3
jul
Seneste opdatering: 3/7-18 kl. 2346
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

The Plot to Flood Europe with 200 Million Africans

Mark Collett er rigtignok BNP, der ikke lige er min kop the, men selv Nick Griffin finder korn ind i mellem. Da han forholder sig loyalt til FN’s rapport World Population Prospects og UNHCR’s rapport Generation 2030|AFRICA, føjer denne video sig ind i rækken af demografiske videoer, der viser os hvilken tsunami af afrikanere, vores ledere er begyndt aftage den første lille bitte del af.

Det logiske spørgsmål til disse er naturligvis: Har I tænkt jer at aftage tre milliarder, eller agter i f.eks. at stoppe ved 500 mio eller en milliard? Hvad er planen? Men jeg har aldrig set en journalist stille spørgsmålet. Muligvis synes de, spørgsmålet er impertinent, muligvis aner de ikke et klap om demografi og FN’s prognoser. Det er nyttigt for forståelsen at se denne befolkningseksplosion grafisk:

Kronik: Løsningen på migrantkrisen er ikke behagelig, men den er logisk

Herhjemme er der dem, som under ingen omstændigheder vil have flere fremmede ind i landet og dem, der slår på en nødvendig europæisk fællesløsning. De sidstnævnte mener, at man bør styrke EUs grænser og fordele de berettigede migranter mellem medlemsnationerne, men denne løsning giver rent logisk ingen mening. I 2050 vil der være 2,5 mia. mennesker i Afrika, og på et eller andet tidspunkt kommer der så mange migranter, at medlemsstaterne nødvendigvis må sige stop, fordi deres eksistens bliver truet.

På sigt giver den såkaldte fælles europæiske løsning derfor ingen mening. Hvornår de enkelte medlemsnationer siger stop, er deres afgørelse, medmindre EU vil forsøge at gennemtvinge en løsning. Sker det, vil flere nationer forlade EU med muligt sammenbrud til følge. Polen, Ungarn og Tjekkiet har allerede sagt stop, og herhjemme er vi enige om, at der er en grænse for, hvor mange flygtninge/migranter, man kan tage. Det er derfor logisk, at europæerne bliver nødt til at revurdere de regler, der gælder for flygtninge og migranter.

EU behøver ikke lukke migranter ind, men hvis reglerne siger, at Europa skal lukke alle flygtninge ind, må reglerne revurderes, også selvom det betyder, at man kommer på kant med en eller flere konventioner. Hvis EU er en redningsbåd, der sejler rundt og redder nødstedte og desperate mennesker, kommer der et tidspunkt, hvor der ikke kan være flere i båden, uden at den synker. Hvornår det sker, eller om det er sket, afhænger af en vurdering, men det vil ske. Antallet har betydning. Tilgangen til båden er afgørende.

Ifølge samme rapport er der de sidste 11 år (2005 – 2016) hvert år kommet mellem 550.000 og 600.000 afrikanere (både flygtninge og migranter) til EU, uanset hvad EU har gjort. Det kan ikke fortsætte.Der findes en effektiv metode, men det er tvivlsomt, om europæerne har politisk mod til at anvende den, især fordi der blev brugt megen energi på at fordømme den. Australierne har standset migrationen, fordi de mente, at deres nation var truet. Australierne afviser konsekvent alle migranter, der kommer illegalt til landet. De kan ikke søge asyl ved blot at dukke op ved grænsen.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hr. Snusk
Hr. Snusk
3 years ago

https://iq-research.info/en/average-iq-by-country

Så vidt jeg husker, har Mark Collett også dette verdenskort med i videoen.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x