnbarn.

GÄSTSKRIBENT GUNNAR SANDELIN: RADIKALISERINGEN

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Snaphanen: Art. 13: The EU is About to Destroy The Internet […]

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago

høre en rable…

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago

Rigtige venner holder til at gøre en rable, det har facebookvenner vist ikke meget med at gøre.
https://www.youtube.com/watch?v=r8pi6e5GLaQ

trackback

[…] er imidlertid et mere personligt vidnesbyrd i den anledning, som især rammer mig.  Her oplyser Steen Raaschou, at det månedlige antal besøgende på snaphanen.dk over det sidste år er […]

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x