7
jun
Seneste opdatering: 9/6-18 kl. 1637
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Opdateret med undertekstet version

Oprindeligt pÄ Facebook 2.7 mio visninger, 96 000 delinger. Hvis der dukker en undertekstet op, kommer den her. Facebook er et magtfuldt, politisk vÄben, det er derfor EU vil knÊgte den. Se her, her og her. EU vil ogsÄ gerne lukke denne blog. Det stÄr tilbage at se, om EU vil gribe til den slags midler. Den ligger pÄ en server i New York, hvor der sÄvidt vides endnu er ytringsfrihed.

Det er relativt enkelt at blokere den, Jihad Watch og Gates of Vienna fra at kunne ses i Europa. Det er bare den kinesiske metode, det hedder ‘filtre’ pĂ„ EU sprog, og det er naturligvis kun for at ‘beskytte’ dig. Lidt ligesom nazi-Tyskland, der invaderede Danmark for at ‘beskytte’ os mod England. Den 28 juni ved vi mere om det, men det er det EU, et stort flertal af danskere er begejstrede for sammen med DR, hvor de har deres tĂ„gesnak fra.

Ytringsfrihed er fint, men kun hvis man mener ‘det rigtige.’ Det er det princip, der har bragt Sverige permanent ud i tovene, og som har resulteret i det Ăždelagt land i al fremtid. Jeg kommer ikke i Sverige lĂŠngere, det er et land der fandtes, men ikke findes lĂŠngere. Jeg var derovre i vinter, og det var mit farvel efter 50 Ă„r. Jeg sĂŠtter ikke mere mine ben i landsforrĂŠddernes Sverige.  Nu kan vi fĂ„ svensk censur i Danmark signeret Bryssel. SĂ„ er det godnat demokrati. Det var en digression:

Et barn pĂ„ 14 Ă„r gruppevoldtaget og myrdet af sĂ„kaldte ‘flygtninge.’ Flygtningepolitikken gĂ„r over lig, siger Alice Weidel.

Endnu en ung tysk kvinde, et barn pÄ 14 Är, er gruppevoldtaget og myrdet af sÄkaldte flygtninge. Die Familie von Ali Bashar reist mit anderem Namen in den Irak aus.

Flere flove, tyske mediehistorier: Zentralrat der Juden trauert um getötete Susanna, „Erhebliche Kontrollpanne“: Wie konnte es passieren, dass Ali B. ausreiste?, TatverdĂ€chtiger im Fall Susanna (14) wieder freigelassen. Fall Susanna F.: Trauer bei MitschĂŒlern, Angehörigen und Bekannten.Presset pĂ„ Merkel siger, se video.

Men dĂžd er hun, og det er ikke ‘far fetched’ (‘lĂ„ngsökt’ hedder det pĂ„ svensk), at Angela Merkel er den egentlige forbryder. For at vende tilbage til, hvornĂ„r vi gĂ„r fysisk lĂžs pĂ„ vores politiker-forrĂŠdere. Der er noget, de ikke ser komme. ForhĂ„bentlig for dem gĂžr PET.

TÞr de sige det til deres overordnede, eller skal vi bare glide stille og roligt ud i en inbyrdes krig ligesom i Sverige uden nogen videre diskussion? Disse politikere bÞr som et minimum retsforfÞlges. De skal vide, vi kommer efter dem. HvornÄr gÄr vi fysisk lÞs pÄ dem?

Test lige jeres held. Lars Hedegaard forudsÄ dette scenarie for elleve Är siden i en tale i EU Parlamentet i Bryssel, jeg var sÄ heldig at overvÊre i oktober 2007: The Resilience of the Commoners. Den dag vi hÊvner os pÄ dem, der forrÄdte os. Den dag de har pÄfÞrt os krig, og vi sender dem regningen. Debat? Vi vil overhovedet ikke debattere med folk, der har erklÊret sig som vores fjender. Vi vil bekÊmpe dem.

Her er det en fordel, at kunne tysk selvom jeg har sendt den til USA/Canada for undertekstning. Se ogsĂ„Kraftig ökning av migranters brott mot tyskar det senaste Ă„ret . Altparteien brĂŒllen Schweigeminute fĂŒr Susanna nieder! Shitstorm auf Merkels Facebook-Profil: „Reichen Ihnen unsere toten Töchter noch immer nicht?“, Susanna from Mainz, Gang-Raped and Murdered in Wiesbaden, 14-Ă„rig jĂždisk pige voldtaget og myrdet af iraker – ny storm af vrede mod Merkels asylkaos.

BILD afkrĂŠver Merkel en undskyldning

Gunnar Sandelin: Massinvandringen förvandlar Sverige

Landet som er i en ‘mental borgerkrig.’ When the shit hits the swedish fan.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mats
5 years ago

Angela Merkel er da pĂ„ alle mĂ„der det stik modsatte af Adolf Hitler – hvilket naturligvis er omhyggeligt tilstrĂŠbt. Hitler kĂŠmpede imod internationalismen, imod det multietniske kaos han oplevede i Wien. Han kĂŠmpede imod jĂždedommen, forstĂ„et meget konkret som det globalistiske marxistisk-progressive forsĂžg pĂ„ oplĂžsning af det tyske folk og rige. Da han i sine yngre Ă„r overvĂŠrede parlamentsmĂžder i Østrig-Tyskland, grĂŠmmedes han over den manglende passion blandt politikerne. BĂ„de de kristenkonservative og de sĂ„kaldte racialister ansĂ„ han som vĂŠrende blĂžde og eftergivende overfor tidens kommunistiske megatrends. Han dyrkede idĂ©en om den stĂŠrke, geniale FĂžrer, der som Napoleon ville kunne… Read more »

Brandmand
Brandmand
5 years ago

Se her Erick Honeckers sĂžster og chafĂžr fortĂŠlle om, hvordan elitekommunisten siden barndommen, Angela Merkel, blev trĂŠnet personligt af Honecker til at besĂŠtte topposter efter DDRs fald og fĂžre socialismen videre…

https://m.youtube.com/watch?v=hVwwsNmQ7j8

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x