30
jun
Seneste opdatering: 1/7-18 kl. 0245
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Denna lördagsintervju handlar om hur olika organisationer har använts för att upprätthålla den politiskt korrekta åsiktskorridoren. Vi får höra om Pensionärernas Riksorganisation, PRO, som rimligen ska företräda pensionärerna, om socialdemokrater som påstår sig värna anställningsskyddet och om facket som påstår sig företräda sina medlemmar. Vi får höra hur allt detta åsidosätts redan under 90-talet för den som ifrågasatte massinvandringen. Bo Hofvander i Halmstad kontaktade oss och berättade att han blivit utsatt för ett övergrepp som fortfarande efter 20 år kan få honom att vakna mitt i natten.Han blev kallad rasist och fick sparken från sitt arbete på Pensionärernas Riksorganisation, PRO, när han framförde medlemmarnas synpunkter till sin styrelse.Medlemmar kom till honom och undrade hur invandrarna kunde få det ekonomiskt bättre än vad de själva hade trots att de arbetat och betalat skatt hela sitt yrkesliv.

Kultursammenstød, sharialoven i det offentlige rum?

Æg og kanonslag efter studentervogne

Af Lene Kattrup

Det eneste politiet kan sige er “stop jer selv”. Hvor svagt. Men politiet er sikkert klar over, at de som sidste år ikke via efterforskning kan finde synderne. Der er formentlig tale om en vis opbakning i miljøerne til adfærden. Hvis jeg har ret, vil fænomenet, som mest ses i København og på Vestegnen, stige år for år.

Men hvorfor kastes der overhovedet æg og kanonslag efter studentervogne?

Studentervogne kan virke meget provokerende på nogle.

Hvis vi kigger på sharialoven og islamisk/mellemøstlig kultur og tradition, så må piger og unge drenge ikke feste, være tæt på hinanden og glade sammen på denne måde. Der er krav om kønsadskillelse (kønsapartheid).

Dernæst er der i den islamiske kulturkreds (med inspiration fra sharialoven) ofte en stor modvilje mod, at piger uddanner sig udover en smule grundlæggende skolegang (og så er lærdom fra koranen og hadith naturligvis tilladt). Derfor ser vi de typiske afbrændinger af pigeskoler i islamisk dominerede lande som fx. Afghanistan (og det er sikkert også en del af årsagen til de mange skolebrande i Sverige – knap en om dagen)

Næsten alt er galt med studenterfester set med mellemøstlige briller

Hvis piger danser rundt, griner, råber osv. ,som studenter gør, vil man ud fra et islamisk/mellemøstligt perspektiv sige, at de er billige, skødesløse, promiskuøse og de opfører sig som ludere. (Det er noget andet med drenge). En pige/kvinde må kun være tæt på /”lægge op” til sin egen ægtemand, når hun er blevet gift. I denne kulturkreds bestemmer kvinden ikke fuldt ud over sin krop og/eller sit sexliv, der ejes af familien – senere ægtemanden. Desuden er det en del af kodeks i kulturkredsen, at piger skal opføre sig afdæmpet og helt anderledes end drenge. De skal bevæge sig roligt, uden at larme eller grine højlydt, og de skal helst slå blikket ned overfor mænd.

Sidst men ikke mindst, så betragter mange af vores indvandrere og efterkommere med muslimsk baggrund jo nydelse af alkohol i det offentlige rum som forbudt og en krænkelse af profetens bud.

Det vil sige, der er meget galt her, som kan provokere personer, der er ortodoks troende og/eller som ligger meget under for en islamisk tankegang og kultur.

1. Alkohol
2. Glæde, larm, musisk, fest som piger deltager i
3. Blanding af kønnene (der også står tæt og fester sammen)
4. Piger der er uddannede
5. Frie selvbevidste piger, der opfører sig som om, de er ligestillede med det andet køn

Der er næsten ALT galt, hvis vi ser det med islamiske/mellemøstlig/nordafrikansk-kultur briller. Larmende glade studenter af begge køn, der kører rundt i gaderne er virkelig en provokation og haram.

Der kan naturligvis være tale om helt almindelige bølletendenser. Men det, jeg har skrevet her, er et godt bud på en nærliggende forklaring. Kultursammenstød.

Det er ikke kun politiets ansvar, men politikernes.

Vognmænd frygter studenterkørsel: – Det er for klamt!Seks anmeldelser på én dag: Unge mænd kaster æg, sten og kanonslag efter studentervogneÆg kastet mod studenter på Østerbro i København.

Video af overfald tilsyneladende affotograferet fra mobiltelefon. Højreklik > slå lyd til

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Studenterkørslerne rummer meget af det, der kan provokere personer, der er ortodoks troende og/eller som ligger meget under for en islamisk tankegang og kultur. (Lene Kattrup 2018 på snaphanen.dk) […]

trackback

[…] Studenterkørslerne rummer meget af det, der kan provokere personer, der er ortodoks troende og/eller som ligger meget under for en islamisk tankegang og kultur. (Lene Kattrup på snaphanen.dk) […]

Smelt
3 years ago

Tak for en skarp analyse, der modvirker det mørke, som medier og eksperter forsøger at indhylle problemstillingen i! Offentligheden er i det store og hele overladt til fåret forundring, når det gælder både disse angreb og eksempelvis bilafbrændinger og stenkast mod biler. “Hvad foregår der i hovedet på de mennesker!?”, spørger man om og om igen, eller som der stod på et papskilt efter terrorangrebet på en julemarked i Berlin: “Warum?”. I den situation burde det være en vigtig opgave for humanistiske videnskaber at fortolke motiverne og oplyse resten af samfundet om den ideologiske baggrund for den tilsyneladende meningsløse adfærd.… Read more »

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x