11
jun
Seneste opdatering: 11/6-18 kl. 2150
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Og American Betrayal – om kommunister i amerikansk elite. En tilføjelse til McCarthyismens historie

“Det voksnes død” får mig først og fremmest til at tænke på Sveriges Riksdag, selvom uviljen mod at være voksen plager hele den vestlige kultur. Diana West har været i det danske Trykkefrihedsselskabet flere gange, her er hun på Christiansborg i 2011. Hendes far gik i land på Omaha Beach dag 2, og deltog i ‘The Battle of the Bulge” (Ardennerslaget). Det tales der om i begyndelsen af samtalen, for Stefan Molyneux’ mor var født i Nazityskland.

Der er en lavine igang i Sverige

Stämnigen i Sverige just nu påminner mycket om den i DDR 1989, strax innan Berlinmurens fall. (Kommentar på DGS)

Hvorfor øger Sverigedemokraterne så stærkt nu?

Nils-Olov Johnson anvender (PF)  Preference Falsification som forståelsesramme, og det er den bedste, jeg har hørt. Svenske medier har ingen troværdig forklaring. PF går i korthed ud på, at flere nu tør sige deres mening offentligt, hvilket skaber en snebold effekt der gør når andre skal svare meningsmålingsinstitutter. Dettte gælder når de svarer på webspøgsmål og navnlig telefoninterviews. Der er altså en lavine igang (som jeg selv har forudset, dengang jeg kaldte det ‘sprækker i en dæmning’ for mange år siden, hvor vandet nu fosser i 2018.) Udskamningeffekten i Sverige har været meget stor, derfor kan rekyleffekten blive tilsvarende stor. ‘Landet lagom’ går fra den ene yderlighed til den anden.

Det er samme mekanisme, man så omkring Murens fald, der startede med spredte “mandagsdemonstrationer, 1989/1990” der voksede som en bjergelv vokser til en flod på bare et år. Sveriges flod vokser hver dag, og ingen ved hvor den er henne den 9 september. Der er næsten en revolutionær situation i gang, omend endnu fredelig.

Svenskerne gider ikke længere medvirke i Syvpartiet og mediernes demokratiteater. Jeg var lige ved at sige ‘regimets teater’, for vi burde alle vide, at regimet har bøjet demokratiet i alle ender og kanter, for at komme SD til livs, og det har ikke virket. Tænk bare på det svenske valgsystem.

Tilpas mange er ikke længere bange for social udstødelse, den kritiske masse er nået, men hvad har det ikke kostet i menneskeliv og milliarder gennem 45 år og mere eller mindrer uløselige konflikter i fremtiden?

Svenssons bæger er ved at være fuldt, og det kan løbe over ved det mindste snyd i valgkampen, eller når de tabende partier efter valget vil gøre alt, for at holde SD udenfor indflydelse. Jeg tvivler på, den nuværende Riksdag har jordforbindelse nok, til at se faren komme, og dog, de udsender jo krigspamfletter selvom de lyver om fjenden. Ingen andre end danske journalister og politikere napper på, at det skulle være Rusland.

Et SD på over 30 procent er ganske tænkeligt, Joakim Ruist gætter endda: ”Jag blir inte förvånad om Sverigedemokraterna får stöd av upp mot 35 procent i valet.” Dette glæder naturligvis mig som en bekræftelse, jeg havde ret da jeg begyndte at skrive om det for tyve år siden. De der bebrejdede mig mit syn på Sverige, var ignoranter. Ikke at jeg nogensinde var i tvivl, og man skal helt til Elbæks Alternativ for at finde sådan nogle intellektuelle knoldesparkere i 2018. Selv i V og K ved en hel del, at Sverige er ødelagt i overskuelig fremtid.

Men læs hele Johnsons artikel. Det her bliver “Det Svenske Forår” – ganske vist til efteråret:

PF-teori i en stabil situation

Under lång tid ökade antalet SD-sympatisörer sakta men säkert, samtidigt som andelen av dessa, som inte vågade visa vad de egentligen tyckte, ökade. Detta är enlig PF-teori en stabil situation.

PF-teori i en instabil situation

En förutsättning för att ett auktoritärt samhälle skall förändras är att PF-situationen blir instabil. Med detta menas att antalet människor med den oönskade åsikten fortsätter att öka samtidigt som andelen som håller sin åsikt hemlig nu börjar minska. Detta leder till att antalet öppna sympatisörer ökar väldigt snabbt. Vi kan se från diagram 1 att detta nu sker i Sverige. I det stabila skedet ökade antalet SD-sympatisörer inom webmätningarna snabbare än inom telefonmätningarna. Nu är det tvärt om. Antalet sympatisörer inom telefonmätningarna ökar snabbare än inom webbmätningarna. PF-faktorn för maj 2018 (Diagram 2) är tillbaka på samma nivå som den var i slutet av 2010. Skillnaden är bara att nu är antalet SD-sympatisörer tre gånger så stort. Detta medför ett helt annat genomslag för den oönskade åsikten i samhället än vad som gällde för åtta år sedan. Detta är en utveckling som anses förebåda diktaturens sammanbrott.

Nils-Olov Johnson driver sedan 25 år tillbaka eget företag inom teknikkonsultbranschen. Tidigare innehade han chefsbefattningar inom fordons- och försvarsindustrin. Han har doktorerat vid Cornell University i Förenta staterna.

GÄSTSKRIBENT NILS-OLOV JOHNSON: VARFÖR SD ÖKAR I DE SENASTE OPINIONSUNDERSÖKNINGARNA

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Baron Sylte
Baron Sylte
4 years ago

Ikke nødvendigvis, prøv at se hvornår den er opdateret. Hvis du kører med dynamisk IP hos din udbyder, kan russeren være den der fik den tildelt før dig.
IP Geolocation er ikke særligt præcist, generelt kan den kun fortælle hvilket land IP-adressen er i.

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago

3 ud af 5 søgninger på https://www.iplocation.net/ på mit IP viser min computer hævdes befinde sig på Helgasvej i Holte. I et oversættelsesfirma med en russer.
Er jeg hacket eller er der andet galt?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x