13
jun
Seneste opdatering: 14/6-18 kl. 2335
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

EU er blevet en helt bevidst konfliktskaber. Dag seks inden EU’s computerfiltre

UKIP formand Gerard Batten i EU Parlamentet i dag. Dele af Europa er nu i oprør over EU’s årelange, bevidste politik med at holde Middelhavet åbent for en invasion af Europa. EU er blevet en konfliktskaber i en grad, som er utålelig: ITALIAN PRIME MINISTER PREPARED TO CANCEL FRANCE VISIT AFTER MACRON DENOUNCED ITALY FOR REFUSING MIGRANTS, Italy summons French ambassador after France criticised Italy’s ‘irresponsible’ decision to turn away 629 migrants, as rescue ships continue voyage to Spain. EU toppen ser ikke nådigt på sine kritikere. Guy Verhofstadt: ‘Fifth Column’: EU Brexit Boss Demands Farage, Orban, Salvini Populists Be Shut Out.

Det danske folk må nu forstå, at de ikke kan bevare deres tusindårige nation, hvis de ikke melder sig ud af EU. Det har fra starten været meningen, at EU skulle resultere i en superstat med fælles mønt, skatter, socialpolitik, militær og bankvæsen – alt. Politikerne har løjet dem op i ansigtet i 46 år, og det er meningen, det skal være for sent, når de en dag opdager det.

Uden nationer ingen rivaler til EU’s magt

Der vil stadig være noget der hedder ‘Danmark,’ monarkiet vil eksistere, men det vil være en tom skal tømt for alt det, vi forbinder med et dansk indhold. Det vil bestå af andre mennesker og andre kulturer. Det egentlige Danmark vil være borte.

Når EU er så forhippet på at bringe millioner ind fra den 3 verden, er det naturligvis ikke fordi, vi mangler arbejdskraft eller føder for få børn. Europa er overbefolket i forvejen, og snart har vi automatiseret 20-30 procent af vores arbejdspladser bort. Vi kunne let være 150 mio. færre mennesker i EU. Det er heller ikke fordi millionerne – og til sidst milliarderne – er flygtninge, det er de ikke. Ikke i nogen konventions forstand. Men for EU og de helt store pengeinteresser er menneskemasserne alligevel nyttige:

Nationens opløsning – Kaos og borgerkrig

De kan bruges til at opløse nationerne, for den bedste måde at gøre det på, er at opløse folkene. Uden folk, ingen national vilje, og uden nationer, ingen rivaler til EU’s magt. Del og hersk er, hvad det handler om. Dette er så gennemskueligt, at man må spørge sig, hvad danske EU tilhængere overhovedet indser. Det er fuldstændigt ligegyldig hvilken dansk politiker, vi stemmer på, hvis det er en EU-tilhænger: Resultatet er det samme: Nedmontering af den danske nation gennem ikke mindst helt overflødig indvandring, og i sidste ende naturligvis kaos og borgerkrig.

I kan miste store dele af jeres ytringsfrihed online til EU på onsdag

Om præcis en uge kan vi miste store dele af vores online-ytringsfrihed på grund af EU. I virkeligheden burde jeg ikke have skrevet om andet end artikel 11 og 13, for alle andre emner blegner overfor dem. Store danske, svenske og norske blogs har ikke opdaget, at deres tid formentlig er ude.

I dag opdagede den store svenske DGS det, der ellers ikke er tabt bag en vogn. Seks dage inden afstemningen, men uden helt at have fattet rækkevidden: Protestera! Trykkefrihedsselskabet afholder møde på Bornholm i overmorgen uden at berøre den største ytringsfrihedstrussel siden internettets fremkomst. Den Korte Avis har heller ikke forstået det nok, til at skrive om det. Uriasposten heller ikke. Milo Yiannopoulos har først opdaget det i dag: Proposed EU Copyright Law Spells the Death of Memes. Det er altsammen forståeligt og forklarligt, men godt er det ikke.

“En av vår generations största politiska ödesfrågor”

Main stream mediernes tavshed om den forestående afstemning, er så total, at det ikke kan være et tilfælde. Der har været en bagatelliserende artikel på BBC, og der var en udmærket i Gøteborgs Posten, ellers tavshed. En av vår generations största politiska ödesfrågor. Det er som om, mennesker under konstant informationsbombardement, mister evnen til at skille det vigtigste fra alt det andet. Selve nyhedsstrømmen er blevet den perfekte camouflage for Trojanske Heste som artikel 11 og 13.

Jeg har intet set om det i dansk MSM. Det er åbenlyst meningen, at underskoven af blogs og nyhedsmedier skal rammes, inden de fatter, hvad der sker. Oven i købet er afstemningen lagt lige op til sommerferien, hvor folks opmærksomhed er maksimalt distraheret. Loven er dateret 2016, der havde været to år til at debattere den, hvis det havde været meningen. Det var det ikke, det ville jo have været demokrati.

Et bagholdangreb på ytringsfriheden designet til at kvæle politisk dissens

Ikke så mærkeligt, for det vil gavne de helt store, velhavende medieforetagender, der jo er fortalere for bestemte, globalisters interesser – f.eks. EU – mens små medier bliver alvorligt stækkede eller må lukke. Nyheder de store ikke selv leverer, risikerer jo nemt at være ‘fake news,’ ikke sandt? Artiklerne 11 og 13 er designede til at kvæle folkelig, politisk dissens. Jeg genposter derfor min seneste af fem artikler om emnet, for det gælder om at tale, inden man får munden lukket:

EU’s artikel 13 – et hidtil uset censurredskab

EU lægger nu universel censur ud i entreprise

Computerfiltre skal overvåge “copyrightbrud, ekstremisme” eller “hatespeech.” Hvis EU havde haft dette redskab inden Brexit, var afstemningen aldrig endt som den gjorde. Sverigedemokraterna var aldrig kommet i Riksdagen, de italienske og østrigske valg var ikke endt, som de gjorde. EU Kommissionen er jo ikke dummere end alle andre, de ved godt, at information er magt, og de vil have magten over nettet tilbage.

Den 20.6 stemmer Parlamentet om loven. Om ti dage (!). Den danske regering har allerede godkendt artikel 13. Den svenske har naturligvis også, for nu indkasserer Sverige et jordskredsvalg alene på grund af frie ytringer online. Det skulle nødig gentage sig, mener den svenske regering.

De sidste tyve års frie ytringer i Sverige har været et tiltagende mareridt for dem. Jeg ved, hvordan det var i Sverige inden internet: Udelukkende højtlønnede eftersnakkere. De vil kun elske at få lukket munden på sådan nogle som mig igen og komme tilbage til de gode gamle dage, hvor de bestemte hvad der skulle siges offentligt, og hvad Svensson havde godt af at vide.

Nu ved vi ikke hvordan de nye “upload filtre” vil fungere i praksis, men de har potentiale for den hidtil mest altomfattende censur, der ville have gjort Stalin, Ulbricht og Honecker grønne af misundelse. Der findes ganske få avisartikler om loven, men en hel del i fagtidsskrifter og på You Tube. Berlingske, der ikke har levnet artikel 13 ét kvæk, fejrer dagen med en artikel om “falske nyheder,” der som enhver ved, blot betyder de nyheder den røde, globalistiske magt mener er for nationale og borgerlige. Det vigtige er, hvordan EU nu skaffer sig et politisk censurredskab uden sidestykke under påskud af copyright-beskyttelse.

Et dræberslag mod den demokratiske samtale

BBC har lige skrevet en mindre artikel om artikel 13. Jeg har endnu ikke set nogen dansk, hvilket er ejendommeligt, når man tænker på hvilken revolution vi i praksis står lige foran. Ej heller store svenske, tyske og amerikanske blogs ser i øjnene, at de kan være historie om lidt over en uge. Blandt dem, der kender loven, synes ræsonnementet at være: “Ganske  vist anskaffer EU sig det mest perfekte censursystem, men de vil da ikke være så ondsindede, at bruge det.” Facit er, at europæerne vågner den 21.6, og har ladet sig tage på sengen.

“Skat på hyperlinks?”  Mediekritik uden links?

Venner jeg har er enten ganske uvidende eller ubekymrede, og tror i ramme alvor deres blogs kan sejle under radaren. Prøv at snyde en computer, der er sat til at ramme dig, og prøv at forestille dig denne blog uden links og videoes, udelukkende med lange smører af min egen opinion hver dag. Og mine egne fotos. Det frister mig ikke. Hvis jeg skal skrive langt, skal det ikke være om politik og nationens beståen. Uriaspostens situation er om muligt endnu værre. Den lever af citater og hyperlinks.

Snaphanen er dokumentation og detektivarbejde

Jeg har levet af min evne til at finde prægnante historier på syv forskellige sprog, den seneste om det nærmest hemmeligholdte Marakesh møde. Før det, var det EUs løgn om sin superstat i 30 år, intet af dette refereret i dansk MSM. Det er detektivarbejde, ikke eringdringsjournalistik. Den ser sådan ud.

Mediekritik uden links og citater efter ‘fair use’, Kim Møller? Er der så en Uriaspost? For énmandsblogs er det værst, der er naturlige grænser for hvor meget en person kan skrive selv hver dag. Jeg vil ryge ned på at blogge en gang om måneden eller to.

Snaphanen og hundredetusinder af mindre sites og virksomheder som Sound Cloud og Vimeo andre kan ‘gå ud af business.’ Det bliver de links, de teksuddrag eller videoer, millioner af mennesker vil lægge på Facebook og Twitter. Et dræberslag mod den demokratiske samtale under dække af beskyttelse af copyright. Mit gæt er, at loven vil blive anvednt selektivt mod dem, der er magten særligt modbydelige. Jeg håber., de vil bruge den på millioner af Facebook brugere, men så dumme er de næppe.

Alt hvad du anbringer på internettet skal nu filtreres af computere

Det gælder alt, så Facebook og Twitterbruger skal nok vågne – når det er for sent. BBC artiklen er sikkert forsætligt ganske smal i sit sigte: Copyright law could put end to net memes. I princippet bliver alt hvad du anbringer på internettet filtreret af computere, der også vil fjerne tekster og billeder, som EU til enhver tid mener, er “ekstremisme” eller “hatespeech.”

Aldrig før har man kunnet målrette censur så præcist og individuelt, til dem magten ikke kan lide. Det er som udviklingen af den personlige medicin, blot til tankerne. Spørgsmålet er blot, om artikel 13 ikke er i strid med Grundlovens paragraf 77. Spørgsmålet er også, om loven overhovedet lader sig administrere, og endelig: Om europæerne overhovedet vil finde sig i den. Det ved vi ikke, før de har opdaget hvad der er sket.

Du kan se mine tre tidligere poster om artikel 13 her, her og her. Her er fire nye videoer om emnet. Det er bedre at se deres korte indføring i emnet, end at læse loven, der er 34 siders kompliceret jura og IT teknik. Men hvis nogen har appetit, er den her på mange sprog: DIRECTIVE OF THE EUROPEAN PARLIAMENT AND OF THE COUNCIL on copyright in the Digital Single Market.

EU Parliament to Wreck Internet with Copyright Law Reform Article 13 & 11

Hør parlament-medlemmer i første video her

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Christian
4 years ago

Hey Steen, tjek denne video:

UNREAL! The most shocking moment EVER in German Parliament
https://www.youtube.com/watch?v=ohHuZRM1IlU

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x