4
jun
Seneste opdatering: 4/6-18 kl. 1721
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nu vill EU döda internet. Igen.

Jeg følger artikel 13 fra igår op med Tim Pool, fordi han har en ret høj troværdighed, han er kendt i Sverige, og fordi også han er skeptisk, når han hører alarmistiske udmeldinger. “Det er kompliceret stof,” siger han.

Bare at finde artikel 13, var kompliceret. Jeg tror det er denne: Forslag til EUROPA-PARLAMENTETS OG RÅDETS DIREKTIV om ophavsret på det digitale indre marked.34 sider. På 22 andre sprog er den her.

Dette er en avanceret tekst

Søger man på dens engelske titel, “DIRECTIVE OF THE EUROPEAN PARLIAMENT AND OF THE COUNCIL on copyright in the Digital Single Market,” ser man at der næppe er nogen main stream medie hits på den. Ikke et kvæk i engesksproget presse, heller ikke i dansk. Dette skal indføres uden nogen forudgående debat, andet end den i Mickey Mouse “parlamentet,” hvor 751 afdankede  politikere sidder og spilder deres tid til direktørlønninger.

Jeg har græsset lidt i den. Hvor mange menige parlamentsmedlemmer forstår den tekst? Bent Betjent og Margrethe Auken? Det bliver nok ikke sidste gang, vi hører om artikel 13, hvis vi altså kan sige noget, når den er vedtaget. Politikeren og IT aktivisten Henrik Alexandersson skriver om den: Nu vill EU döda internet. Igen.

Drukneulykker som underholdning i ‘den moralske supermagt’

Filmede med mobilkamera. Småbørn på skuldrene så de bedre kunne se

Dette skete to steder i går, også i Landskrona der er om muligt mere invaderet end Malmø. Ingen svenskere ville opføre sig så sygt, det er naturligvis tilvandret perversitet fra de varme lande. Expressen kalder det gudhjælpemig “Polisens ilska mot badende svenskere.” Hvilke feje løgnhalse! Denne pøbel er ‘det nye Sverige.’ Örebro politi skriver:

Under eftermiddagen inträffade en mycket tragisk händelse på en badplats där en ung pojke förlorade livet.

Lyfte upp sina barn “för att de skulle se bättre”

Däremot vill jag starkt ifrågasätta några vuxna människors beteende på platsen. Det gäller de vuxna personer som står på bryggan och genom sin närvaro förhindrar räddningstjänsten att kunna arbeta fritt. Här får polis på plats avvara resurser för att fysisk flytta personer från bryggan och på så vis göra fri väg åt räddningstjänsten. På platsen fanns även vuxna personer vilka lyfte upp sina barn “för att de skulle se bättre”.

Jag vill även ifrågasätta de personer som tar fram sina mobiltelefoner och påbörjar en privat fotodokumentation på den drabbade pojken när han väl kommer upp ur vattnet. Att de dessutom har mage att ifrågasätta när jag ber dem lägga undan sina telefoner i respekt för pojken är upprörande och fullständigt bortom normalt hyfs. Det hele på Polisen i Örebro län

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Tim Pool’s video, link til tekst fra Europakommisjonen, Henrik Alexandersson: Nu vill EU döda internet. Igen. […]

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago

Gratis øl lyder godt, men for en sikkerheds skyld må man nok selv tage nogle med:
https://itpol.dk/Grundlovsmøde_2018

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x