11
jun
Seneste opdatering: 11/6-18 kl. 2150
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Og American Betrayal – om kommunister i amerikansk elite. En tilfĂžjelse til McCarthyismens historie

“Det voksnes dĂžd” fĂ„r mig fĂžrst og fremmest til at tĂŠnke pĂ„ Sveriges Riksdag, selvom uviljen mod at vĂŠre voksen plager hele den vestlige kultur. Diana West har vĂŠret i det danske Trykkefrihedsselskabet flere gange, her er hun pĂ„ Christiansborg i 2011. Hendes far gik i land pĂ„ Omaha Beach dag 2, og deltog i ‘The Battle of the Bulge” (Ardennerslaget). Det tales der om i begyndelsen af samtalen, for Stefan Molyneux’ mor var fĂždt i Nazityskland.

Der er en lavine igang i Sverige

StÀmnigen i Sverige just nu pÄminner mycket om den i DDR 1989, strax innan Berlinmurens fall. (Kommentar pÄ DGS)

Hvorfor Þger Sverigedemokraterne sÄ stÊrkt nu?

Nils-Olov Johnson anvender (PF)  Preference Falsification som forstĂ„elsesramme, og det er den bedste, jeg har hĂžrt. Svenske medier har ingen trovĂŠrdig forklaring. PF gĂ„r i korthed ud pĂ„, at flere nu tĂžr sige deres mening offentligt, hvilket skaber en snebold effekt der gĂžr nĂ„r andre skal svare meningsmĂ„lingsinstitutter. Dettte gĂŠlder nĂ„r de svarer pĂ„ webspĂžgsmĂ„l og navnlig telefoninterviews. Der er altsĂ„ en lavine igang (som jeg selv har forudset, dengang jeg kaldte det ‘sprĂŠkker i en dĂŠmning’ for mange Ă„r siden, hvor vandet nu fosser i 2018.) Udskamningeffekten i Sverige har vĂŠret meget stor, derfor kan rekyleffekten blive tilsvarende stor. ‘Landet lagom’ gĂ„r fra den ene yderlighed til den anden.

Det er samme mekanisme, man sĂ„ omkring Murens fald, der startede med spredte “mandagsdemonstrationer, 1989/1990” der voksede som en bjergelv vokser til en flod pĂ„ bare et Ă„r. Sveriges flod vokser hver dag, og ingen ved hvor den er henne den 9 september. Der er nĂŠsten en revolutionĂŠr situation i gang, omend endnu fredelig.

Svenskerne gider ikke lĂŠngere medvirke i Syvpartiet og mediernes demokratiteater. Jeg var lige ved at sige ‘regimets teater’, for vi burde alle vide, at regimet har bĂžjet demokratiet i alle ender og kanter, for at komme SD til livs, og det har ikke virket. TĂŠnk bare pĂ„ det svenske valgsystem.

Tilpas mange er ikke lÊngere bange for social udstÞdelse, den kritiske masse er nÄet, men hvad har det ikke kostet i menneskeliv og milliarder gennem 45 Är og mere eller mindrer ulÞselige konflikter i fremtiden?

Svenssons bÊger er ved at vÊre fuldt, og det kan lÞbe over ved det mindste snyd i valgkampen, eller nÄr de tabende partier efter valget vil gÞre alt, for at holde SD udenfor indflydelse. Jeg tvivler pÄ, den nuvÊrende Riksdag har jordforbindelse nok, til at se faren komme, og dog, de udsender jo krigspamfletter selvom de lyver om fjenden. Ingen andre end danske journalister og politikere napper pÄ, at det skulle vÊre Rusland.

Et SD pĂ„ over 30 procent er ganske tĂŠnkeligt, Joakim Ruist gĂŠtter endda: ”Jag blir inte förvĂ„nad om Sverigedemokraterna fĂ„r stöd av upp mot 35 procent i valet.” Dette glĂŠder naturligvis mig som en bekrĂŠftelse, jeg havde ret da jeg begyndte at skrive om det for tyve Ă„r siden. De der bebrejdede mig mit syn pĂ„ Sverige, var ignoranter. Ikke at jeg nogensinde var i tvivl, og man skal helt til ElbĂŠks Alternativ for at finde sĂ„dan nogle intellektuelle knoldesparkere i 2018. Selv i V og K ved en hel del, at Sverige er Ăždelagt i overskuelig fremtid.

Men lĂŠs hele Johnsons artikel. Det her bliver “Det Svenske ForĂ„r” – ganske vist til efterĂ„ret:

PF-teori i en stabil situation

Under lÄng tid ökade antalet SD-sympatisörer sakta men sÀkert, samtidigt som andelen av dessa, som inte vÄgade visa vad de egentligen tyckte, ökade. Detta Àr enlig PF-teori en stabil situation.

PF-teori i en instabil situation

En förutsÀttning för att ett auktoritÀrt samhÀlle skall förÀndras Àr att PF-situationen blir instabil. Med detta menas att antalet mÀnniskor med den oönskade Äsikten fortsÀtter att öka samtidigt som andelen som hÄller sin Äsikt hemlig nu börjar minska. Detta leder till att antalet öppna sympatisörer ökar vÀldigt snabbt. Vi kan se frÄn diagram 1 att detta nu sker i Sverige. I det stabila skedet ökade antalet SD-sympatisörer inom webmÀtningarna snabbare Àn inom telefonmÀtningarna. Nu Àr det tvÀrt om. Antalet sympatisörer inom telefonmÀtningarna ökar snabbare Àn inom webbmÀtningarna. PF-faktorn för maj 2018 (Diagram 2) Àr tillbaka pÄ samma nivÄ som den var i slutet av 2010. Skillnaden Àr bara att nu Àr antalet SD-sympatisörer tre gÄnger sÄ stort. Detta medför ett helt annat genomslag för den oönskade Äsikten i samhÀllet Àn vad som gÀllde för Ätta Är sedan. Detta Àr en utveckling som anses förebÄda diktaturens sammanbrott.

Nils-Olov Johnson driver sedan 25 Är tillbaka eget företag inom teknikkonsultbranschen. Tidigare innehade han chefsbefattningar inom fordons- och försvarsindustrin. Han har doktorerat vid Cornell University i Förenta staterna.

GÄSTSKRIBENT NILS-OLOV JOHNSON: VARFÖR SD ÖKAR I DE SENASTE OPINIONSUNDERSÖKNINGARNA

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Baron Sylte
Baron Sylte
5 years ago

Ikke nÞdvendigvis, prÞv at se hvornÄr den er opdateret. Hvis du kÞrer med dynamisk IP hos din udbyder, kan russeren vÊre den der fik den tildelt fÞr dig.
IP Geolocation er ikke sĂŠrligt prĂŠcist, generelt kan den kun fortĂŠlle hvilket land IP-adressen er i.

Peter Buch
Peter Buch
5 years ago

3 ud af 5 sÞgninger pÄ https://www.iplocation.net/ pÄ mit IP viser min computer hÊvdes befinde sig pÄ Helgasvej i Holte. I et oversÊttelsesfirma med en russer.
Er jeg hacket eller er der andet galt?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x