7
jun
Seneste opdatering: 9/6-18 kl. 1637
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Opdateret med undertekstet version

Oprindeligt på Facebook 2.7 mio visninger, 96 000 delinger. Hvis der dukker en undertekstet op, kommer den her. Facebook er et magtfuldt, politisk våben, det er derfor EU vil knægte den. Se her, her og her. EU vil også gerne lukke denne blog. Det står tilbage at se, om EU vil gribe til den slags midler. Den ligger på en server i New York, hvor der såvidt vides endnu er ytringsfrihed.

Det er relativt enkelt at blokere den, Jihad Watch og Gates of Vienna fra at kunne ses i Europa. Det er bare den kinesiske metode, det hedder ‘filtre’ på EU sprog, og det er naturligvis kun for at ‘beskytte’ dig. Lidt ligesom nazi-Tyskland, der invaderede Danmark for at ‘beskytte’ os mod England. Den 28 juni ved vi mere om det, men det er det EU, et stort flertal af danskere er begejstrede for sammen med DR, hvor de har deres tågesnak fra.

Ytringsfrihed er fint, men kun hvis man mener ‘det rigtige.’ Det er det princip, der har bragt Sverige permanent ud i tovene, og som har resulteret i det ødelagt land i al fremtid. Jeg kommer ikke i Sverige længere, det er et land der fandtes, men ikke findes længere. Jeg var derovre i vinter, og det var mit farvel efter 50 år. Jeg sætter ikke mere mine ben i landsforræddernes Sverige.  Nu kan vi få svensk censur i Danmark signeret Bryssel. Så er det godnat demokrati. Det var en digression:

Et barn på 14 år gruppevoldtaget og myrdet af såkaldte ‘flygtninge.’ Flygtningepolitikken går over lig, siger Alice Weidel.

Endnu en ung tysk kvinde, et barn på 14 år, er gruppevoldtaget og myrdet af såkaldte flygtninge. Die Familie von Ali Bashar reist mit anderem Namen in den Irak aus.

Flere flove, tyske mediehistorier: Zentralrat der Juden trauert um getötete Susanna, „Erhebliche Kontrollpanne“: Wie konnte es passieren, dass Ali B. ausreiste?, Tatverdächtiger im Fall Susanna (14) wieder freigelassen. Fall Susanna F.: Trauer bei Mitschülern, Angehörigen und Bekannten.Presset på Merkel siger, se video.

Men død er hun, og det er ikke ‘far fetched’ (‘långsökt’ hedder det på svensk), at Angela Merkel er den egentlige forbryder. For at vende tilbage til, hvornår vi går fysisk løs på vores politiker-forrædere. Der er noget, de ikke ser komme. Forhåbentlig for dem gør PET.

Tør de sige det til deres overordnede, eller skal vi bare glide stille og roligt ud i en inbyrdes krig ligesom i Sverige uden nogen videre diskussion? Disse politikere bør som et minimum retsforfølges. De skal vide, vi kommer efter dem. Hvornår går vi fysisk løs på dem?

Test lige jeres held. Lars Hedegaard forudså dette scenarie for elleve år siden i en tale i EU Parlamentet i Bryssel, jeg var så heldig at overvære i oktober 2007: The Resilience of the Commoners. Den dag vi hævner os på dem, der forrådte os. Den dag de har påført os krig, og vi sender dem regningen. Debat? Vi vil overhovedet ikke debattere med folk, der har erklæret sig som vores fjender. Vi vil bekæmpe dem.

Her er det en fordel, at kunne tysk selvom jeg har sendt den til USA/Canada for undertekstning. Se ogsåKraftig ökning av migranters brott mot tyskar det senaste året . Altparteien brüllen Schweigeminute für Susanna nieder! Shitstorm auf Merkels Facebook-Profil: „Reichen Ihnen unsere toten Töchter noch immer nicht?“, Susanna from Mainz, Gang-Raped and Murdered in Wiesbaden, 14-årig jødisk pige voldtaget og myrdet af iraker – ny storm af vrede mod Merkels asylkaos.

BILD afkræver Merkel en undskyldning

Gunnar Sandelin: Massinvandringen förvandlar Sverige

Landet som er i en ‘mental borgerkrig.’ When the shit hits the swedish fan.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mats
Mats
3 years ago

Angela Merkel er da på alle måder det stik modsatte af Adolf Hitler – hvilket naturligvis er omhyggeligt tilstræbt. Hitler kæmpede imod internationalismen, imod det multietniske kaos han oplevede i Wien. Han kæmpede imod jødedommen, forstået meget konkret som det globalistiske marxistisk-progressive forsøg på opløsning af det tyske folk og rige. Da han i sine yngre år overværede parlamentsmøder i Østrig-Tyskland, græmmedes han over den manglende passion blandt politikerne. Både de kristenkonservative og de såkaldte racialister anså han som værende bløde og eftergivende overfor tidens kommunistiske megatrends. Han dyrkede idéen om den stærke, geniale Fører, der som Napoleon ville kunne… Read more »

Brandmand
Brandmand
3 years ago

Se her Erick Honeckers søster og chafør fortælle om, hvordan elitekommunisten siden barndommen, Angela Merkel, blev trænet personligt af Honecker til at besætte topposter efter DDRs fald og føre socialismen videre…

https://m.youtube.com/watch?v=hVwwsNmQ7j8

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x